Viwaakustik Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Bestilte knager til akustikpaneler midt i sommerferien. Lige så snart personalet var tilbage, blev min ordre pakket og sendt! Jeg var skeptisk om det kunne holde, men det gør det! Vores tungeste jak... Näytä lisää

Viwaakustik giver en meget personlig vejledning og laver nogle utrolig smukke akustikpaneler. Panelerne giver en behagelig akustik plus det også skabe en god stemning i rummet. De pryder nu en... Näytä lisää

Jeg købte en vareprøve,,som hurtigt blev pakket og sendt og er 5 stjerner værd. Hjemmesiden kan godt være bedre, for jeg kan ikke se, hvad jeg har lagt i kurven. Jeg ville gerne have bestilt 3 for... Näytä lisää

Bestilte akustikpaneler via deres hjemmeside, hvor jeg fik dem skåret efter bestemte mål, mod et lille ekstra gebyr, som sparede mig en masse ekstra tid og besvær, så jeg bare kunne sætte dem op ve... Näytä lisää

1. Akustiikkakonsultti

Vi leverer akustikpaneler i høj kvalitet. Vi bruger kun certificeret træ og genanvendelige filt-produkter. Vi leverer i alle farver og former, både til private og firmaer. Vi er altid klar til at opfylde dine behov, med specialtilpassede akustikpaneler. Vi leverer yderligere flere former for tilbehør til dine akustikpaneler.

Erinomainen

26 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

FORFÆRDELIG SERVICE!! IKK KØB HERFRA

FORFÆRDELIG SERVICE – KAN IKKE ANBEFALES

Jeg har desværre haft en meget dårlig oplevelse med Viwa Akustik og vil derfor kraftigt fraråde andre at handle her.

Jeg bestilte 5 essentielle akustikpaneler – ikke andet. I forbindelse med bestillingen modtog jeg en mail om, at ordren estimeret ville være klar til afhentning mandag d. 27. juli. Jeg tænkte selvfølgelig: “Super, fedt!”

Men sådan gik det ikke. Ordren var først klar til afhentning d. 10. august.

Jeg forsøgte flere gange at komme i kontakt med Rasmus, som jeg går ud fra er ansvarlig hos Viwa Akustik. Efter omkring seks opkald lykkedes det endelig at komme igennem. Her fik jeg en meget afvisende besked om, at han var i Italien, og at det ikke var hans skyld.

Da jeg endelig modtog en mail om, at ordren var klar til afhentning, tog min far til Stubbekøbing for at hente den. Han havde ordrebekræftelsen med på mail, men ved ankomst var der ingen lageransvarlige til stede.

Jeg måtte endnu en gang ringe til Rasmus, som fortalte, at medarbejderne var taget til frokost.

Efterfølgende fik jeg desuden at vide, at ordrerne ikke blev pakket, fordi de “ikke ligefrem driver en millionærforretning”.

Min far måtte derfor vente mindst 15 minutter, hvorefter han fik udleveret akustikpanelerne helt uden nogen form for indpakning.

Jeg har efterfølgende talt med Rasmus om hele forløbet, og desværre har min oplevelse gennemgående været præget af manglende professionalisme, dårlig kommunikation og en meget useriøs håndtering af min ordre.

Det er simpelthen ikke den service, jeg forventer, når jeg som kunde bestiller og betaler for en vare.

Jeg kommer personligt ikke til at handle hos Viwa Akustik igen og kan på baggrund af min oplevelse ikke anbefale virksomheden til andre.

11. elokuuta 2026

Hej Muhamed Hussein,

Jeg ved ærlig talt ikke, hvor jeg skal begynde.

Du har uden sammenligning, været den absolut mest tidskrævende, ubehagelige, truende og direkte modbydelige kunde vi nogensinde har oplevet.

Til en start, bestiller du midt i vores sommerferie, som er skiltet ikke under 8 steder på vores hjemmeside. Vi har fået over 500 ordre i sommerferien, og du er den ENESTE, som "ikke har set" at vi holder sommerferie.

Vi ser at din ordre ligger til afhentning, og markere den derfor STRAKS klar til afhentning på dagen vi åbner op, endda tidligt om morgenen, så du hurtigst muligt kan hente din produkter.

Du ringer til mig, og siger din far står ude foran porten kl. 11.45, hvortil jeg siger det formentlig er frokostpause, hvorfor der ikke er nogen ved porten nu, men jeg ringer ned til dem.

Kl. 11.46 ringer jeg til dig, og der siger du at din far har fået fat på os.

Til orientering er der 6 skilte på port, dør og vægge, hvor der er oplyst et telefonnummer man skal ringe til, ved henvendelse til personalet. Det KAN IKKE overses.

Din far har altså, efter du har kontaktet mig, ventet i under 90 sekunder.

Du ringer så efterfølgende, og klager gevaldigt over at dine produkter ikke var pakket ind i pap, men at panelerne blot var løse.

Jeg forklarer dig, at vi altid med flere tusind ordre, har sendt løse paneler ud af døren når folk afhenter, fordi de er nemmere at håndtere, end en papkasse på 24 kg., hvor der ligger 3 paneler i.

Du er dybt uenig og mener dette er hamrende uprofessionelt, hvortil jeg pænt og roligt svarer dig, at det vil jeg absolut tage til efterretning, men at det ikke har været et problem før.

Du ringer så til mig yderligere 4 gange, fordi du mener, at vi som virksomhed, angiveligt skulle have stjålet dine penge, fordi beløbet er reserveret ved bestilling, men først trukket ved afhentning (altså en fuldstændig standard ordrehåndtering).

Du ringer både tidligt om morgenen, sent om aftenen og jeg er tilgængelig for dig på alle tidspunkter, og lytter til hvad du har at sige.

Jeg undersøger det naturligvis, og kan konkludere at alt er som det skal være. Du vil både vende dette med revisor og alt muligt, da du selv er erhvervsdrivende og mener du har mere styr på det end os.

Jeg beder dig pænt ringe tilbage, når du har undersøgt det med din revisor, men jeg hører aldrig fra dig igen.

Som konklusion, kan jeg blot konstatere, at du formentlig er en af de kunder man ikke kan undgå, men bare skulle finde noget at klage over.

Vi ændrer ikke i vores praksis på nogen måder, på baggrund af din anmeldelse, som vi desværre ikke på nogen måder kan tage seriøst.

Vi opfordrer både nuværende og nye kunder, til at kigge på vores mange andre særdeles positive og 5-stjernede anmeldelser, da dette minder mere om en personlig anmeldelse og ikke objektiv vurdering af virksomheden.

I øvrigt er du flere gange, blevet tilbudt at vi kvit og frit afhenter dine varer på din adresse, og refunderer det fulde beløb, hvilket du ikke har ønsket.

Pålidelighed

Pålidelighed. God kvalitet til en god pris.

15. elokuuta 2026

Hej Muthanna,

Kort og godt - Tusind tak!

Fra 1 til 4 stjerner – varen kom som lovet, men ordretracking kan forbedres

eg vil gerne opdatere min tidligere anmeldelse, som jeg oprindeligt gav 1 stjerne.

Min første anmeldelse blev skrevet, mens jeg stadig ventede på min ordre, og derfor var den naturligvis baseret på den oplevelse, jeg havde på daværende tidspunkt. Nu har jeg modtaget varen, og jeg må sige, at oplevelsen samlet set er blevet væsentligt bedre.

Varen blev leveret inden for de 14 dage, som Viwaakustik oplyser på deres hjemmeside, så på det punkt blev den lovede leveringstid faktisk overholdt.

Jeg synes dog stadig, at deres system til at følge ordren og især brugen af Shop-appen er unødvendigt besværligt. Jeg modtog først en mail med information om leveringen omkring 4-5 timer før, varen blev leveret. Det gav mig reelt ikke nogen mulighed for at planlægge efter leveringen eller være hjemme.

Varen blev efterfølgende blot stillet uden for vores hoveddør, hvilket blev dokumenteret med et billede. Det betød, at jeg måtte skynde mig hjem for at få varen indenfor.

Derudover manglede der nogle få samlere, som ifølge samlervejledningen skulle have været med. Her vil jeg dog gerne fremhæve, at Viwaakustik allerede har kontaktet mig og tilbudt at sende de manglende dele kvit og frit. Det synes jeg er rigtig god service og trækker bestemt oplevelsen i den positive retning.

Så hvor min oprindelige anmeldelse var 1 stjerne på baggrund af den daværende oplevelse, vil jeg efter at have modtaget varen ændre den til 4 stjerner.

Der er stadig plads til forbedringer, særligt når det kommer til ordretracking og information om selve leveringen, men varen kom inden for den lovede tid, og deres håndtering af de manglende dele har været god.

14. elokuuta 2026

Hej Kristoffer,

Vi har 14 dages leveringstid på vores akustikpaneler og skillevægge og ikke dag-til-dag levering. Grunden til, du ikke har kunne spore den, er fordi varen ikke er afsendt.

Vi er lidt kede af den ene stjerne, tager i betragtning at din ordre er leveret indenfor de 14 dage. :)

Jeg tager dog absolut med videre, at det er alt for skørt, at der kommer en Trustpilot-anmeldelses skema, inden varen er afsendt. DET får vi styr på med det samme. :)

ViwaAkustik

Knager i sommerferien

Jeg var skeptisk om det kunne holde, men det gør det! Vores tungeste jakke hænger stadigvæk på sin plads…

14. elokuuta 2026

Hej Berit,

Dejligt at tingene var som de skulle være! Tak for de 4 stjerner.

ViwaAkustik.dk

Jeg havde købt Led belysning til mine…

Jeg havde købt Led belysning til mine akustikpaneler og jeg må sige at jeg er vildt imponeret over hvor nemt det var at installere samt hvor vildt flot det ser ud og det lys som det giver. Samt den hurtige levering. Jeg har allerede bestilt nogle flere.

Det er også en virkelig god og personlig service man får når man ringer til dem, hvilket jeg har gjordt 2-3 gange.

Hvis man kunne give mere end 5⭐️ havde de helt klart fået det

22. huhtikuuta 2026

Super god oplevelse

Nem bestilling, god info efter bestilling i forhold til leveringstid (de var ikke på lager og det vidste jeg godt ved bestilling), god kvalitet og kundeservice. Bestiller herfra igen om lidt.

29. elokuuta 2025

Kæmpe kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe kæmpe anbefaling herfra. Super god service. Hurtig levering og smukke hylder og knager der lever fuldstændig op til forventningerne. Skal helt sikkert handle der igen.

5. helmikuuta 2026

Rigtig god service og gode paneler

Rigtig god service og gode paneler. Lette at montere og ser flotte ud. Vil helt sikkert købe derfra igen

31. tammikuuta 2026

Hej Sissel,

Tusind tak for den finde anmeldelse. Det betyder enormt meget for os.

Rigtig godt

Rigtig godt . Hurtig levering trods dårlige vejrforhold.
Det købte passer perfekt til min akustikvæg.

13. tammikuuta 2026

Hej Poul,

Mange tak, for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse, samt tak for de fine ord.

ViwaAkustik.dk

Poor product quality and zero customer support

In February 2025, I purchased acoustic panel accessories from vivaakustik.dk. In less than one year of normal use, the mounting points broke completely, making the products unusable. This clearly indicates poor material quality and weak manufacturing.
The bigger problem started afterwards.
Since Monday, I have sent two detailed and explanatory emails to the company’s email address. I also sent an SMS to their mobile phone, briefly explaining the issue.
👉 I have not received a single response.
No explanation, no apology, not even a basic “we are looking into it.” Just complete silence. This behaviour clearly shows that the company does not take customer complaints or after-sales support seriously.
Selling low-quality products is one issue, but completely ignoring customers is a much more serious problem.
I strongly recommend that anyone considering purchasing from this company keep their expectations very low, especially regarding product durability, warranty, and customer service.
For me, this was a very disappointing experience, and I will definitely not purchase from them again.

9. tammikuuta 2026