Saanut 5/5 tähteä

Leuke diervriendelijke korting gekregen zonder daar naar te vragen voor het goede doel. Maar zowieso al eerlijke prijzen.

Saanut 5/5 tähteä

Everything was great, the seller was very helpful, completely trustworthy; we paid by card, but there was an VAT transfer issue, seller made full refund and allowed for bank transfer. It is rarely the... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

bestellen en betalen ging snel en makkelijk. De wijze van verdere verwerking tot aan verzending was daarna iets onduidelijk maar na 1 dag bericht gekregen dat een en ander verzonden zou worden. Het kw... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nierbekken bakjes besteld. Super blij voor mijn gehandicapten stichting Mensen voor mensen. Gaan ze volgende week voor onze gasten tijdens een midweek in gebruik nemen. Het lijkt een prima duurzame o... Näytä lisää

1. Lääketieteellisten laitteiden toimittaja
  2. Alkoholituotteiden tukkumyynti
  3. Eläinlääkäri

Yrityksen kirjoittama

Goedkope apparatuur, soms maatwerk en in ieder geval altijd meedenken met de klant. Tweedehands apparatuur afkomstig uit de humane medische sector kan vaak nog prima een tweede leven krijgen. Service is belangrijk voor mij.

4,6

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Prima communicatie en service

Prima communicatie en service. David was zelfs zo vriendelijk om onze bestelling te annuleren zodat we hem opnieuw op factuur konden bestellen.

4. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Vgam

Dank voor jullie aardige review! wie weet tot later? ik lever steeds vaker zaken voor veterinaire klanten in Belgie...

Saanut 1/5 tähteä

28/12 net cc betaald

28/12 net cc betaald. Tot heden alleen een tweede zelfde factuur ontvangen, maar geen bericht dat gekochte goederen onderweg zijn o.i.d. Dus wel een enquête sturen, maar waar blijven de spullen ?

28. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vgam

Beste Herman, je hebt helemaal gelijk! excuses. Ik kan de slangen die je besteld hebt nergens vinden. Gisteren nogmaals goed gezocht maar ik vrees dat de doos een keer in een opruimbeurt verdwenen is. Hen nog wel tal van Dräger slangen liggen maar die zijn transparant. Zal ik de koop ongedaan maken op 10 verschillende beademingsslangen bij elkaar zoeken en die morgen verzenden? Kan je altijd nog besluiten dat je ze niet wilt en ben je alleen de verzendkosten kwijt. Overigens wel vreemd dat je de factuur 2 keer ontvangt....
groet David

Perfect

Fast shipping. Good quality. Great Support.

2. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Vgam

Thanks!! happy to help where I can.

We zijn fan van de wijn

We zijn fan van de wijn, niet gezien dat we het zelf op moesten halen, wel betaald. Zonder problemen hebben we na een mail hierover, het geld teruggekregen.
De communicatie hierover was vriendelijk.

19. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Zaken doen met Vgam Almere

Het betaalde artikel kon niet direct afgestuurd worden, zou pas een week later verstuurd kunnen worden.
Derhalve artikel geannuleerd.
Dan krijg je te horen dat het betaalde bedrag niet direct terug te storten is en dat dit een aantal dagen duren.
Het bedrag is nog steeds niet teruggestort. De verkoper geeft aan dat dit door een webshop moet gebeuren. Allemaal vaag en zeer vervelend. Je moet er dus weer tijd en aandacht aan besteden. Je moet elders het betreffende artikel bestellen en dus betalen. Dus geef je weer dubbel uit omdat je het artikel wel nodig hebt en moet je maar weer zien hoe je je geld terug krijgt.
Ik had beter het artikel nieuw bij een gerenommeerd watersport bedrijf moeten kopen.
De verkoper geeft aan dat zijn webshop waar ik geen binding mee heb het geld terug gaat storten. Ik (particulier) heb het artikel gekocht van een verkopende partij op Marktplaats met een webshop, en wordt geconfronteerd met een derde partij die mij ooit gaat terugbetalen, alleen weet ik niet van wie, en wanneer. Allemaal heel vaag.
Ik heb voor 66,- euro weer leergeld betaald, “goedkoop is duurkoop” en niet meer iets 2de hands bestellen via een webshop die ook op Marktplaats adverteert.

7. lokakuuta 2024

Wat een hoop frustratie!
ik vond het best wel netjes dat ik informeerde of je het vest snel nodig had en ik wist dat ik pas enkele dagen later zou kunnen versturen. Er zullen niet veel verkopers zijn die dat doen en dan ook meteen aanbieden om de koop terug te draaien. En ja, het annuleren van een bestelling via een webshop duurt ook weer enkele dagen. Ik heb geprobeerd uit te leggen hoe dat komt maar doe daarmee klaarblijkelijk alleen maar olie op het vuur; natuurlijk heb jij niets te maken met een derde partij, maar de bestelling loopt nu eenmaal wel via een platform en de annulering ook. Jij krijgt je 66 euro gewoon weer terug, dat is zeker maar zoals gezegd, dat duurt in de regel 5 werkdagen. Hoop dat je dan weer wat milder wordt. Overigens vergeet je er bij te zeggen dat er best een goede reden was om het vest bij mij te kopen ipv naar een 'gerenommeerde winkel' te gaan, en dat is nl dat ik minder dan 15% van de nieuwwaarde reken + verzendkosten .....

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin