Heel tevreden over de hele boeking. Alles was duidelijk, zonder verborgen kosten. De overstap in Frankfurt is kort, dus stoelkeuze was daar niet nodig , voor de lange vlucht naar Houston konden we wel... Näytä lisää
Ik heb verschillende sites bezocht en Vliegtickets.be toont mij nu de beste en goedkoopste optie. Mijn ticket naar Sardinië is geregeld!
Heel makkelijk te boeken vlucht en goedkoper dan andere sites. Enkel de extra kost voor handbagage en dossierkosten waren een onaangename verrassing. Uiteindelijk dubbel betaald van oorspronkelijk gea... Näytä lisää
Zeer vlotte duidelijke site , geeft goed de mogelijkheden weer en de vluchtdetails. + extra kosten. hopelijk verloopt het boarden en de vlucht even vlot
Yrityksen kirjoittama
Vliegtickets.be is één van de grootste webwinkels voor vliegtickets in België. Wij verkopen alle vliegtickets, ook die van lowcostmaatschappijen, van en naar wereldwijde bestemmingen. Wij tonen niet alleen de standaard vliegtickets prijzen, maar hebben ook hele goede afspraken gemaakt met luchtvaartmaatschappijen zodat wij jou de goedkoopste deals kunnen geven.
Suikersilo 41, 1165 MS, Halfweg, Hollanti
- 02 5881465
- customercare@otravo.nl
- vliegtickets.be
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
alles ging vlot bij het boeken en…
alles ging vlot bij het boeken en duidelijke prijsafspraken weergegeven
eenvoudig om te boeken
verloopt vlot
Het ging heel vlot
Het ging heel vlot. Je moet wel oppassen voor alle extra's!!
duidelijke begeleiding bij het…
duidelijke begeleiding bij het boekingsproces. Alleen bij het eindoverzicht is niet zo duidelijk hoe het nu zit met mijn geboekte handbagage
Zeer duidelijke stappen
Zeer duidelijke stappen. Gemakkelijk om verschillende opties naast elkaar te vergelijken.
Good good good
Jullie hebben mij goed geholpen bij de…
Jullie hebben mij goed geholpen bij de vorige vlucht
gemakkelijk besteld.
Er is steeds feedback op mijn vragen
Er is steeds feedback op mijn vragen, en de nodige info bij vluchtaanpassingen wordt gegeven.
Reis online boeken gaat snel en simpel totdat er iets mis gaat
Reis online boeken gaat snel en simpel. Alles prima. Maar dan wordt je vlucht na 1,5 uur wachten geannuleerd en de alternatieve aangeboden vlucht is geen optie omdat je dan te laat op de afspraak komt. De vluchtmaatschappij verwijst dan naar de tussenpersoon voor geld retour. En dan komt het! Of ik accepteer in voucher of ik krijg geld terug minus €55,- Raar toch> ik begrijp dat vliegtickets.be er ook niets aan kan doen maar ze lopen dus geen enkel risico en dekken de kosten af over de rug van hun klant. Jammer!
Snelle boeking
Zeer goede prijs…altijd tevreden van Veuling
Zeer goede prijs…
vlotte boeking
De booking gaat vlot
De booking gaat vlot, helaas worden talloze aanbiedingen getoond en wordt je verleid extra geld uit te geven.
Eerlijke keuzes,duidelijke volgorden
Eerlijke keuzes,duidelijke volgorden