Vivara Sverige Arvostelua

1 000
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Kvalitet av produkterna är riktig bra! Fåglarna älskar alla produkter! Jag verkligen rekommendera fågelmat från Vivara! Vad är synd att förpackning av paketen är dålig, under 2 år sällan en bra packa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jättebra frön fåglarna är som galna. Så roligt att titta på dom. Vi har alla sorter. Även ekorrar. Alla är nöjda. Kom i rätt tid nu när höstrusket gör sig påmind.

Saanut 5/5 tähteä

Bra kvalitet på innehållet på fågelmaten. Men det är bra att läsa på lite innan eftersom alla fåglar i trädgården inte gillar samma. Bollarna är jättebra!

Saanut 5/5 tähteä

Både vackra o gedigna. Verkligen välgjorda och stabila. Har inte hunnit sätta upp dem än men ser inte ut att bli ett problem Nu är de uppsatta. Det tog bara några minuter så var talgoxe o blåmes i... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Eläinruokakauppa
  2. ja myös
  3. Puutarhamyymälä
  4. Taimitarha

Yrityksen kirjoittama

Vivara Naturprodukter har specialiserat sig på att utveckla miljövänliga naturprodukter som fågelbord och holkar i material som tar ansvar för miljön. Fodret är av högsta klass; antingen det handlar om rena sorter, fettprodukter eller foderblandningar använder vi bara kvalitetsråvaror. Låt dig överraskas över de unika produkterna och de användbara tipsen som man får på köpet och som också gör att du kommer närmare naturen.

Erinomainen

(1 000)

272 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Synd att ni inte har någon större…

Synd att ni inte har någon större forpackbbning än 2 kg

27. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Tack för din synpunkt, vi förstår att större förpackningar kan vara praktiska när man vill fylla på förrådet. Beroende på produkt finns det alternativ upp till 20 kg, så utbudet kan variera lite.

Med vänlig hälsning,

Saanut 3/5 tähteä

Sämre fröblandning och kladdiga block

Jag månar om mina fåglar och gillar fladder och kvitter i trädgården och har varit kund hos Vivara i många år men har upplevt på senare tid att fröblandningarna har blivit sämre, det är stor andel utfyllnad i form av havreflingor eller solrosfrön. Har börjar köpa från Biltema av alla ställen, de har fågelfrön hela året till skillnad från de flesta andra dessutom.
De olika fettblocken uppskattas av fåglarna, framförallt av hackspetten, men tyvärr är de omslutna av plast som man får kämpa med för att kunna öppna. När man äntligen lyckas är man riktigt kladdig! Något bättre med de mindre fyrkantiga blocken men de tar slut blixtsnabbt.
Så bättre fröblandning och runda fettblock som kladdar mindre, tack.

2. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter och för att du har varit kund hos oss under så många år. Vi uppskattar verkligen dina synpunkter kring både fröblandningarna och förpackningen av fettblocken, och det är värdefull feedback som vi tar med oss vidare. Härligt att höra att hackspetten fortfarande uppskattar godsakerna i trädgården!

Allt är mycket bra

Allt är mycket bra, fåglarna älskar frökulor och mjölmask, beroende på vad de äter! Bra med leverans till dörren ( tunga lådor) bra leveranstid och de på kundtjänst är mycket hjälpsamma! Priset är helt ok och jag är tacksam över att ni har Klarna för de är bäst!

21. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Vad fint att höra att fåglarna uppskattar talgbollarna och mjölmaskarna. Det gläder oss att leverans och kundtjänst fungerar smidigt och att allt gör det lättare att njuta av naturen hemma. Tack för att du delar din upplevelse!

Bra website

Bra website , otroligt bra logistik. Produkterna verkar ha hög kvalité.

20. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Vad roligt att höra att du gillar vår hemsida och att produkterna känns bra. Hoppas de bidrar till många fina stunder i trädgården där du kan njuta av fåglar och naturen.

Saanut 5/5 tähteä

Av fåglarna mycket omtyckta…

Av fåglarna mycket omtyckta fågelfröblandningar som också är mycket prisvärda.Snabba leveranser.

19. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Vad trevligt att höra att fåglarna trivs så bra med fröblandningarna och att leveranserna fungerar smidigt!

Fågel experts

Fågel experts! Mycket bättre än zoo-kompaniets billing mat-behållare och deras frön. Denna sida har kvalitet I första hand!

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Tack för dina fina ord, det gläder oss verkligen att höra att du uppskattar kvaliteten och att fåglarna i din trädgård får det bästa.

Saanut 5/5 tähteä

snabb leverans och bra produkt MEN....

snabb leverans och bra produkt
MEN
tyvärr hade ekorren idag (31 maj) lyckats komma in i buren och satt lugnt och försåg sig med talgbollarna

28. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Tack för din fina återkoppling. Vad härligt att höra att leveransen gick snabbt och att produkten känns bra!

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans. Maten är omtyckt av fåglarna

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Så fint att höra att både leveransen och maten uppskattades!

Saanut 5/5 tähteä

Bra varor och snabb frakt.

13. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att både varor och leverans fungerade som de skulle.

Saanut 5/5 tähteä

Tyvärr fungerade ekorrmataren inte som…

Tyvärr fungerade ekorrmataren inte som den skulle men efter kontakt med företaget fick jag pengarna åter. Snabbt och enkelt!

Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Vad fint att höra att du fick snabb och smidig hjälp när ekorrmataren inte fungerade som tänkt, även om det förstås är tråkigt när det inte blir som man hoppats i trädgården.

Saanut 5/5 tähteä

Igelkotten är nöjd han äter här för…

Igelkotten är nöjd han äter här för tredje året i följd så jag kan inte klaga tack för leveransen

2. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Så fint att höra att igelkotten återvänder och trivs i er trädgård och att ni får njuta av besöken år efter år!

Snabb leverans och fina varor

Snabb leverans och fina varor
Utmärkt!

10. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Tack snälla för dina fina ord! Det gläder oss att leveransen kom snabbt och att du är nöjd med varorna.

Saanut 4/5 tähteä

Bra varor

Bra varor, men lite för lång leveranstid.

30. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med varorna, även om leveranstiden blev längre än du hade hoppats.

Perfekt service

28. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vivara Sverige

Vad roligt att höra att du är nöjd med servicen och att leveransen kom snabbt!

Med vänlig hälsning,
Team Vivara

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin