Visor AS Arvostelua 1 091

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Selv om de klarte å få et mål feil så gir jeg 5 stjerner fordi jeg ble så veldig fordøyd med persiennene i bambus. Det ble enda bedre enn jeg trodde. Den ene var litt for lang. Jeg bor rett ved verk... Näytä lisää

God veiledning av kjøper, hva gjelder montering, måling og produkttype. Kunne blitt enda bedre på å forklare farger, og gjerne vise flere fargeeksempler i kontekst. Rask produksjon og levering!

Tok kontakt når det var gått en uke over maks antall oppgitte arbeidsdager og ordren fortsatt hadde som status at den var i produksjon. Fikk da beskjed om at produktene ikke var ferdig i produksjon fø... Näytä lisää

Lett å bestille, holdt leveringsfristen, passet perfekt. En liten, liten defekt i 1 av 3 gardiner de ringte oss, og tilbød seg å sende en ny umiddelbart. For en service. Så fornøyd, vil være en for... Näytä lisää

1. Kaihdinkauppa
  2. Verhokauppa
  3. Verhovalmistaja
  4. Tekstiilituotteiden valmistaja

Visor.no er stedet du kan kjøpe innvendig solskjerming til dine vinduer med høy kvalitet til lave priser. Våre priser er for det meste de beste på markedet som kommer av at vi har ingen mellomledd og, noen produkter produserer vi selv. På vår hjemmeside finner du hjelp til måltaking, hvordan bestille og valg av produkt. Her er ingen grunn til å vente, kjøp i dag, da får du den beste prisen. Våre priser og produkter tåler sammenligning på pris og kvalitet! Vi tilbyr skreddersydde produkter innen Plissegardin, Lamellegardin, Persienner, Liftgardiner og Rullegardiner. Har du et vindu som ikke kan skjermes med utvalget vi fører i nettbutikken ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@visor.no så vil vi hjelpe deg finne løsning for dine skjermingsbehov! Vår filosofi er «Klart du kan!». Klart du kan ta mål selv, klart du kan montere selv, og klart du kan oppnå et pent og funksjonelt resultat uten å betale for mye! Vi står klare til å besvare dine henvendelser raskt og guider deg steg for steg ved behov. Velkommen til en hyggelig og god handel hos www.visor.no !

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

1 t. arvostelua

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 89 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Jeg har bestilt masse tidligere fra…

Jeg har bestilt masse tidligere fra Visor AS og vært kjempe fornøyd. Jeg ble litt overrasket når pirat black var tatt bort fra sortimentet, måtte heller gå for blu black eller hva det heter som er hanske nærme. I tillegg så ser jeg på siste bestilling så er produktene ganske mye dyrere nå. Mulig dette for å finansiere tv reklame på TV, jeg vet ikke. Men ellers er det gode produkter. Som tidligere var veldig konkurransedyktig på pris men som nå da er blir dyrere. Mvh Jan på Norheim ved Haugesund

22. maaliskuuta 2026

Hei Jan,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding – det setter vi stor pris på, spesielt fra en kunde som har handlet mye hos oss over tid.

Når det gjelder fargen Pirate Black, så forstår vi godt at det oppleves som litt overraskende at den er tatt ut. Tekstilfarger har gjerne en naturlig livssyklus, og vi oppdaterer sortimentet jevnlig – typisk hvert 3–5 år – for å følge utviklingen i interiørtrender og etterspørsel. Vi forsøker alltid å tilby gode alternativer, og valgt tekstil er ment å ligge tett opp mot uttrykket mange er vant til.

Angående prisene, så er det flere faktorer som spiller inn. Vi har over tid blitt påvirket av økte kostnader på råvarer vi bruker i produksjonen, spesielt aluminium, som har hatt en betydelig prisøkning den siste tiden. I tillegg har også andre innsatsfaktorer blitt dyrere. Når det er sagt, har vi bevisst valgt å ikke øke prisene tilsvarende kostnadsveksten.

Vi skal fortsatt være meget konkurransedyktige i markedet, og på flere produkter er vi fortsatt blant de rimeligste i Norge. Målet vårt er å levere god kvalitet til riktig pris – slik du også har erfart tidligere.

Vi setter stor pris på at du gir oss ærlige tilbakemeldinger, og håper du blir like fornøyd med produktene fremover også.

Ta gjerne kontakt om det er noe mer vi kan hjelpe deg med.

Med vennlig hilsen
Visor AS Kundeservice

Terningkast 6

Jeg har nylig hatt en kjempeopplevelse med Visor. Etter å ha mottatt en plissegardin som ikke var helt som bestilt, fikk jeg raskt og effektivt hjelp fra kundeservice. Magnus svarte umiddelbart og bekreftet feilen i produksjonen, og en ny, perfekt plissegardin ble sendt ut raskt.

Produktene deres er av høy kvalitet, og jeg har fått høre mye positivt om Visor fra både familie og venner som også har kjøpt herfra. Jeg anbefaler Visor på det sterkeste. Fantastisk kundeservice, gode produkter og rimelige priser.

28. huhtikuuta 2026

God veiledning ved bestilling og godt produkt.

God veiledning ved bestilling, både online guider og personlig oppfølging på telefon. Litt vanskelig å finne frem til monteringsveiledingene på nettsiden, men når vi fant dem gitt det veldig greit å montere produktene selv. Vi er veldig fornøyd med produktene – både funksjonalitet og design. Vi kjøpte motion blinds.

16. maaliskuuta 2026

Veldig lang leveringstid

Veldig lang leveringstid

17. maaliskuuta 2026

Hei Nina,

Vi beklager den lange leveringstiden på bestillingen din. Årsaken er at grossisten dessverre var tom for den spesielle perforerte tekstilen, noe som førte til en forsinkelse på omtrent 14 dager utover det opprinnelige estimatet.

Det skal ha blitt sendt ut en e-post i forbindelse med dette, hvor det også ble forespurt om det var aktuelt å bytte til en annen tekstil for å unngå forsinkelsen.

Vi forstår at dette er uheldig og setter pris på tålmodigheten din. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller trenger videre oppfølging.

Vennlig hilsen
Kundeservice Visor AS

Vi kjøpte takskinner med to spor

Vi kjøpte takskinner med to spor: på begge sider blir det en liten glippe fordi det er 20 cm fra siste hull i skinnen og ut. Siden skinnen er av aluminium er det ikke enkelt å selv borre et hull til i skinnen, slik at man kan feste endene godt.

De plast-gliderne som sendes med i pakken er vanskelige å bevege. Vi kjøpte "glidere til takskinne" på Princess og de fungerte perfekt.

19. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Visor AS

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en ærlig tilbakemelding.

Når det gjelder skinnen i aluminium er den nettopp designet for å kunne tilpasses ved behov, og den kan bores i eller brukes med selvborende skruer. Når det er sagt forstår vi godt at det kan oppleves upraktisk at det ikke allerede er et hull helt ytterst dersom man ønsker en helt tett avslutning.

Angående gliderne setter vi også pris på konkret tilbakemelding. De skal normalt gli lett i sporet, så her vil vi gjerne undersøke både hvilken type du har mottatt og om det kan være en produksjons- eller toleranseforskjell. Det er fint å høre at gliderne fra Princess fungerte godt – det gir oss et nyttig sammenligningspunkt.

Ta gjerne kontakt med oss direkte med ordrenummer, så kan vi både se på en løsning for deg og samtidig vurdere om vi skal justere anbefalingene våre eller komponentene videre.

Med hilsen
Kundeservice Visor AS