VitaminExpress Sverige Arvostelua

1 163
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Allt gick smidigt, beställning, leverans, sen att leverans företaget inte kan tänka snäppet längre och hänga det på postlådan mitt i ett samhälle, där bilar,cyklar,gående mfl passerar förbi,det tycker... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Jag är försökskanin för en av era produkter för att kunna bedöma om den produkten är bra för mig. Jag vet inte ännu om den är så bra så att jag bör fortsätta med den , men. jag har inte slutat att... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Inget hände, när jag tog pulvret, enligt anvisningar. Så läste jag i The Economist (August 9th 2025) att medlet visserligen inte är skadligt men att den som vill få nytta kan köpa gelatin: "It can be... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Positivt överraskad att leveransen kom så fort 👍 Hade läst tidigare recensioner, där de påtalade att det tog lång tid. Har precis börjat med produkten så kan inte uttala mig om den än. Smaken (apel... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Vitamiinit ja lisäravinteet

Yrityksen kirjoittama

VitaminExpress är en av de ledande vitaminbutikerna online för högkvalitativa kosttillskott och andra naturliga livsmedelsprodukter.

Erinomainen

(1 163)

539 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Hittade precis det jag behövde.

Hittade Lectinect lever här vilket jag inte kunnat hitta någon annan stans.

29. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Vi är glada att du hittade Lectinect lever hos oss när du inte hittat det någon annanstans. Tack för din positiva återkoppling, det betyder mycket för oss. Önskar dig lycka till med produkten.
Hälsningar linda, Kundtjänst

Snabb och bra leverans.

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Tack för din återkoppling! Vi är glada att leveransen motsvarade dina förväntningar. Önskar dig lycka till med produkten. Vi önskar dig en fortsatt bra dag! Hälsningar Linda, Vitamin Express

Snabbleverans

28. tammikuuta 2026

21. tammikuuta 2026

Bra och brett sortiment

Bra och brett sortiment. Snabb leverans på utlovat tid. Konkurrenskraftiga priser.

16. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Hej, Stort tack för din feedback. Vi är glada att du är nöjd med vårt breda sortiment, snabba leverans och konkurrenskraftiga priser. Tack för din positiva återkoppling, det betyder mycket för oss. Önskar dig en fortsatt fin dag.
Hälsningar Kundtjänst

Saanut 5/5 tähteä

Bra produkter till bra pris och snabb…

Bra produkter till bra pris och snabb leverans

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Hej, Stort tack för din positiva feedback. Vi är glada att du är nöjd med våra prisvärda produkter och snabba leverans. Önskar dig en fortsatt fin dag. Hälsningar Kundtjänst

Saanut 4/5 tähteä

Snabb leverans till ombud.

Snabb leverans till ombud.
Har inte hunnit utvärdera produkten ännu.

Leverans!

Snabb och bra leverans!🚚

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, snabb leverans.

Saanut 5/5 tähteä

En för sitt ändamål fantastisk bra produkt, tack

Den här produkten har fungerat alldeles utmärkt
redan efter några dagars användning och har gjort
en bättre sömn och mina besvär har minskat betydligt
jag är så här långt positivt överraskad .

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Tack för din återkoppling! Vi är glada att leveransen motsvarade dina förväntningar. Önskar dig fortsatt lycka till med produkten. Vi önskar dig en fortsatt bra dag! Hälsningar Linda, Vitamin Express

Precis som utlovat

Smidig beställning, snabb leverans.

19. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Stort tack för din feedback! Vi hoppas att produkten kommer att motsvara dina förväntningar. Önskar en fortsatt fin dag.

Bra service, kort leveranstid

Bra service, kort leveranstid.

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Stort tack för din fina feedback! Vi hoppas att produkten kommer att motsvara dina förväntningar. Önskar en fortsatt fin dag.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, bra pris!

Enkelt och snaɓt

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och enkelt att beställa.

Snabb leverans och enkelt att beställa.

18. tammikuuta 2026

Bättre sömn

Bättre sömn

22. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Stort tack för din feedback! Vi hoppas att produkten kommer fortsätta att motsvara dina förväntningar. Önskar en fortsatt fin dag.

Saanut 3/5 tähteä

Stod ingenting om hur dåligt det smakar…

Stod ingenting om hur dåligt det smakar , magnesium pulvret , det smakar hemskt

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Tack så mycket för att du delar din feedback med oss! Vi förstår att smaken kan vara avgörande för upplevelsen, och det är bara naturligt att människor uppfattar smak olika.
Ett tips som många tycker fungerar bra är att blanda pulvret i något annat än vatten, till exempel juice eller en smoothie. Detta kan göra smaken mildare och mer behaglig.
Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att ge oss din feedback, och vi kommer att ta hänsyn till detta i vårt arbete med att förbättra våra produkter.

Ha en bra dag! Önskar Kundtjänst

Saanut 3/5 tähteä

Jag har haft det i några dagar

Jag har haft det i några dagar. Ingen aning om det fungerar.

15. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä VitaminExpress Sverige

Stort tack för din feedback! Vi hoppas att produkten kommer att motsvara dina förväntningar. Återkoppla gärna efter en tids användning. Önskar en fortsatt fin dag.

Snabbt & enkelt

Allt var bra

24. tammikuuta 2026

Magnexan

Bra produkt , kroppen känns lugn och harmonisk. Sover bättre än på länge .

16. tammikuuta 2026

Hälsningar Linda, Vitamin Express

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin