Vitavia Drivhuse Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Elendig kundeservice Dagen efter leveringsdatoen udskyder de leveringen med to måneder og først når vi som kunder ringer og skriver flere gange og forespørger på leveringen. Under al kritik. Afbe... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Som så mange andre nævner, bruger man nemt dobbelt så lang tid på at forstå samlevejledningen, som at samle drivhuset. Vitavia kunne lære en del af LEGO. Elementære ting som hvad der vender ud,... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Elendig samlevejledning, og generelt dårlig kvalitet. Forkert vejledning til montering af glas, link virker ikke på deres side, forkert vejledning på bauhaus' hjemmeside, og glas i stykker ved lev... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig god kundeservice gør forskellen. Tegninger er egentlig flotte men det kræver nu en del at afkode dem. Supplerende film på hjemmesiden er gode men enkelte zoom-in optagelser savnes. Skruer er... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kasvihuone

Yrityksen kirjoittama

Vitavia Drivhuse produceres på egen fabrik, lagerføres i Odense og vi har over 30 års erfaring på markedet. Vitavia sælges i det meste af Europa, og Vitavia Danmark tager sig blandt andet af hele norden.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

16 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Elendig oplevelse med “kundeservice”.

Elendig oplevelse med “kundeservice”.
Efter at have bestilt drivhus 10 marts med aftalt levering 18. Marts, var det yderst overraskende at leveringen fandt sted den 13 marts.
Vi havde i mellemtiden ombestemt os og ville annullerer købet.
Problemet var, at såfremt drivhuset skulle afhentes, ville dette koste OS 1300kr.
Tilsyneladende har Vitavia en aftale med forhandleren om leveringen skal finde sted senest 10 dage efter bestilling, hvilket ikke er blevet os oplyst.
Vi blev ikke på noget tidspunkt kontakte omkring den ændrede leveringsdato, og da tingene stod helt ude ved vejen, var tyveri en reel mulighed såfremt vi havde været på weekendophold.
Vi valgte at beholde drivhuset for ikke at betale 1300kr for ingenting, men det er sidste gang pengene sættes i det firma.

21. maaliskuuta 2019

Vægdrivhus Ida 3300

Vægdrivhus Ida 3300
Vi har købt et Ida 3300 saml - selv drivhus. Det er et kæmpeprojekt at samle og svært at tyde samlevejledningen. Herudover skulle vi selv skære et vindue til i rette størrelse da der ikke var plads under vinduet. Drivhusets vindue passer ikke helt til profilerne - så tæt blir det aldrig. Det kan ikke anbefales at købe dette drivhus

7. toukokuuta 2018
Saanut 4/5 tähteä

God kundeservice.

Efter at have modtaget min solarfan opdagede jeg produktet var defekt, idet tænd/sluk knappen ikke virkede. Efter opkald modtog jeg med fragtmand allerede en ny efter 2 dage. Det er god kundeservice med det samme at erkende der er sket en fejl og så med det samme sende et nyt produkt. Men det bliver kun til 4 stjerner fordi de ikke havde checket produktet for defekter inden afsendelse.

22. kesäkuuta 2017

Flot opsat Sirius drivhus fra Vitavia

Vi så Sirius drivhuset på Danfoss Universe og blev straks meget begejstret for det. Der er så mange "skæve vinkler" og så mange detaljer, at vi ikke selv turde binde an med at samle og opstille drivhuset. Da vi i efteråret 2015,havde købt det, ringede vi til OPJ som sendte deres flinke montør Morten. Morten brugte et par dage på at samle og opstille vores nye "Orangeri", og vi er yderst tilfredse med resultatet og har ikke fortrudt, at vi ofrede udgiften til monteringen.

24. toukokuuta 2016

Super kundeservice!

Har netop færdigsamlet mit Sirius 13000 drivhus - super god vejledning og nemt at samle. Undervejs stødte jeg dog ind i et problem, da der fra leverandørens side var lavet en fejl hvor der var 2 sider for meget og 2 tagstykker for lidt. Ingen problem, der var hurtig respons fra Vitavias kundeservice og 2 dage efter havde jeg de manglende stykker. Tak for god service!

9. toukokuuta 2016

Køb aldrig Vitavia

Vi valgte et Vitavia Sirius da vi skulle have nyt drivhus. Det er rigtig flot, god plads og mange muligheder for farver, indretning mm. Men:
Så begyndte problemerne. Det var nemt nok at samle (det er vores 3. drivhus, så vi har øvelsen) men det holder ikke.
Listerne smutter af, det er utæt, ruderne glider ned og det knager så man bliver sindsyg af at sidde derude.
De er vældig søde når man ringer for at få hjælp, men der sker bare ikke en s... De vender aldrig tilbage og de har sjovt nok aldrig hørt om andre der har haft problemer.
Vi kender desværre flere, nu hvor vi har talt med naboer og venner om det. Så aldrig mere Vitavia.

5. syyskuuta 2015
Saanut 3/5 tähteä

Fint drivhus, men ringe og forkerte manualer.

Har købt et Uranus 8300.
Da vi gik igang med at samle det, viste det sig at der manglede 2 forskellige slags beslag, 7 beslag i alt, i følge den manual som fulgte med. Efter længere tids frustration, fandt vi en anden manual på OPJs´ egen hjemmeside, hvor disse beslag ikke skulle bruges. Hvilken manual der er den rigtige, vides ikke. Vi kunne nu komme videre, men da vi var nødt til at samle udfra to forskellige manualer, og da komponenterne tillige havde forskellige numre i de to manualer, gjorde det kun forvirringen komplet. Derudover skal siges, at når man pakker tingene i en bestemt rækkefølge, som det skal samles efter, så skal der ikke ligge en 4'er del i en 5'er pakke. Så tror man nok engang at man mangler noget. Vinduerne mangler pakninger hele vejen rundt, så glasset ligger løst i rammen, hvilket vi ikke synes er smart.
Men resultatet er super fint. Drivhuset virker til at være en god og stabil konstruktion.

21. huhtikuuta 2014
Saanut 5/5 tähteä

Har købt Uranus 11500 drivhus. Har fået ekstra forstærkning til dør (ny ekstra ting, som de har tilføjet nye modeller), uden beregning.
Drivhuset er 1½ år gammelt. Så skønt når man kan "opgradere" modellen uden at skal betale ekstra.

Altid venlig og god kundeservice.

Kan varmt anbefales.

6. maaliskuuta 2014

Ingen service øvøv

Købte en ukrudtsbrænder, som efter kort tid ikke ville tænde. På deres vedhæftede vejledning, skal man kontakte dem, hvis der opstår fejl. Men de vender aldrig tilbage med svar!!

16. syyskuuta 2012

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin