Viisi werd me door een vriendin aangeraden en ik geef de tip graag door! Heel fijn geholpen door adviseur Anne Hoornweg. Deskundig, duidelijke uitleg en dacht mee. Daarnaast hield ze me continue op de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We zijn ontzettend goed geholpen door Lotte van Viisi. In het eerste gesprek is een duidelijk en realistisch beeld geschetst van onze mogelijkheden. Tijdens het biedingsproces hebben we ondersteuning... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fantastisch geholpen door Deni en Arjen. Gedurende het hele koopproces zijn wij uitstekend begeleid en voorzien van deskundig advies. Even snel bellen met een vraag of kort sparren was nooit een probl... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Prettig en snel geholpen door een kundige hypotheekadviseur. Moest snel schakelen om voor de bedenktijd afliep een reactie van een hypotheekverstrekker te krijgen. Ze maakte snel tijd vrij, waren goed... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Viisi helpt jou aan een voordelige hypotheek met de beste voorwaarden. Dat doen onze adviseurs door onafhankelijk het aanbod van ruim 45 geldverstrekkers te vergelijken. Een kundig advies door academisch geschoolde adviseurs. We zorgen voor snelheid in de hypotheekaanvraag om de financiering vlot rond te krijgen. En tijdens het proces zijn we flexibel, omdat dingen soms net even wat anders lopen. Dat vinden we niet alleen zelf, maar krijgen we ook terug van onze klanten via reviews en feedback. Viisi is een bedrijf met een missie: let’s change finance. En zo’n missie vraagt erom goed uitgedragen te worden. Dat wordt gedaan door een hecht team van 37 Viisionairs, die zich elke dag met hart en ziel inzetten voor de purpose. Hieronder lees je over hoe we samen de financiële wereld veranderen en leer je ons als team van Viisionairs beter kennen.
Surinameplein 124, 1058 GV, Amsterdam, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Niels van Viisi heeft ons zeer goed geholpen. De aankoop ging ineens in een stroomversnelling en daarbij heeft Viisi ons adequaat bijgestaan. Daarbij werden al onze vragen direct en uitgebreid beantwoord!

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
We werden geholpen door Niels en hij heeft ons super goed begeleid bij het regelen van de hypotheek van ons eerste huis. We zijn extra blij omdat we in een drukke periode het huis wilden kopen en alle informatie eigenlijk in ons hoofd duizelde. Niels zorgde ervoor dat alles duidelijk en overzichtelijk werd. We waren geen makkelijke klant en in de chaos was het ons niet altijd gelukt documenten op tijd te uploaden, maar Niels heeft alles toch snel en goed voor ons weten te regelen. Binnen 2 weken was onze hypotheekaanvraag officieel geaccepteerd! Daarnaast was hij altijd beschikbaar voor vragen, en mocht hij toevallig een dagje niet werken, dan sprongen zijn collega's gelijk bij. Bij Viisi hypotheken krijg je echt het gevoel dat je in goede handen bent en dat je op hun advies kan vertrouwen. Tijdens afspraken op kantoor word je op een persoonlijke manier geholpen en Niels wist ook in te springen met veranderingen in onze huidige werksituatie, zodat we ondanks tegenslagen toch het hypotheekbedrag konden lenen dat we nodig hadden! Nogmaals bedankt en we raden Viisi hypotheken zeker aan iedereen aan!!

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Harry is een topper! Hij heeft ons perfect begeleid door het hele proces.

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Duidelijk advies. Mogelijkheid dat er meerdere scenario's worden uitgewerkt. Ik ze inmiddels 3x gebruikt, 3x tevreden.

Kundig en helder advies.
Behulpzaam door alle stappen heengeloodst in duidelijke taal met duidelijke tijdslijnen en goede instructies voor aan te leveren documenten.

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Viisi Hypotheken heeft een onmogelijke situatie mogelijk gemaakt! Een hands-on team die alles op alles zet en elke stap duidelijk met je doorneemt. 100% aanrader!
Heel fijn hoe Thomas van Viisi in de beginfase de tijd nam om alle vragen te beantwoorden en hoe hij alles duidelijk heeft uitgelegd. Vooral fijn omdat wij in het begin weinig idee hadden van wat er moest gebeuren. Het uploaden van alle documenten is ook nooit lastiger gemaakt dan nodig. Daarna zaten Thomas en zijn collega’s kort op het proces en was hij heel proactief met het oplossen van de verlenging van financiering! Zou hem en Viisi 100% aanraden aan anderen!

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Goed advies gekregen, fijne gesprekspartner. 1x een klein rekenfoutje maar kregen snel de correctie! Erg tevreden over het hele traject.

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Voor de de tweede keer heb ik met Viisi een lening afgesloten en het ging weer soepel. Proces en documentatie levering werkt heel soepel en communicatie is ook heel goed via e-mail.
Ook een speciale dank aan Deni Nozic die heel behulpzaam was gedurende hele proces.

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Goed ervaring; Viisi is helder, transparent over de fee. Adviseur Niels denkt goed mee, ook al in biedingsproces.
Ze reageren snel en volledig. Hun controleteam zorgt ervoor dat de stukken die je indient bij de bank altijd van voldoende kwaliteit zijn.
Ik ben op aanraden van een bekende met ze in zee gegaan, en kan ze na een goede ervaring ook zelf van harte aanraden.

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Fijne begeleiding bij alle stappen die nodig waren om de hypotheek af te sluiten. De adviseur was behulpzaam en makkelijk te bereiken.
We zijn heel goed geholpen door Robert Diemer van Viisi. Het was voor ons de eerste keer dat we een hypotheek hebben afgesloten. We zijn goed meegenomen in het hele proces waardoor het duidelijk was welke stappen er doorlopen gingen worden. Robert en ook de andere adviseurs reageerden vlot op vragen en hielden de vaart in het hele proces. Het uploaden van documenten ging eenvoudig en het was steeds helder wat er precies aangeleverd moest worden.

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
We used Viisi to buy our first property. The whole process was very easy. Arjen was extremely helpful and informative. We are very happy with their services and would recommend Viisi to family and friends!
Fijne en snelle communicatie. Wij hebben een goed gevoel overgehouden aan Robert Diemer en het team van Viisi voor het afsluiten van onze hypotheek.

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Dit is de 2e keer dat ik mbv Robert Diemer van Viisi mijn hypotheek heb geregeld. Hij legt duidelijk uit wat ik niet snap, maakt duidelijk wat de eerstvolgende stappen zijn, en reageert snel op vragen via de mail/telefoon. Vind ik erg prettig (samen)werken!

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Robert heeft ons super goed geholpen met onze hypotheek aanvraag. Ook de periode voordat we een huis hadden gekocht heeft hij ons geholpen met duidelijke informatie en was hij goed bereikbaar en flexibel. Dank!

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Ik zou iedere koper aanraden om de aanschaf van een woning te navigeren met Viisi. Wij hadden het niet zonder hen kunnen doen! Ze zijn ongelooflijk kundig en snel, met kennis die breder is dan alleen je hypotheekaanvraag. Wij hebben ze al vroeg in het proces betrokken, zodat we wisten wat er financieel mogelijk was. Daardoor hebben we met veel vertrouwen een bod uitgebracht toen we verliefd werden op een woning. Ze zijn zeer betrokken en begaan, denken mee over (het afdekken van) de diverse risico´s. Ze zijn voorzichting in hun berekenening en laten deze ook uitgebreid zien, zodat duidelijk wordt hoe verschillende variabelen invloed hebben. We hebben ons in het verleden wel eens laten adviseren door de Hypotheker, maar dat was echte een aanfluiting vergeleken bij deze service. Wij hebben de aankoop van onze nieuwe woning zonder aankoopmakelaar gedaan, des te meer hebben we geleund op de support van Viisi. Iedere cent meer dan waard!

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Het contact met Viisi was prettig, persoonlijk en er werd altijd snel gehandeld als het nodig was

Vastaus yritykseltä Viisi Hypotheekadvies
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.