Vitvarordelar Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Synes det tok lang tid.Bestilte på en Fredag fikk beskjed mandag om at varen ventet på opphenting.Først på torsdag kunne varen sporses hos PostNord i Danmark. På fredag ettermiddag får jeg oppdatering... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Enkelt och bra information på sidan som gjorde det enkelt att köpa rätt delar till min fasta centraldammsugare. Stort utbud och bra service! Dock lite långsam frakt- vilket inte är så bekvämt när d... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

10/10, jag ville beställa ett teleskoppaket till min Miele dammsugare. Jag var lite osäker om det på vitvarodelar skulle passa just min dammsugare och kontaktade därför kundtjänst för råd och skickade... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Inte fått leveransen

26. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vitvarordelar

Hej, och tack för din feedback. Det var tråkigt att höra att du upplever att leveransen saknas.

Vi kan se att ordern skickades den 19/1 och enligt transportören levererades den 26/1.

Saanut 5/5 tähteä

Bra info och snabb leverans!😊👍

9. tammikuuta 2026

Hej Camilla,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att informationen var tydlig och att leveransen gick snabbt 😊👍
Det betyder mycket för oss att allt fungerade som det skulle.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, bra kvalitet.

Snabb leverans, väl paketerat och bra produkter till fullt rimligt pris. Vi är mycket nöjda!

9. tammikuuta 2026

Hej Josefine,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att leveransen var snabb, att paketet var väl packat och att produkterna levde upp till förväntningarna till ett rimligt pris 😊
Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Bra pris

Bra pris, snabb leverans, bra helt enkelt!

1. tammikuuta 2026

Hej Ole,

Stort tack för ditt fina omdöme. Härligt att läsa att både pris och leverans levde upp till förväntningarna och att allt fungerade bra 😊

Best experience

Low price, best service

22. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vitvarordelar

Tack för ditt omdöme. Härligt att höra att du är nöjd med både priset och servicen 😊

Väldigt nöjd snabb leverans.👌👌👌👌

Väldigt nöjd snabb leverans.

18. joulukuuta 2025

Hej Ari,

Tack för ditt omdöme. Vad härligt att läsa att du är väldigt nöjd och att leveransen gick snabbt 😄 Det betyder mycket för oss.

Saanut 5/5 tähteä

Enkelt och smidigt att beställa.

Enkelt och smidigt att beställa.
Ok pris och varan i fråga levde upp till förväntan.

19. joulukuuta 2025

Hej Mats,

Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att höra att beställningen upplevdes som enkel och smidig, och att priset kändes rimligt. Extra glädjande att produkten levde upp till dina förväntningar 😊 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

Bra passform och funktion med andra ord…

Bra passform och funktion med andra ord PERFEKT!!!

20. joulukuuta 2025

Hej Kenneth

Stort tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss verkligen att läsa att passform och funktion levde upp till förväntningarna och att allt fungerade perfekt 😄
Härligt att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Bra pris

Bra pris, fungerande produkt, snabb leverans. Slog sönder ett dammsugarrör, trodde det skulle kosta skjortan, men blev alltså positivt överraskad.

12. joulukuuta 2025

Hej Camilla,

Stort tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att höra att både priset, produkten och den snabba leveransen motsvarade dina förväntningar. Extra roligt att vi kunde överraska positivt när något går sönder och man frygter det värsta 😊

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och produkt efter…

Snabb leverans och produkt efter förväntan😀

14. joulukuuta 2025

Hej Magnus,

Stort tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss att höra att leveransen gick snabbt och att produkten levde upp till dina förväntningar 😊

Inga problem.

Öppnade paketet idag med teleskopröret till min Miele dammsugare. Fugerade fint.

13. joulukuuta 2025

Hej Frosel

Stort tack för ditt fina omdöme. Vad bra att höra att teleskopröret till din Miele dammsugare fungerade fint när du öppnade paketet. Vi är glada att allt levde upp till förväntningarna 😊

Snabb svar ,bra leverans

Snabb svar ,bra leverans

11. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vitvarordelar

Stort tack för ditt fina omdöme. Härligt att höra att du är nöjd med både snabbt svar och bra leverans 😊

Saanut 2/5 tähteä

Inte hundra passform

Gångjärnen hade större nitar än originalet. Gör att den integrerade dörren hoppar till i gångjärnet. Kanske går att fila bort.

9. joulukuuta 2025

Hej Alf

Tack för ditt omdöme.

Det betyder mycket att du delar din upplevelse med oss. Vi vill gärna titta närmare på ärendet så vi kan få full klarhet i vad som har hänt. Du är alltid varmt välkommen att skicka varan i retur om du önskar det, och vi hjälper dig självklart gärna med att hitta rätt reservedel framöver 😊

Snabb leverans och bra pris på produkter

Snabb leverans och bra pris på produkter

26. marraskuuta 2025

Hej Petra

Stort tack för ditt omdöme. Vi är glada över att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och priset på produkterna 🙂

Saanut 5/5 tähteä

Allt funkade bra med leverans och…

Allt funkade bra med leverans och reservdelen funkar bra så här långt.

27. marraskuuta 2025

Hej Thomas

Stort tack för ditt omdöme. Det gläder oss att höra att både leveransen fungerade smidigt och att reservdelen verkar fungera bra hos dig än så länge 🙂

Saanut 4/5 tähteä

Nöjd med leverans och vara.

18. marraskuuta 2025

Hej Jessica

Tack för ditt omdöme. Det betyder mycket att höra att både leveransen och varan levde upp till dina förväntningar. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse 😊

Saanut 4/5 tähteä

Lätt att hitta och göra rätt

Lätt att hitta rätt pryl på nätet. god tracking. enkelt att hämta. Det var andra gången. Första gången var det bara problem men nu när jag lärt mig hur jag skall göra så är det OK Varför inte fem? Jag ger inte fem. Det finns alltid saker att göra även om jag inte kommit på dom än

8. marraskuuta 2025

Hej Lars Ulric,

Stort tack för ditt utförliga omdöme - vi uppskattar verkligen att du delar med dig av både det som fungerat och det som tidigare varit lite knepigare. Det gläder oss att du nu upplever att det är enkelt att hitta rätt del, följa leveransen och hämta paketet 🙂

Att du har handlat hos oss igen betyder mycket, och vi tar helt klart till oss att det alltid finns saker att förbättra. Det är precis sådan feedback som hjälper oss att bli ännu bättre.

Varmt rekommenderar!

Snabb leverans. Super bra kundkontakt!

3. marraskuuta 2025

Hej Valentina,

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och kontakten med vår kundtjänst 😊

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt

5. marraskuuta 2025

Hej Therese,

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att allt gick snabbt och smidigt 😊

Team Vitvarordelar.se

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin