VintelloArvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Hier een jas besteld, ik dacht van een bedrijf uit Amsterdam, maar bleek uit Hongkong te komen. De jas zag er heel anders uit dan op het plaatje en het er zaten fouten in de jas knoop op de mouw was m... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Geen eens 1 ster waard Dit is chinese oplichterij. Waardeloze pruts kleding Ziet er totaal anders uit op de foto. Retouren kan niet of kost soms meer dan je besteld hebt. Ik heb de artikelen we... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Het oogt op het web als een profi bedrijf. Helaas zoals alle gedupeerden voor me al melden us het een dropshipper met baggertroep uit CN. Reageert nergens op en kan fluiten naar een retour instructie.... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Toen ik ging bestellen en het bedrijf opzocht, staat er gevestigd in Amsterdam, maar achteraf bleek, spullen komen uit China. Ze gaven aan goed retourbeleid hebben. Jurk was erg slechte Kwaliteit. Vo... Näytä lisää

1. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

Bij Vintello draait alles om tijdloze elegantie en het herontdekken van stijlvolle klassiekers. We geloven dat mode niet alleen gaat over wat je draagt, maar ook over hoe het je laat voelen. Onze collecties zijn zorgvuldig samengesteld om je de mogelijkheid te bieden om je persoonlijke stijl te omarmen en te vieren.

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

328 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ook opgelicht!

Ook wij zijn er ingetuind! Mooie foto van shirt duurzaam gefabriceerd met stof van Bamboe. Niet goedkoop. Wordt een votje opgestuurd wat nergens naar lijkt. Zit zelfs geen label of wat in dat shirtje. Na veel gemail mogen we het nu retourneren maar als ik de reviews lees, gaan we daar onze vingers niet aan branden. Wat een oplichters!

Spijkerjasje besteld maat L

Spijkerjasje besteld maat L . Na ruim 2 weken ontvangen. Tot mijn verbazing is het een maatje waar mijn kleinkind van 11 jaar inpast. Contact gezocht. Moet een foto maken van het jasje waarop de maatlabel zichtbaar is. Gedaan met de mededeling dat ik geen ander jasje wens en mijn geld terug wil. Mail ontvangen van Vintello met adres voor retour. U raadt het al naar China 25 euro. Wat een diefstal. Advies : Bestel er niets. Je wordt bestolen waar je bij bent.

9. elokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Mijn man heeft hier besteld zonder…

Mijn man heeft hier besteld zonder eerst reviews te lezen en helaas ook wij krijgen zaken niet geretourneerd. het duurde eeuwen voordat het binnen was. blouse van matige kwaliteit, lees Chinese meuk. na aan te geven dat we het retour wilden sturen kregen wij ook het aanbod voor 50% op nieuw levering met behoudt van huidige bestelling en dus betaling. daarna moesten we foto's sturen dat het nog in orde was en vervolgens blijft het stil en kun je het waarschijnlijk helemaal niet retourneren. En ik ben bang dat als je wel retourneert dat je je geld alsnog niet terug ziet.

Niets bij bestellen dus.

Oplichters

Helaas heb ik niet voor mijn bestelling gecheckt op trustpilot, anders had ik natuurlijk nooit gekocht. Ik wacht nu al een paar weken op mijn bestelling, maar niks ontvangen. Verwacht niet dat ik het retour kan zenden, ondanks de 'geruststellende woorden' van Annie R. van de klantenservice (AI vermoed ik).
Zoals in een andere review aangegeven ga ik ze aanmelden bij de fraudehelpdesk, hopelijk kan dit bedrijf gestopt worden.

Koop hier niet

Kledingstuk niet in mijn maat. Kreeg gelijk antwoord of ik misschien een andere kleur wilde. Daarna niets meer gehoord. Paar keer mailtje gestuurd geen reactie. Ik moest van te voren betalen, dus weg geld. Deze praktijken kunnen echt niet. DUS KOOP HIER NOOIT!!!

2. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Terugsturen van foutief product op eigen kosten.

Broeken en hemden besteld op de juiste maat, maar een daarvan is gelabeld met "L" (zoals de andere broeken) maar is waarschijnlijk een XXL. Heb het gemeld en kreeg snel een antwoord per email dat ik een video moet aansturen waarop dit zichtbaar is. Krijg ik later een email met de mededeling dat ik dit mag terugsturen naar een adres in China (op mijn eigen kosten).

12. elokuuta 2024

SCAM…

I wish i came across these reviews earlier. Its an absolute scam and they even have an automated reply when asking for a refund and they never get back to you.

23. heinäkuuta 2024

Wat een oplichters

Wat een oplichters! De maten kloppen niet, ziet er goedkoop uit. Je betaald veel geld voor de kwaliteit die je krijgt…
Vervolgens proberen te retourneren, zijn ze van de aardbodem verdwenen. Geen reactie meer op de mail/telefoon.
NIET BESTELLEN!!!!

8. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

ik kreeg te kleine schoenen…

Opknappen ik kreeg te kleine schoenen geleverd. Na een email hieromtrent kreeg ik een voorstel om 50% korting te krijgen op mijn vgl. aankoop en de te kleine schoenen mocht ik houden. Ik gaf aan de schoenen te willen ruilen voor een maat groter. Nu moest ik een foto met daarop de schoenen, de verpakking en een betalingsbewijs aanleveren, waarna de retourprocedure op gang zou komenen na aanleveren van gevraagde foto staakte het contact!!!! Een grote oplichterij en onbegrijpelijk dat hier niets tegen gedaan wordt!!!!

13. heinäkuuta 2024

Een grote teleurstelling

Deze webshop is een grote teleurstelling. De producten zijn van slechte kwaliteit, gemaakt in China en de maten kloppen voor geen meter. Daarnaast is de klantenservice onbereikbaar en krijg je geen antwoord op je vragen. Kortom: niet kopen!

25. kesäkuuta 2024

Hier niks kopen

Hier niks kopen. Echt heel slecht. Lijkt niet op plaatje. Retour sturen naar China kost 20 euro en dan moet je nog maar zien dat je geld terug krijgt

12. elokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Kreeg verkeerd product geleverd.

Kreeg verkeerd product geleverd.
Contact gehad en ze gaven aan het juist product opsturen op te willen sturen.
Toen heb ik gezegt dat het niet hoefte omdat het voor een feestje was en dat dan te laat aan zou komen en ik dan graag mij geld terug wou hebben ze nooit meer gereageerd.

Hier bestel ik nooit meer..

25. heinäkuuta 2024

Oplichters

Oplichters. Ook ik ben er helaas ingestonken. Levering duurde bijna 2 weken en vervolgens krijg ik een stapel Chinese na maak meuk. Na een klacht te hebben ingediend reageren ze niet meer.

8. elokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Vandaag de heren kashmir truien…

Vandaag de heren kashmir truien ontvangen
Aan me hoela!
Waarschijnlijk dan van een geit met een polyester vacht….
Pure misleiding wat deze online winkel verkoopt.
Leergeld betaald
Kan zo de kleding bak in.
Ik heb er geen zin in om verdere akties te doen om nog wat geld terug te krijgen als ik de reviews zie die over deze winkel geschreven worden,ik heb het helaas te laat gezien en pak het verlies wel.
1 ster is eigenlijk nog teveel👎
Groet
Peter

9. elokuuta 2024

Oplichterij

Chinese rotzooi. Er staat 30 dagen retourgarantie. Dit klopt niet, je kan niets terugsturen. Ze houden je aan het lijntje en je krijgt je geld niet terug. Oplichterij.

19. heinäkuuta 2024

Waardeloze Chinese troep!

Waardeloze Chinese troep!! Duurt lang voordat je het krijgt en retour sturen of uberhaupt een terugbetaling krijg je niet voor elkaar. Ik heb zelden zo’n waardeloos bedrijf meegemaakt. Wees gewaarschuwd!

7. elokuuta 2024

Slecht en niet professioneel

Ik heb bij deze bedrijf wat besteld en wil ik het bestelling retourneren omdat de maat te klein is aangezien dat ik een maat groter heb besteld dan mijn eigen maat,
Zij willen een 59% korting geven voor de volgende bestelling waar ik niet van plan ben
So mesen niet kopen bij vintello geen goede bedrijf

8. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin