CIBTvisas - NordicsArvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Prisen for ydelsen er skyhøj og man bliver straks betænkelig ved metoden og ved hjemmesiden. Jeg skulle betale en fast pris 340 for et visum og yderligere 1500 alene i betaling for at best... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Veldig dårlig kundeservice i legalisering avdeling så frekk . Hun sier at de hjelper ikke folk hvis de trenger mer info Man må finne selv og Google selv . Forferdelig service , Utrolig dyrt per... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Jeg fraråder deg på det sterkeste å bestille tjenester her. Betalte nesten 6000 kr. for tre visum til Russland. De informerer deg ikke om prisen før du får fakturaen. Du blir bedt om å oppgi betalings... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Alla Visum får högsta tänkbara betyg av mig och min fru. Precis använt dem till turistvisum för Thailand. Anlitade även allavisum.se förra året. Mycket enkel och supersnabb behandling av bifogade... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Viisumineuvoja
  2. Notaari
  3. Elintarvikeviejä
  4. Viisumi- ja passitoimisto

Yrityksen kirjoittama

CIBTvisas consist of 3 companies, Comet Consular Services, Visumservices and CIBTvisas. Which is a world leader in the consular sector with 76+ offices worldwide. We assist with visa applications, work permits, legalizations and translations. Our customers consist of both large and small local companies and international companies, travel agencies and private individuals. We also offer a flexible service that ensures that our customers quickly and easily get their passport with visa sent to wherever they want it. Our customers include everything from private individuals to public companies, companies in the offshore, shipping and trade industries as well as travel agencies and media.

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

105 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Excellent service

Excellent service, hazel free.

15. elokuuta 2019

Vastaus yritykseltä CIBTvisas - Nordics

Thanks Louise. We really appreciate the positive feedback! This means a lot. Thank you for taking the time. Have a good day.

Saanut 1/5 tähteä

I am using VisumService for my third…

I am using VisumService for my third time, all times in conjunction with travel to China. The two first times I payed about 1500-2000 NOK (150-200€) for the service.

This time they charged more than 7000 NOK (700€). During the process they asked if I wanted my passport delivered to Oslo airport instead of to my home address. I was a bit in a hurry (but nothing bad), so I accepted this. They did not inform me that this service cost the insane amount of 5000 NOK (500€), giving me a total bill of 1300€ for their services. I complained, and got some of the 500€ back. However, I have used VisumService for the last time.

7. kesäkuuta 2019

Vastaus yritykseltä CIBTvisas - Nordics

Dear Aleksander. Thanks for the feedback. Sorry to hear your experience with us, did not met your expectations. Your feedback is useful and noted. This will only make us better. Have a lovely day

Super nem visum ansøgning

Super nem visum ansøgning, professionel hele vejen igennem

9. toukokuuta 2019

Mange tak Michael. Vi sætter stor pris på din feedback. God dag

Saanut 4/5 tähteä

Visum til Kina

Det er forbundet med ekstra omkostninger at skulle rejse fra Bjerringbro til Lyngby for at aflevere fingeraftryk

22. huhtikuuta 2019

Vastaus yritykseltä CIBTvisas - Nordics

Tak for din feedback Willy. Ja, når du skal registere dine fingeraftryk for at rejse til Kina, kræver dette personligt fremmøde på visa centeret. Efterfølgende opbevarer de dine oplysninger, og vi kan indlevere på dine vegne, i en periode af 5 år. Herefter skal dine fingeraftryk registeres igen. God dag

Good

The service is very good

3. huhtikuuta 2019

Vastaus yritykseltä CIBTvisas - Nordics

Thank you for the positive feedback, glad to found our services useful. Have a lovely day.

Saanut 4/5 tähteä

Meget professionelt

Meget professionelt, men det betaler man også for

27. maaliskuuta 2019

Mange tak Tilde. Vi sætter stor pris på din feedback. God dag

Fantastisk service.

Fik visum på få dage. Kan varmt anbefales!

14. maaliskuuta 2019

Mange tak Michael. Vi sætter stor pris på din feedback. God dag

Saanut 5/5 tähteä

Är otroligt nöjd med bemötande och…

Är otroligt nöjd med bemötande och service.
Väldigt hjälpsamma och serviceinriktade.
Det är guld värt att få denna service.
/ Ulla Samuelsson Core Link AB. Falkenberg

5. maaliskuuta 2019

Hej Ulla,
Tack för de fina orden!
Kul att du gillar vår service!
Mvh.
Visumservice

VisumService är fantastiska

VisumService är fantastiska. Otroligt service minded, svar på allt och så snabba på att svara. Man känner sig verkligen trygg!

Stort tack till Tove och Linnea =)

8. helmikuuta 2019

Vastaus yritykseltä CIBTvisas - Nordics

Tack för ett fint samarbete, det glädjer oss att du är nöjd med vår service och att vi uppfyllde dina förväntningar! Vi ser fram emot framtida samarbeten med er!

Saanut 5/5 tähteä

Tak Visumservice, I hjælper hver dag.

Vi bruger Visumservice som vores professionelle samarbejdspartner når det kommer til spørgsmål omkring og håndtering af viseringer, uanset om det er for dansker eller andre nationaliteter.

Vi kan altid stole på Visumservice og de gør det umujlige mujligt gennem at ha de bedste relationer med ambassader og en personale som altid prøver at hjælpe og finde løsninger.

Visum er nødvændig for mange destinationer og då er det vigtig/nødvændig med en partner som Visumservice som støtter, hjælper og fikser.

Tak Visumservice

9. tammikuuta 2019

Vastaus yritykseltä CIBTvisas - Nordics

Tak Jan. Vi sætter stor pris på din positive feedback. Vi sætter ligeledes meget stor pris på det gode partnerskab. Forsat god dag.

Helt igennem god service

Jeg brugte vissumservice da mit firmas eget rejsebureau ikke var i stand til at løse opgaven.
Opgave; visum ASAP i en ekstraordinær travl periode på den kinesiske ambassade.
Vissumservice tog opgaven på sig, informerede os løbende om status, sørgede for vi ikke stod i kø for langtid på det kinesiske visumkontor.
Jeg var sågar imponeret over at de fandt en fejl på vores kinesisk skrevet invitationsbrev. En fejl som vi ikke selv ville have kunne opdaget og hvis vi var dukket op hos kineserne med Express visa, ville vi nok blive afvist.

Ved ankomst til det kinesiske service blev man mødt af en venlig, hjælpsom og imødekommende medarbejder.

Udover alt dette, havde Visumservice helt igennem styr på alle de nye regler mv som Kina har introduceret her Per 1. Oktober.

Jeg har efterfølgende tilmeldt mig deres nyhedsbreve og de er rigtige gode til at informere om de forskellige landes nye visum regler som er meget relevant for mit arbejde.

4. joulukuuta 2018

Vastaus yritykseltä CIBTvisas - Nordics

Tusinde tak for den flotte feedback. Meget glad for at du fandt vores service hjælpsom og vi sammen lykkedes med at få dig til Kina. Håber du havde en dejlig rejse. God dag

Grotesk

Grotesk! Fupper folk - og får en Esta til at koste næsten 11 gange mere, end den reelt gør!

24. marraskuuta 2018

Vastaus yritykseltä CIBTvisas - Nordics

Kære Jane. Tak for din feedback. Vi er kede af din oplevelse hos os, og noget vi tager meget seriøst. Vi kan ikke helt genkende de 11 gange prisen, da vi kun opkræver en meget lille pris for vores services. Men vi værsætter at du har taget tiden at levere good feedback. God dag

Saanut 1/5 tähteä

Oseriösa dubbla kostnaden mot som stod…

Oseriösa dubbla kostnaden mot som stod i beställningen, använd comet mer seriösa och rätt kostnad på en gång i beställningen.

26. kesäkuuta 2018

Vastaus yritykseltä CIBTvisas - Nordics

Tack så mycket för dina synpunkter, Göran, de hjälper oss att bli bättre.

Saanut 5/5 tähteä

Har fået fremragende betjening.

Har fået fremragende hjælp og betjening, kan kun anbefale visumservice.

17. huhtikuuta 2018

Mange tak Morten. Vi sætter stor pris på din feedback. God dag

Oseriöst företag

Uppdatering: Jag vill förtydliga att denna recension rör Visumservices svenska bolag, inte det danska. Dock låter jag recensionen stå kvar här, tills att det finns någonstans att betygsätta det svenska bolaget.

Då jag bad visumservice om prisuppgifter för att ordna STR visum till Nigeria (arbetsvisum i ett år), fick jag mail som radade upp kostnader till ca 2500 SEK. Efter några veckors process av att skaffa alla nödvändiga dokument, tillkom dock fler och fler kostnader som de hävdade jag behövde betala för (främst vad gäller legaliseringar). Till slut var vi uppe på 8800 SEK. Då fick jag nog och åkte från KBH till Stockholm för att hämta ut mitt pass och själv gå till ambassaden. Väl där visade det sig att jag inte behövde en bråkdel av de legaliseringar som Visumservice hävdade de hade bekräftat att jag behövde. Som tur var hade jag inte betalat dem något ännu, men slösade bort ca 1300 på att själv legalisera mitt CV, vilket var helt onödigt.

Jag vet inte om de medvetet undanhöll information från mig, eller om de bara var inkompetenta. Graden av oproffessionalitet var dock så hög att gränsen mellan lurendrejeri och ovetande inte längre är relevant.

7. helmikuuta 2017

Vastaus yritykseltä CIBTvisas - Nordics

Dear Petter. Thanks for the feedback. Sorry to hear your experience with us, did not met your expectations. Your feedback is useful and noted. This will only make us better. Have a lovely day

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin