Zeer goede ervaring, alles loopt vlot... Toch een kleine opmerking, ik had 3 retour vluchten nodig en 1 enkele reis. Daarvoor moest ik wel tweemaal het proces doorlopen en een aparte boeking maken;... Näytä lisää
De Site is heel duidelijk en de vluchten zijn makkelijke te boeken. Alle details die nodig zijn om bij te boeken komen te voorschijn zodat je zeker alles goed kunt plannen.
De verschillende vluchtmogelijkheden waren heel duidelijk. Bij elk supplement was ook een duidelijk uitleg. Ik heb wel 3 maal alles opnieuw moeten ingeven omdat er telkens een error was. Uiteindelijk... Näytä lisää
goede en duidelijke informatie, goede prijzen wel klein probleem bij betalen met kredietkaart VISA maar paypall werkte dan wel.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
prima gegaan
goede en duidelijke informatie
alles ging vlot
vlotte transparante doorlopmethode
duidelijk en niet geforceerd om dingen…
duidelijk en niet geforceerd om dingen bij te bestellen
ZEER EENVOUDIG EN EFFICIÊNT
Alles verliep vlot
Ervaring
Zeer duidelijk met indien nodig foutmelding.
Snelle afhandeling
GOED EN DUIDELIJKE INFO
Overzichtelijk en transparant!
Vlotte snelle manier om tickets te…
Vlotte snelle manier om tickets te boeken
Het was heel simpel om alles aan te…
Het was heel simpel om alles aan te duiden en het ging heel vlot.
Ik vond het alleen irritant want ik heb een ' in mijn naam maar dat werd niet toegelaten om in te geven.
zeer snelle en correcte afhandeling
naam verwarring
Het is heel raar dat jullie niet de hele naam die op het paspoort staat gebruiken.
Op het einde staat er dan een waarschuwing dat het moet ingevuld worden zoals het op het paspoort staat of je kan niet vliegen.
Dat is heel verwarrend want wat is het nu? De middelnamen staan dus wel degelijk op het paspoort.
Goed
Goed, maar veel meer kosten als aan het begin aangegeven. En een stap teruggaan laat de boeking weer van voor af aan beginnen.
Gemakkelijk in te vullen
Gemakkelijk in te vullen. Indien iets vergeten werd dit duidelijk aangeduid
Goede servies
Goede servies , vlot antwoord,en zeer behulpzaam
Duidelijke info
Duidelijke info; veel opties om uit te kiezen.
super makkelijk & snelle boekingen.