Banner for Vinkylen.se

Vinkylen.se Arvostelua 857

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 5/5 tähteä

Det personliga bemötandet har varit mycket bra. Dock hade tydligare instruktioner tillsammans med kretskortet varit önskvärda. Grundinstruktionen var, "byt ut det bakre kretskortet". Såg en plas... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Vinkylen var trasig vid leverans viket ni inledningsvis skyllde på mig, tråkig ton i mailväxling. Leverans: första leveransen glömdes varan av speditör, med resultatet att jag tvingades stanna hemma... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Bra och hjälpsam kontalt med kundtjänt innan köpet ang en HSB-rabatt. Enkel beställning på hemsidan. Väldigt snabb leverans med bra tydlighet ang. leveranstid och en trevlig chaufför.

Yrityksen tiedot

1. Kodinkonemyymälä
  2. Viinikellari
  3. Viinivarasto

Tietoja yrityksestä Vinkylen.se

Yrityksen kirjoittama

Experter på vinkylar och vinlagring

På Vinkylen.se hittar du allt du behöver för den perfekta lagringen av din vinsamling. Vi har Skandinaviens största lager av vinkylar och vinlagringsskåp.

Hur vill du förvara dina viner?
Vi har ett brett sortiment av vinkylar och vinlagringsskåp i olika storlekar och garanterar att vi erbjuder rätt vinkyl för dina behov!

🍷 Fristående vinkylar

🍷 Inbyggbara vinkylar

🍷 Integrerbara vinkylar

🍷 Vinlagringsskåp

🍷 Ölkylar

Fri frakt, prisgaranti och snabb leverans!

4,6

1 tähti

On vastannut 96 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Det personliga bemötandet har varit…

Det personliga bemötandet har varit mycket bra.

Dock hade tydligare instruktioner tillsammans med kretskortet varit önskvärda.
Grundinstruktionen var, "byt ut det bakre kretskortet". Såg en plastkåpa direkt dit det gick kablar, monterar bort allt med visst besvär, bara för att se när kåpan är borttagen att det är fel kort. Då hittar jag en ny plastkåpa där kablar går in på baksidan, alltså inte klart synligt.

Hade varit bra med en liten indikation om vilken plastkåpa som innehåller detta kort.

3. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

OBSA att vikten gör att ni behöver vara…

OBSA att vikten gör att ni behöver vara tydliga med att det krävdes 2 för att bära in kylrn

28. maaliskuuta 2026
Vinkylen.se-logo

Vastaus yritykseltä Vinkylen.se

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Vi tar med oss din input för framtida förbättringar.
Vi hoppas att du i övrigt är nöjd med produkten och servicen från oss.
Är det något du skulle behöva hjälp med så är du alltid välkommen att kontakta våd kundservice.

Vänlig hälsning
Malin WB
Vinkylen.se

Saanut 5/5 tähteä

Fick ett mycket bra bemötande på ett av…

Fick ett mycket bra bemötande på ett av deras showroom där jag beskrev vad jag letade efter och de placeringsmöjligheter för en vinkyl jag har. Säljaren föreslog snabbt den lösning som passade mitt kök o rum bäst. Kylen fungerar precis som utlovat(exakt temp och tyst).

17. maaliskuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin