Giver med stor glæde alle 5 stjerner til Vios Aarhus. Jeg har altid fået en fantastisk service hos dem. Har brugt Vios siden starten. Anbefaler gerne Vios til venner & bekendte. Samtidig skal man hell... Näytä lisää
Min nabo havde problemer med sit TV pga manglende signal. Jeg ringede til kundeservice og fik rigtig god hjælp af en medarbejder (Victor). Han var meget hjælpsom, tålmodig og venlig. Nu virker TV’et i... Näytä lisää
Rigtig god service! Har været på udkig efter nyt internet, og har snakket med Anne to gange, hvor hun har givet god vejledning på de bedste tilbud der passer til vores behov og har vejledt os godt i f... Näytä lisää
Købte en Allente tv-pakke som stadig ikke virkede efter 14 dage, fem lange telefonopkald til Vios og Allente - og 10-15 mails. Vios bliver ved med at ville sende nye passwords, som ikke virker. Nu v... Näytä lisää
Hos Vios får du lynhurtigt internet, underholdningsfyldte tv-pakker, masser af streamingløsninger, billige mobilabonnementer og mobilt bredbånd til ethvert behov. Og det bedste? Det hele fås til fantastiske priser, hvor alle kan være med. Hos Vios gør vi det nemt og overkommeligt for dig, at få den bedste løsning til hele husstanden!
Silkeborgvej 260, 8230, Åbyhøj, Tanska
- 44 40 44 60
- kontakt@vios.dk
- vios.dk
On vastannut 84 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Det fungerer hos Vios
Det fungerer hos Vios.
Nu har vi både internet, mobilabonnementer og el hos og via Vios. Det fungerer, produkterne er bedre og priserne markant lavere end hos andre.
Så gør det slet ikke noget, at man også kan få hurtig og meget kompetent hjælp. Jeg havde nogle spørgsmål til en specialopsætning og de hjalp med at sætte det op - tak til Mathias!
Kan kun anbefale Vios.

Servicemindede Mikael og Patrick
Servicemindede Mikael, udleverede mig et modem. Mit gamle var stået af. Han gav mig kabler med, hvis nu det var dem, der var defekte. Det var det ikke - det var modemmet. Sådan. God service. Og. Patrick guidede mig senere på dagen igennem de få ting jeg ikke selv kunne gennemskue - og vupti, så spillede det nye modem, og jeg kan holde weekend og bruge netværk, telefoner, tv og radio. Igen. Tak for god og kvik service.

Helt fint.
Jeg er ny kunde og skulle ringe, fordi jeg ikke kunne få internettet til at virke ordentligt. Selvom det tog lidt tid at komme igennem telefonen, gik det trods alt stærkt med at få mit internet til at virke. Så indtil videre en god oplevelse.

Nedbrud kører på 15 time
For det meste kører det bare.
Og de har da osse langt om længe fået den op på den hastighed jeg betaler for.
Men den egentlige grund til at jeg skriver er at der lige nu er nedbrud på nettet på den vej jeg bor, og det har lige rundet de 15 timer. Det er under alt kritik

Leverer ikke kerneydelsen
Positivt, internettet virker da nogen gange.
Negativt, Vios har aldrig leveret i nærheden af de 600/600 jeg har betalt for i et år. Derimod har der været nedbrud på nedbrud på nedbrud på....osv.
Nu er det slut. Efter talrige henvendelser til kundeservice og lige så mange venlige forklaringer og undskyldninger fra Vios' side, gider jeg ikke mere.
Jeg har opsagt mit abonnement i dag.
Farvel Vios, I bliver ikke savnet.
Tilføjelse 01.05.25:
Sjovt så interessant man bliver, når man opsiger sit abonnement.
Ha’ det godt Vios, vi ses ikke igen.

Hurtig og venlig betjening
Hurtig og venlig betjening, en god og forståelig samtale med en meget venlig og sød medarbejder, kunne jeg give 10 stjerner gjorde jeg det. God weekend.
Suzanne Beelstorff

Vastaus yritykseltä Vios
Effektiv og forståelig hjælp og meget…
Effektiv og forståelig hjælp og meget venlig betjening.

Vastaus yritykseltä Vios
Hensigtsmæssigt at tydeliggøre tekniske begrænsning på det solgte produkt
Jeg skriver angående mit abonnement på jeres højhastighedsinternet, som jeg for nylig har testet. Jeg bemærkede, at min downloadhastighed ikke når de 1200 Mbps, som jeg blev lovet, men i stedet maksimalt 1000 Mbps per port.
Efter en samtale med jeres support blev jeg informeret om, at jeres udstyr har en teknisk begrænsning, der gør det umuligt at trække den fulde annoncerede hastighed på én port. Dette fremgår ikke af jeres hjemmeside eller anden information, hvilket giver et misvisende billede af produktet.
Jeg mener, at den korrekte hastighed burde præsenteres som 1000/600 Mbps, da det faktisk er det maksimale, man kan opnå via en enkelt port. Jeg håber, at I vil tage dette til eftertanke og enten opdatere jeres markedsføring eller tilbyde en løsning, så den fulde hastighed kan udnyttes.
Update til Vios
Uanset om der er tale om 1200/600, 600/600 eller 300/300, er der en naturlig forventning om, at det skal være muligt at teste hastigheden for at verificere, at man modtager den service, man betaler for.
Der er tilstrækkelig båndbredde til rådighed på alle hastigheder, men for at sikre præcision i kommunikationen ville en betegnelse som 1000/600 være mere retvisende, da 1200/600 aldrig vil kunne måles i praksis.
Set i forhold til de standarder, der anvendes af andre internetudbydere i Danmark ved hastighedstests, ville det være hensigtsmæssigt at tydeliggøre denne tekniske begrænsning.
En enkel tilføjelse på hjemmesiden kunne informere brugerne om, at ved forsøg på hastighedstest af den højeste hastighed (1200/600), vil den maksimale målbare downloadhastighed være op til 1000 Mbps, grundet tekniske begrænsninger i udstyret.

Behagelig og hjælpsom betjening
Behagelig, hjælpsom og tålmodig ung dame, der fik alt på plads.

Vastaus yritykseltä Vios
Jeg fik en utrolig venlig og yderst…
Jeg fik en utrolig venlig og yderst kompetent hjælp. Det var en dejlig oplevelse.

Top service
Ja det er utroligt dejligt at tale med jeres medarbejdere flinke og rare. De gør et fantastisk arbejde.

Blev ringet op af Ardavan
Blev ringet op af Ardavan. Kan kun sige. Super service, ville opsige mit abonnement, men han fandt hurtigt en bedre løsning og jeg endte ud med at få et bedre abonnement. Tak for en god snak Ardavan

Vastaus yritykseltä Vios
Ingen blandselv tv-pakke uden internettillkøb.
Man kan ikke vælge deres bygselv tv-pakker, uden at tilkøbe deres internet, som er væsentligt dyrere end andre på markedet. Men det kan man ikke læse sig til på deres hjemmeside. Har skiftet til et firma, hvor man ikke skal tilkøbe alt muligt andet end det som man har brug for.

Vastaus yritykseltä Vios
Rigtig god kundeservice i en lidt indviklet sag
I en lidt indviklet sag om nogle opsigelsesdatoer, fik jeg den bedst mulige service af Anne. Hun lyttede roligt og seriøst til problemet og iværksatte derefter en grundig undersøgelse. Hun orienterede mig løbende pr. sms, så jeg ikke skulle tro, at de havde glemt mig. Det var betryggende og en fin service. Hun fik opklaret sagens forløb, som jeg var meget tilfreds med. Anne er en venlig, grundig og seriøs medarbejder, der giver den bedst mulige kundeservice.

Jeg har fået god
Jeg har fået god, vidende og venlig hjælp- lige det jeg havde brug for :-)

Vastaus yritykseltä Vios
Nemmeste opsætning af internet og…
Nemmeste opsætning af internet og tilkobling af produkter, jeg længe har haft.

Vastaus yritykseltä Vios
Dejlig service og fremragende info
Dejlig service og fremragende info. På en lørdag - siden aftenen før hverken internet eller TV - reagerer Vios på kontaktmail fra lørdag morgen og vi har førsteklasses kontakt med tilbagemelding og årsag til problemet. Problemet løst, Tv og internet kører igen. Tak.

Fint besøg og hjælp
Fint besøg og hjælp! Men står tilbage med undren over at den service ikke “er normalt”. Vores kabelforbindelse koster jo omkring 6.000 kr årligt, så…..