Vloerenvisie.nl Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Echt een top service! Volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen. 😊 Ik had per ongeluk de verkeerde besteldatum doorgegeven, maar daar reageerden ze gelukkig heel fijn op. Zonder enige moeite k... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Om 5 sterren te halen is er iets nodig waar een webshop zich onderscheid van anderen. In het (aankoop)proces, of in het product. In dit geval niet eerder meegemaakt dat het ergens in een webshop zo m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nadat ik mijn pvc vloer schoon had gemaakt met een gewone reiniger zijn er vlekken in ontstaan die maar niet weg gingen. Ik had om advies gevraagd bij @Hermosa Floors en zij adviseerden mij James Vloe... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Geen recensies te vinden over de gekochte ondervloer, anders waarschijnlijk meer slechte recensies kunnen lezen. Ondervloer is enorm hobbelig en lastig te leggen, scheurt makkelijk en bijna niet... Näytä lisää

1. Lattiamateriaalit
  2. Lattiaurakoitsija
  3. Mattoliike
  4. Parketti- ja laminaattilattiat

Yrityksen kirjoittama

Al meer dan 30 jaar is Vloerenvisie actief in alle soorten vloeren. Wat begon met alleen plaatsen van vloeren is ondertussen uitgegroeid tot een totaalleverancier in alle soorten vloeren, randafwerking, gereedschappen, onderhoudsmiddelen en alle toebehoren wat er bij een vloer komt kijken. Je kan zeggen dat Vloerenvisie dé ‘one stop shop’ is voor vloeren. De bestellingen die u doet bij Vloerenvisie worden met grote zorg behandeld en worden nagenoeg altijd door ons eigen personeel geleverd. U krijgt van ons bericht wanneer u uw bestelling kan verwachten of u krijgt een telefoontje als de bezorger onderweg is. Zo hoeft u niet de hele dag te wachten. Wij zijn geen ‘dozenschuivers’. Onze mensen weten ook alles van de producten die wij leveren én hoe u daar het beste mee kunt werken. Bovendien is onze webshop 24 uur per dag open. U kunt daar terecht voor alle en uitgebreide informatie, productbladen en veiligheidsinformatiebladen. Als u meer informatie wilt dan kan u altijd makkelijk contact opnemen met onze klantenservice. Onze mensen voorzien u graag van de juiste informatie.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

39 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb nog geen pakket ontvangen??

Ik heb nog geen pakket ontvangen??

18. tammikuuta 2026
Vloerenvisie.nl-logo

Vastaus yritykseltä Vloerenvisie.nl

Beste Heleen,

Bedankt voor uw bericht. U heeft via een reviewplatform gereageerd, maar nog geen direct contact met ons opgenomen. We begrijpen uit uw bericht dat het pakket niet is aangenomen. We zien in ons systeem dat het dezelfde dag nog is verzonden, dus we vermoeden dat er iets mis is gegaan bij de vervoerder.

We nemen direct even contact met u én de vervoerder op om samen tot een passende oplossing te komen.

Team Vloerenvisie

Goed product

Goed product, gemakkelijk in gebruik. Vloer leeft helemaal op en ziet er als nieuw uit.
Snelle levering. Prijs en kwaliteit goed in verhouding.

6. marraskuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin