Leuke diervriendelijke korting gekregen zonder daar naar te vragen voor het goede doel. Maar zowieso al eerlijke prijzen.
bestellen en betalen ging snel en makkelijk. De wijze van verdere verwerking tot aan verzending was daarna iets onduidelijk maar na 1 dag bericht gekregen dat een en ander verzonden zou worden. Het kw... Näytä lisää
Nierbekken bakjes besteld. Super blij voor mijn gehandicapten stichting Mensen voor mensen. Gaan ze volgende week voor onze gasten tijdens een midweek in gebruik nemen. Het lijkt een prima duurzame o... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Goedkope apparatuur, soms maatwerk en in ieder geval altijd meedenken met de klant. Tweedehands apparatuur afkomstig uit de humane medische sector kan vaak nog prima een tweede leven krijgen. Service is belangrijk voor mij.
Sumatrastraat 8, 3742CW, Baarn, Hollanti
- 0031654745584
- vgam@xs4all.nl
- vgam.nl
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Prima spullen, goede service!
Prima spullen. Er ging een klein ding verkeerd met de bestelling, maar dat werd heel vlot rechtgezet!!!
Snelle en correcte levering van de…
Snelle en correcte levering van de bestelde items en best tevreden met staat/kwaliteit v/d goederen 👌
Parfait
Parfait, ce n’est pas ma première commande et le produit est toujours comme prévu. Merci
Nierbekken bakjes besteld
Nierbekken bakjes besteld. Super blij voor mijn gehandicapten stichting Mensen voor mensen. Gaan ze volgende week voor onze gasten tijdens een midweek in gebruik nemen. Het lijkt een prima duurzame oplossing 👍
goede prijs en snel opgestuurd!
verkoper heeft artikelen voor zeer democratische prijs verkocht en snel verzonden naar België. titels en/of beschrijvingen van de artikels kunnen wel wat afwijken van het genoemde product, maar waren wel van goede kwaliteit
Goed alternatief voor de standaard instrumententafels
Snel en duidelijk antwoord op mijn vragen gekregen. Keurig geleverd op mijn werk.
Erg vriendelijke en correcte service
Erg vriendelijke en correcte service, zou er zeker weer naar toe gaan.
Best experience buying equipment
Everything was great, the seller was very helpful, completely trustworthy; we paid by card, but there was an VAT transfer issue, seller made full refund and allowed for bank transfer. It is rarely these days to find a seller so helpful and understanding. The machine we bought is in great condition, packed on a palette.
Snelle actie en vooral reactie
Snelle actie en vooral reactie.
Bedankt voor het meedenken en vlotte afhandeling van mijn bestelling. Zeker omdat ik het bestelde snel nodig had voor een lichtmeting en ik een en ander nog wilde aanpassen naar voornoemde toepassing.
Volle zachte wijn met een mooie…
Volle zachte wijn met een mooie afdronk. Prijs-kwaliteit meer dan uitstekend.
Goede snelle service
Goede communicatie en klantvriendelijk.
Slechte kwaliteit.
Vind de kwaliteit niet geweldig heb vele betere gezien scherpe randjes aan het nier bakje.
Was wel goed verpakt.
Duurde ook een tijd.voordat het verzonden was.
Bestel niet weer. Door de.kwalteit.
Het was niet duur maar heb liever goed spul.
Groeten
Prima infuuspaal die ik voor een object…
Prima infuuspaal die ik voor een object nodig had.
Transparante communicatie
Transparante communicatie, eerlijk als er wat tegenzit, graag tot een volgende keer
goede service
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.