VitaminExpress Sverige Arvostelua

1 162
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Allt gick smidigt, beställning, leverans, sen att leverans företaget inte kan tänka snäppet längre och hänga det på postlådan mitt i ett samhälle, där bilar,cyklar,gående mfl passerar förbi,det tycker... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Jag är försökskanin för en av era produkter för att kunna bedöma om den produkten är bra för mig. Jag vet inte ännu om den är så bra så att jag bör fortsätta med den , men. jag har inte slutat att... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Positivt överraskad att leveransen kom så fort 👍 Hade läst tidigare recensioner, där de påtalade att det tog lång tid. Har precis börjat med produkten så kan inte uttala mig om den än. Smaken (apel... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Alldeles fr lång leveranstid i förhållande till löfte vid köp. Fel att order erkänna och debitera för produkter som utgått - mitt förra köp! :-(

1. Vitamiinit ja lisäravinteet

Yrityksen kirjoittama

VitaminExpress är en av de ledande vitaminbutikerna online för högkvalitativa kosttillskott och andra naturliga livsmedelsprodukter.

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Snabb leverans😍

6. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med leveransen och hoppas att produkten motsvarar dina förväntningar. Önskar dig en fin helg. Hälsningar Linda, Vitamin Express

Kusin vitamin

Pålitliga i tid ,när det är dags att fylla på lagret. Bra varor ,ordentligt information.
Bra telefonkontakter vid behov av förklaringar och dylikt. Verkar seriösa
Jag har varit kund ganska länge och tänker fortsätta med det//// Pigg gumma

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med leveranserna, och vår service.
Önskar dig en fortsatt fin dag och vecka. Hälsningar Linda, Vitamin Express

Snabb o bra service

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med leveransen och hoppas att produkten motsvarar dina förväntningar. Önskar dig en fortsatt fin dag och vecka. Hälsningar Linda, Vitamin Express

Helt ok och bra

4. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Tack för din recension! Vi är glada att du tog dig tiden. Stort lycka till med produkten. Önskar dig en fortsatt fin dag och vecka. Hälsningar Linda, Vitamin Express

Saanut 3/5 tähteä

Jag har ej märkt någon skillnad men…

Jag har ej märkt någon skillnad men kanske kommer jag avvaktar lite till

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Tack för din recension! Vi är glada att du tog dig tiden. Stort lycka till med produkten, återkoppla gärna efter en tids användning. Önskar dig en fortsatt fin dag och vecka. Hälsningar Linda, Vitamin Express

snabb leverans.

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Tack för din recension! Vi är glada att du tog dig tid. Stort lycka till med produkten. Önskar dig en fortsatt fin dag och vecka. Hälsningar Linda, Vitamin Express

3. helmikuuta 2026

......

......

.....

26. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Tack för din recension! Önskar dig en fortsatt fin dag och vecka. Hälsningar Linda, Vitamin Express

Saanut 2/5 tähteä

Collaxan gav ingen effekt

Inget hände, när jag tog pulvret, enligt anvisningar. Så läste jag i The Economist (August 9th 2025) att medlet visserligen inte är skadligt men att den som vill få nytta kan köpa gelatin: "It can be bought at a fraction of the cost of the pricey supplements."

26. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Hej, Vi beklagar att tabletterna inte motsvarade dina förväntningar. När det gäller kosttillskott så bör det användas över tid för bästa effekt. Sedan kan det också skilja från person till person hur lång tid man behöver använda produkten. Ta gärna kontakt så kanske vi kan hjälpa dig att hitta en produkt som passar dig bättre.
Önskar dig en fortsatt fin vecka. Hälsningar Vitamin Express

Snabbhet

Snabbt, enkelt och bra!

24. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Vi är glada att du uppskattade köpupplevelsen! Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss. Önskar dig lycka till med produkten.
Ha en fortsatt fin dag och vecka- Hälsningar Linda, Vitamin Express

I behov av hjälp för en 60+

Tron att det hjälper mig och snabba leveranser.

21. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Vad roligt att höra att leveransen var snabb. Stort lycka till med produkten. Tack för din återkoppling!

Snabb försändelse

..............

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Tack för din återkoppling! Önskar dig fortsatt lycka till med produkten. Ha en fortsatt bra dag! Hälsningar Linda, Vitamin Express

Saanut 5/5 tähteä

Hej, jag fick burken tidigare än ni skrev.

Hej, jag fick burken fortare än ni skrev.

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Vad roligt att höra att du fick burken snabbare än förväntat! Vi är glada att du är nöjd med leveransen. Stort lycka till med produkten. Tack för din återkoppling!

Saanut 5/5 tähteä

Bra produkt som har fått ner mitt…

Bra produkt som har fått ner mitt blodtryck.

22. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Tack för din återkoppling! Vi är glada att vår produkt kunnat hjälpa dig. Önskar dig fortsatt lycka till med produkten. Ha en fortsatt bra dag! Hälsningar Linda, Vitamin Express

Saanut 5/5 tähteä

Mkt snabb på att svara och trevliga

Mkt snabb på att svara och trevliga, skulle inte tveka att beställa från er igen. Stor tack för ert bemötande.
Ni löste mitt problem med bravur.

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Vi är glada att höra att du upplevde vår service som snabb och trevlig. Tack för din återkoppling och för att du delar med dig av din positiva erfarenhet. Vi uppskattar att vi kunde lösa ditt problem på ett bra sätt. Önskar en fortsatt fin dag. Hälsningar Linda, Vitamin Express

Jätte snabb leverans

Jätte snabb leverans

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Tack för din återkoppling! Vi är glada att leveransen motsvarade dina förväntningar. Önskar dig lycka till med produkten. Vi önskar dig en fortsatt bra dag! Hälsningar Linda, Vitamin Express

Snabb service

22. tammikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Hittade precis det jag behövde.

Hittade Lectinect lever här vilket jag inte kunnat hitta någon annan stans.

29. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Vi är glada att du hittade Lectinect lever hos oss när du inte hittat det någon annanstans. Tack för din positiva återkoppling, det betyder mycket för oss. Önskar dig lycka till med produkten.
Hälsningar linda, Kundtjänst

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin