Niepolecam!!!Jedno mówią drugie robią. Pieniądze za 15min....Tak napewno...Bo tak pisało w Google.Konsultantka powiedziała żeby się tym nie sugerować, tylko stroną vivus. Pl gdzie także jest brak dokł... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Wszystko ok. Szybkie wypłaty. Wiadomo lichwiarskie prowizje oraz odsetki, więc sens brania pożyczek poza bankowych jest tylko na bardzo małe kwoty i oddanie w terminie lub przed. Zdejmuję dwie gwiazdk... Näytä lisää
Witam w dniu dzisiejszym okazało się że na moim koncie zostało 96gr. Mieszkam sam a swoje wynagrodzenie w pracy dostaję dziesiątego.Byłem załamany. Firma Vivus.pl uratowała mi życie tym dniu. Nie wiem... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
"Szukasz szybkiej pożyczki przez internet? Vivus oferuje pożyczki krótkoterminowe online. Do złożenia wniosku potrzebujesz jedynie dowodu osobistego i konta w banku. Pieniądze otrzymasz ekspresowo bez wychodzenia z domu, a o terminie spłaty przypomnimy Ci odpowiednio wcześnie. Na Vivus możesz liczyć - mamy ponad 2 miliony zarejestrowanych klientów!"
Yhteystiedot
ul. Żwirki i Wigury 16C, 02-092, Warszawa, Puola
- 660 600 700
- kontakt@vivus.pl
- vivus.pl
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Możliwość skorzystania z malej…
Możliwość skorzystania z malej pożyczki, przed wypłatą, poprawia trochę komfort dnia codziennego.
I za to dziękuje

Super
Super! Polecam każdemu te pożyczkę szybka łatwa weryfikacja a pieniądze w trybie natychmiastowym na koncie

w Vivus mam konto od 2014
w Vivus mam konto od 2014, zawsze mnie ratują jak potrzebuję na ''już'' gotówkę, lubię ich profesjonalne podejście do klienta, szybkie przelewy, promocje np. brak opłaty za prowizję i odsetki (ile pożyczam tyle oddaję:), brak ukrytych kosztów, czytelna strona www klienta po zalogowaniu oraz (dla mnie osobiście jest to wygodne przy nawale pracy) przyponienie sms-em o terminie spłaty.

Vastaus yritykseltä Vivus.pl
Byłam w potrzebie ale przez tak…
Byłam w potrzebie ale przez tak korzystny i szybki kredyt udało mi się wyjść na prostą. Zaletą tego kredytu jest długi termin spłaty bez oprocentowania. Uczciwie polecam.

Dodatkowe środki
Potrzebowałem dodatkowych środków ze spłatą 30 dni, po wypełnieniu formularza i kontakcie ze strony BOK po ok 2 minutach miałem środki na koncie.
Bardzo dobrze, że jest weryfikacja w BIK.
Polecam.

Sprawna obsługa
Sprawna obsługa, przejrzyste warunki, ciekawe promocję, szybki przelew.
Jestem bardzo zadowolony z…
Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnego podejścia firmy do klientów. Wnioskowanie o pożyczkę przebiegło bardzo sprawnie. Cały proces przebiegł sprawnie i bez problemów. Jednocześnie pragnę zwrócić uwagę na profesjonalne podejście pracowników infolinii.

Vastaus yritykseltä Vivus.pl
Polecam firmę Vivus.pl. Konsultanci są bardzo mili i cierpliwi, załatwiają sprawę pożyczki bardzo profesjonalnie oraz sprawnie. Szczerze polecam.

Bardzo wygodna pożyczka
Szybko i konkretnie
Ocena
Szybko sprawnie i na temat bardzo dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku

Szybko!!
Szybko!!! profesjonalna i bardzo miła obsługa super kontakt polecam jeśli ktoś potrzebuje szybkiej gotówki minimum formalności

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.