Vivara Sverige Arvostelua

1 000
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Kvalitet av produkterna är riktig bra! Fåglarna älskar alla produkter! Jag verkligen rekommendera fågelmat från Vivara! Vad är synd att förpackning av paketen är dålig, under 2 år sällan en bra packa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jättebra frön fåglarna är som galna. Så roligt att titta på dom. Vi har alla sorter. Även ekorrar. Alla är nöjda. Kom i rätt tid nu när höstrusket gör sig påmind.

Saanut 5/5 tähteä

Bra kvalitet på innehållet på fågelmaten. Men det är bra att läsa på lite innan eftersom alla fåglar i trädgården inte gillar samma. Bollarna är jättebra!

Saanut 5/5 tähteä

Både vackra o gedigna. Verkligen välgjorda och stabila. Har inte hunnit sätta upp dem än men ser inte ut att bli ett problem Nu är de uppsatta. Det tog bara några minuter så var talgoxe o blåmes i... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Eläinruokakauppa
  2. ja myös
  3. Puutarhamyymälä
  4. Taimitarha

Yrityksen kirjoittama

Vivara Naturprodukter har specialiserat sig på att utveckla miljövänliga naturprodukter som fågelbord och holkar i material som tar ansvar för miljön. Fodret är av högsta klass; antingen det handlar om rena sorter, fettprodukter eller foderblandningar använder vi bara kvalitetsråvaror. Låt dig överraskas över de unika produkterna och de användbara tipsen som man får på köpet och som också gör att du kommer närmare naturen.

Erinomainen

274 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Kvalitet undermålig

Jag har köpt en metallisk ekorrmatare. Tyvärr det gick inte ens att öppna den. Kunde reklamera produkten, men valde att fixa den med skruvmejsel själv. Ni påstår att den är handmade, så jag tror att ni behöver ett bas QA avdelning.

20. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Tack för att du delar din upplevelse och jag är ledsen att höra att ekorrmataren inte levde upp till förväntningarna och var svår att öppna. Det låter som något som inte ska behöva hända och jag förstår frustrationen, särskilt när man vill kunna njuta av djurlivet i trädgården utan krångel. Vi tar med oss din feedback kring kvalitet och kontroll i produktionen och du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill att vi hjälper dig vidare.

snabb leverans

Lätt att beställa och snabb leverans till dörren.

21. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Vad fint att höra att det var lätt att beställa och att leveransen gick snabbt! Tack för att du delar din upplevelse.

20. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Det är fantastiskt att höra att din beställning kom fram snabbt och utan dröjsmål. Det betyder mer tid att få allt i ordning och njuta av att titta på fåglarna och djuren som slår sig ner i din trädgård. Vi hoppas att det ger många fridfulla och livliga stunder utomhus.

Bästa hälsningar,

Saanut 4/5 tähteä

Bra produkt kvalitet.

14. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Vad kul att du är nöjd med produktkvaliteten!

Fina saker

Fina saker, enligt förväntan. Snabb leverans,

16. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Vad trevligt att höra att allt motsvarade dina förväntningar och att leveransen kom snabbt.

Mycket fina produkter

Mycket fina produkter! Underbart med leverans hem. Tack!

13. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Tack så mycket för dina fina ord. Vad roligt att höra att du uppskattar produkterna och att leveransen hem gjorde det smidigt för dig.

En utmärkt fågelmatare

En utmärkt fågelmatare, som hålker skator och andra större fäglar borta från mataren.

14. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Vad roligt att höra att fågelmataren fungerar så bra och hjälper till att hålla större fåglar som skator på avstånd så att de mindre trädgårdsfåglarna får äta i lugn och ro.

Bra kvalitet på varorna

Bra kvalitet på varorna. Har köpt både matare, holkar, igelkottmat och fågelmat. Bäst är no mess skalade fröer och torrfoderkexen till igelkottarna går åt.

23. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Så roligt att höra att både fåglar och igelkottar trivs i din trädgård. De skalade fröerna är verkligen ett smidigt val för att njuta av fågellivet utan spill, och det låter som att igelkottarna uppskattar sitt foder lika mycket.

Mycket bra produkter

Mycket bra produkter. Snabb leverans. Bra förpackat.

10. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Vad fint att höra att allt fungerade smidigt!

Saanut 5/5 tähteä

Ni ville ha lösenord, jag har glömt der jag vet bara att de började på p4,,,. Leveransen var snabb Tackar!

Har handlat av er tidigare och var nöjd, även om jag glömt lösenordet.

30. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Tack för din återkoppling, vad roligt att höra att leveransen var snabb och att du varit nöjd med oss tidigare. Om du har glömt ditt lösenord kan du enkelt återställa det via vår webbplats och skapa ett nytt så att du kan logga in igen.

Med vänlig hälsning,

Jag fick bra varor

Jag fick bra varor. Jag är nöjd med köpet och kan tänka mig för att handla där flera gånger.

27. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Vad roligt att höra att du är nöjd med dina varor och att köpet kändes bra!

Vivara fågelmat

De har det mesta som behövs för en fågel och djurälskare. Bra mat, utmärkta fågelmatare och bostäder till små djur. Även olika skydd för djuren.

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Vad härligt att höra att du uppskattar vårt sortiment för både fåglar och andra vilda djur i trädgården. Det gläder oss att du hittar bra produkter som hjälper naturen att trivas nära hemmet!

Med vänlig hälsning,

Snabbt leverans

Snabbt leverans

1. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Så roligt att höra att leveransen kom fram snabbt!

Superfin holk

Snabb leverans och bra produkt

23. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Vad kul att höra att holken passade så bra och att leveransen gick smidigt.

Team Vivara

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin