Vildform Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Jeg har købt et brilleetui for en del år siden, som jeg har været super glad for. Det er stadig fint, men trykknappen virkede ikke så godt mere. Sergio havde en stand på Tisvildeleje marked, og han ti... Näytä lisää

Wir haben ein wunderschön und liebevoll gestaltetes Paket bekommen. Es war unglaublich persönlich verpackt und definitiv nicht Standard! Das Produkt an sich ist hochwertig verarbeitet und kam als Ges... Näytä lisää

I have several sets of keys and hate having them rattling around in my bag. I was after something simple and beautifully made to keep my keys better organised. After much research, I came across Vildf... Näytä lisää

Købte et brilleetui med indgravering som en fødselsdagsgave, men var lidt presset på tid. Jeg spurgte onsdag aften, om de kunne fremskynde ordren. Sergio fra Vildform svarede inden for tyve minutter s... Näytä lisää

1. Käsityö

Håndlavede lædervarer, livsstilsprodukter og tilbehør fremstillet udelukkende af naturlige råvarer: læder, træ og uld. Designet og produceret i Nykøbing Mors

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

15 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Virkelig flot produkt

Rigtig flot brille etui, som klær mine nye briller. Fin og opfindsom indpakning. Og hurtig levering. Ialt en god oplevelse.

7. helmikuuta 2023

Kære Jørgen
Mange tak for din dejlig anmeldelse. Jeg ønsker dig en rigtig god dag.
Sergio

Flotte produkter og fantastisk…

Flotte produkter og fantastisk købsoplevelse - alene indpakning er en oplevelse værd

20. tammikuuta 2023

Hej Peter
Mange tak for din smukke anmeldelse. Hav en god aften :)

Brilleetui

Brilleetuiet er super flot. Hurtig levering.

19. tammikuuta 2023

Kære Susanne
Mange tak for din feedback. Jeg ønsker dig en rigtig god dag! :)

Forrygende flot håndværk

Forrygende flot håndværk, til en rigtig attraktiv pris, i de bedste materialer. Jeg har aldrig set lignende. Læg dertil en meget flot og detaljeret indpakning, og du har en komplet fantastisk pakke.
Min bedste anbefaling.

9. tammikuuta 2023

Hej Lars
Mange tak for din flot anmeldelse.
Jeg ønsker dig en rigtig god dag 😀

Super kvalitet ⭐⭐⭐⭐⭐

Kan klart anbefales👍 super god kvalitet og rigtig god service 😄

19. joulukuuta 2022

Hej Tom
Tusind tak for din anmeldelse..Hav en Glædelig Jul! 😀
Sergio

Kvalitets produkter og fantastisk service.

Jeg modtog to brilleetuier af høj kvalitet. Der lå en lædernøglering som gave i pakken. Alt var pakke fint ind og med en personlig håndskreven hilsen. De havde virkelig gjort sig umage med både produkt og levering. Det var en dejlig overraskelse som jeg satte meget pris på.

4. lokakuuta 2022

Kære Michael
Mange tak for din fine og positive kommentar. Dette giver mig mod til at forbedre mig hver dag. Jeg ønsker dig en dejlig dag.
Sergio

Købte en nøglepung i læder

Købte en nøglepung i læder. Modtog den få dage efter i lækker indpakning og en flot håndskrevet hilsen med tak for handlen.
Nøglepungen er i en rigtig god kvalitet og føles lækker og flot lavet!

Er så glad for min handel at jeg tænker at kontakte Sergio og spørge om han kan og vil lave en lækker tegnebog efter mine behov.

Tak for handlen Sergio!

25. toukokuuta 2022

Kære Peter
Mange tak for din feedback. Jeg er meget glad for, at du kan lide din nøglering. Tøv ikke med at skrive til mig for at fortæller om, hvad du har brug for :)

Varen kom meget hurtigt

Varen kom meget hurtigt - levede fuldt ud op til forventningerne. Flot kvalitet! Og med en sød personlig hilsen. Lige til at blive i godt humør af!

31. maaliskuuta 2022

Kære Louise
Mange tak for din feedback..🙂
Sergio

I am very pleased with the card holder…

I am very pleased with the card holder I bought. Its a beautifully crafted quality product. Just what I was looking for. It also came in a beautiful giftwrap.
Thank you.

13. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Vildform

Hi Martin/ Thank you very much for your appreciation ;)

Dejlig oplevelse

Dejlig overskuelig hjemmeside, hurtig levering med en personlig hilsen. Lækre produkter. All i alt super tilfreds, og det er absolut ikke sidste gang jeg handler der.

8. tammikuuta 2022

Kære Tina,
Mange tak for din søde anmeldelse.

- Sergio

Passion samt Kvalitet!

Sergio Kuraitis, er et sted hvor jeg fandt personlighed bag produkter, man kan mærke det er en passion bag hvert produkt. Dette har en stor betydning for mig, for at vide det er et produkt af kvalitet.

Jeg er så glad for mine ting fra Kuraitis.dk, og vil klart anbefale den til alle der har en forkærlighed for læder produkter lavet med passion og af kvalitet.

27. marraskuuta 2021

Kære Nikoline / Tusind tak for dine søde ord. Jeg ønsker dig en smuk dag 🙂

Bestilte 2 brilleituier

Bestilte 2 brilleituier, virkeligt godt håndværk og kvaliteten er helt i top, så kan kun anbefale kuraitis, hvis man kan lide kvalitet.

4. huhtikuuta 2019