Vesti El Biler Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Fantastisk oplevelse hos Vesti! Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Servicen var helt i særklasse. Selvom jeg først kunne komme lørdag aften, valgte han at holde åbent omkring 4 timer... Näytä lisää

Jeg var på jagt efter en elbil jeg kunne leje, da min situation og fortid gør at jeg ikke lige kan lease eller købe. Jeg fandt en Tesla Y hos Visti og har lejet den i et år, indtil videre…. Allerede n... Näytä lisää

Jeg kan varmt anbefale Vesti EL Biler. De har repareret min bil, og jeg er meget tilfreds med både servicen og resultatet. Professionelt arbejde, god kommunikation og fair behandling hele vejen igenne... Näytä lisää

Fantastisk god service og skønt personale. Jeg havde booket en aftale til hjulskifte på min Tesla ifm. afhentningen af denne i Vamdrup. Kristen var så venlig at blive lidt længere, så jeg kunne nå at... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fantastisk hjælp og overskud

Vi købte i slutningen af november måned, en rød Tesla hos Vesti, som vi længe havde overvejet. Vi ringede om fredagen og fik startet en låne ansøgning, allerede torsdagen efter kunne vi hente bilen (vores egen bank skulle bruge minimum 1 uge…)

Da vi skulle hente bilen, blev vi hentet på Give st. Som er et pænt stykke fra forretningen - meget fornemt!
Da vi ankom, blev bilen nøje inspiceret, og vi havde al den tid vi havde brug for. Til sidst gennemgik vi alt i app’en til bilen, så turen hjem gik let som en leg. Igen var der masser af overskud og tålmodighed!

Vi har intet dårligt at sige om forretningen, og vil med glæde handle her igen - bliv ved med det I gør, service er desværre et uddøende fag i Danmark, I beviser det modsatte!

28. marraskuuta 2024

Hej Peter.
Tusind tak for de fine ord.

Vi er glade for vi kunne hjælpe med at få jer over i en Tesla, og i har haft en god oplevelse hele vejen igennem forløbet.

Vesti El Biler.

En helt igennem god oplevelse

Jeg har for nylig købt en Tesla Model Y hos Vesti El Biler og er super tilfreds med oplevelsen. Jeg har hele vejen igennem modtaget en meget kompetent, serviceminded og imødekommende behandling og kan kun give Vesti El Biler mine varmeste anbefalinger.

18. marraskuuta 2024

Hej Sune.

Mange tak for de super pæne ord.

Vi er glade for at du følte dig godt tilpas og havde en god følelse hele vejen igennem.

Og som nævnt skulle der være det mindste er du altid velkommen.

Vesti El Biler.

Købte en nyere brugt elbil

Købte en nyere brugt elbil. Virkelig god service.

15. lokakuuta 2024

Hej Nicolai.

Tak for de pæne ord.

Vi er glade for at du følte dig godt tilpas, og kom afsted i en el bil.

Vesti El Biler.

Hurtig og effektiv handel.

Kompetent og imødekommende sælger, der tog sig god tid til at besvare mine spørgsmål. En super god oplevelse.

20. marraskuuta 2024

Hej Anne Marie.

Mange tak for de pæne ord.

Vi er glade for vi kunne hjælpe med en hurtig handel og du følte dig godt tilpas hele vejen igennem.

Super fin service

Hele vejen igennem en god, proffesional og sober behandling ved køb af ny TMY. Det var hele køreturen værd fra Storkbh over til Filskov.
Vesti El Biler får mine varmeste anbefalinger.

15. marraskuuta 2024

Hej Ole.

Mange tak for de fine ord.

Og vi er glade for du følte dig godt tilpas igennem hele handlen.

Samt at vi kunne få dig over i en Model Y.

Føler mig bedraget

Jeg har anmeldt Vesti El-biler ApS til Kontant. Da jeg lovede indehaveren, at jeg ville tage sagen videre, endte han med at tilbyde mig en tilbagelevering af bilen (efter i første omgang at have afvist at hjælpe mig efter at de havde lavet salget). Men dagen efter trak han tilbuddet tilbage. Jeg forventer, at retten vil få ham til at acceptere tilbageleveringen, når han har indgået en aftale.

Jeg kan virkelig ikke anbefale nogen at handle hos Vesti El-biler ApS efter min oplevelse. Man skal ikke have lov at drive forretning på den måde.

Oprindelig anmeldelse:

Købte en bil i november 2024. Fik at vide af en medarbejder, at der ingen problemer var med bilen inden mit køb. Jeg valgte at købe bilen, fordi jeg følte mig tryg efter, at medarbejderen fortalte mig, at der ingen problemer var med bilen.

Efter køb fandt jeg ud af, at der er adskillige problemer med bilen, såsom elektriske problemer, hul i kabinen under handskerummet, støj fra styretøjet ved skarpe sving, hul i måtten samt forkerte måtter, og rystende interiør. Efterspurgte hjælp fra Peter (indehaver), som skrev (citeret): "Je er i usa denne , du har selv prøve kørt bilen i 45 min , og den er købt engros , så jeg kan ikke hjælpe dig beklager".

Jeg føler mig bedraget.

God tur i USA, Peter... Jeg køber ikke bil af din virksomhed igen.

6. marraskuuta 2024

Hej Nicolai.

Tilbuddet angående tilbagelevering af bilen, var skrevet på baugrund af de fejl du havde beskrevet bilen den havde.

Men da vi havde bilen nede hos os kunne vi ikke finde nogle af de fejl du havde beskrevet.

Vi bestilte et komplet nyt sæt måtter til dig, og satte en skrue ordenligt fast i handskerummet, da det var det eneste som vi kunne finde.

Vi anbefalede dig at køre bilen til FDM og få lavet en rapport hos dem, hvor vi så gerne vil tage et kig på det hele igen.

Vesti El Biler.

Skriver lige igen da jeg ikke kan svare…

Skriver lige igen da jeg ikke kan svare på jeres besked

Tesla er desværre kendt for at have forkert sporing fra fabrikken , dog jeg først opdagede det et par dage efter

I blev oplyst om problemet to gang , jeres svar var bare jeg skulle kontakte Tesla værksted ? Jeg havde ikke krævet nogen form for erstatning af jer, blot bare havde mulighed at komme forbi at bliver klogere på problemet. Men nej, jeg blev afvist med forsklaring på at Tesla skulle kontaktes fordi i tydeligvis ikke vil bruge et par minutter mere på jeres kunde. Og JA, sporing er blevet lavet hos automester og har viste sig den er lidt skæv !!! I sælger næste nye biler videre og har ansvar at bilens stand er enestående. Jeg har sgu ret at skrive anmeldelse et år efter ? Hvad er så mærkelig ved det ?

12. marraskuuta 2023

Stor hjælpsomhed og virkelig venlig…

Stor hjælpsomhed og virkelig venlig betjening. Meget ærlig og troværdige.

5. marraskuuta 2024

Hej John.
Mange tak for de fine ord og er glad for du følte dig godt behandlet.

Super fin service

Før jeg skulle sove, lå jeg i sengen og så bil annoncer igennem. Fik øje på min nuværende bil og tænkte, den skal jeg have. Selvom det var så sent (ca 23) ringede jeg for at få bekræftet alle informationer i annoncen, da det lød så urealistisk (for godt til at være sandt). De tog så opkaldet og vi fik aftalt alt, hvor jeg så sad i min nye bil dagen efter kl 15 på vej mod Sjælland. (Årsagen til det først blev kl. 15, er da jeg var på arbejde).

Alt gik stærkt, med en super fin service der gik hånd i hånd med tryghedsfølelsen, tusind tak 🙏

25. huhtikuuta 2024

Hej Osman.

Vi er glade for at vi kunne være behjælpelige med at få dig over i en ny bil, og du følte dig godt tilpas hele vejen igennem.

Vesti El Biler.

Vi har i dag hentede vores ID5 hos…

Vi har i dag hentede vores ID5 hos Vesti biler. Super tilfreds, alle aftaler overholdt, mega god service og de var gode til at tag sig tid til at vise og fortælle om div ting på og om bilen. De bedste anbefalinger her fra. 👍😉

17. lokakuuta 2024

Hej Michelle.

Tusind tak for de pæne ord.
Vi er glade for i har følt jer godt tilpas og er gået her fra med en god følelse da i hentede jeres nye bil.

Vi håber på at vi for lov at betjene jer i fremtiden :-)

Vesti El Biler.

Uorig. fælger, på "ny" bil.

Køber bil til 550.000 - Og de levere bilen med ikke originale fælger, sidenhen har jeg erfaret det er noget man finder på Aliexpress og det efterlader mig med en bitter følelse.

Trist at Vesti biler, ikke på noget tidspunkt i handlen, gør mig opmærksom på, at der her er tale om efterligning af den originale og det kun er på baggrund af en dialog med en af deres medarbejder at jeg bliver gjort bekendt med, at de lige shoppede nogle efterligninger... Dårlig stil og bekræfter mig i min fordom om brugtvognshandler, de vil gøre deres ypperste for at rippe dig.

2. syyskuuta 2024

Hej Lars.
VI er kede af du føler dig bitter over hjulene ikke var originale Tesla fælge som du troede.

Vi kan desværre ikke 100% sige hvad der er blevet snakket om på handelstidspunktet, da sælgeren du handlede med, ikke længere er hos os.

Som vi også nævnte for dig over telefonen så kan man ikke få en original Tesla fælg i 19” i sort.
Den kommer kun i sølv med en hjulkapsel.

Den fælg du har fået på er en original Rial fælg, som ikke bare er en billig Kina fælg, vi har fået fra Ali Express.
Så selve fælgen du har på din bil er en rigtig fin fælg, og ikke noget billig noget.

Og som vi nævnte over for dig i telefonen, tilbyder vi dig at få byttet til en original Tesla 19” fælg uden beregning.
Men det hørte vi desværre ikke mere til, så giv os endelig et kald, også for vi en original fælg monteret på din bil

Vesti El Biler

Skulle skifte den gamle benzin-oser ud…

Skulle skifte den gamle benzin-oser ud med en Tesla og Peter tog fat i mig og kom med et godt tilbud en fredag. 10 dage efter kørte jeg derfra i en dejlig ny bil. God kommunikation og især god gennemgang af bilens funktioner af patrick. kan klart anbefales

19. elokuuta 2024

Hej Simon.
Vi er glade for du følte dig godt behandlet igennem hele forløbet.
vi håber du er glad for din nye bil.
og at vi kan få lov at betjene dig fremover.

KØB ALDRIG BIL HER!

Indehaveren gør ALT for at slippe for udgifter efter salg!
Fremstår yderst usympatisk og løgnagtig.

12. elokuuta 2024

Hej.
Vi kan ikke finde dig som køber af bil i vores system.

Så umiddelbart lyder dette som en fejl.

Ellers må du gerne give os et kald, så vi kan drøfte sagen, da vi desværre ikke kan relatere til denne sag.

Vesti El Biler

Altså - vil I godt slippe bilen? ;-)…

Når man læser gode anbefalinger på Trust Pilot, så spørger man jo sig selv, hvor mange af dem er skrevet ad indehaverens venner – eller hans mor.

Tidligere på ugen var jeg inde for at købe bil sammen med min datter og hendes kæreste.
Vi mødte både sælgeren Patrick og indehaveren Peter. Vi fik en helt igennem god og seriøs betjening endda med et lille anstrøg af humor.

Men efter underskriften kunne vi næsten ikke få bilen udleveret.
I vores øjne stod den absolut pæn og klargjort, men de ville altså helst først udlevere næste dag, så de kunne vaske og støvsuge den en gang til, ”for den havde jo stået udendørs i flere dage - og flere kunder kunne have været i den”. Det var tydeligt at de ønskede, man skulle kunne mærke, at man havde købt ny bil, selvom det ville koste dem en halv time ekstra.
Vi fik efterhånden lov til at få den udleveret, men så var klokken blevet fem minutter i lukketid. Vi spurgte bekymret, om det var et problem. Det var det bestemt ikke. Patrick tog sig tid til papirer og ekstra rådgivning til førstegangskøbere og Peter satte nummerplader på.
Forruden havde et mindre stenslag, som vi havde snakket om og vi havde accepteret, men alligevel kunne Peter ikke nære sig, men fandt glas-reparationssættet frem og gik i gang.
Det blev næsten en time efter lukketid før de lukkede os ud.

Man føler, at ved Vesti El Biler kan de lide biler, kan lide deres arbejde og de sætter en ære i at gøre noget ekstra for, at deres kunder er glade for deres nye bil.

Nej jeg er ikke mor til nogen af dem og jeg kendte ikke værkstedet før i mandags.

8. heinäkuuta 2024

Hej Poul.

Mange tak for de utroligt pæne ord.
Vi er glade for i følte i fik en god behandling og at vi kunne gøre førstegangs købet til en god oplevelse.

Og vi håber at vi også kan få lov at hjælpe i fremtiden.

Grundsolide und Ehrlich.

Grundsolide und Ehrlich.
Habe meinen Tesla Model Y an die Fa. Vesti Verkauft.
Kein Nachverhandeln, alles sehr Seriös.
Danke gerne wieder

24. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Vesti El Biler

Vielen Dank für die freundlichen Worte.

und wir freuen uns darauf, in Zukunft wieder einen Deal machen zu können

Vesti El Biler

Kørte en søndag ind fobi Vesti biler…

Kørte en søndag ind fobi Vesti biler bare for at kigge, det endte så med en handel.
Peter Vesti er både ærlig, imødekommende, jordnær, lydhør helt igennem et venligt menneske, det smitter af på hans medarbejdere, det er ikke sidste gang vi besøger dem, tak for en god handel

24. maaliskuuta 2024

Hej Ove.

Vi takker for de pæne ord, og håber i er glade for jeres nye bil, og takker igen for handlen.
vi glæder os til at se jer i huset igen.

Vesti El Biler.

Vesti biler er det mest imødekommende

Vesti biler er det mest imødekommende, venlige, hjælpsomme sted jeg nogensinde har handlet bil. Jeg kan varmt anbefale Vesti biler. Uanset hvor mange spørgsmål jeg stillede, så blev de alle besvaret med et stort smil

17. helmikuuta 2024

Hej Lone.
Vi takker for de fine ord og takker for handlen.
og vi glæder os til at betjene dig fremover.

Vesti El Biler.

Al den service du ikke får ved Tesla

Jeg kom som glad ny ejer af min Tesla hen til Peter Vesti for at få vinterdæk på. Mega god oplevelse. Blev mødt med et stort smil og gensidig respekt, det er sgu ikke alle steder man kan forvente det i værkstedsbranchen.
Udover at være meget flexibel ift tidspunkt for montering, var han meget imødekommende og gav mig alle de tips og tricks til min nye bil som Tesla ikke selv formår at give fra sig.
Derudover tilbød han at opbevare mine sommerdæk gratis. Alt i alt en helt kanon oplevelse

17. tammikuuta 2024

Hej Rasmus.
Mange tak for de fine ord.
vi bestræber os altid på at levere den bedste service overhovedet muligt, og er glad for du føler dig godt behandlet.
Vesti El Biler

Bedste service jeg nogensinde har fået…

Bedste service jeg nogensinde har fået hos Peter og hans kolleger. Jeg kommer gerne igen når jeg skal have vinterdæk eller sommerdæk 😊

16. tammikuuta 2024

Hej Karar.
Mange tak for de 5 stjerner og de fine ord.
du skal være mere end velkommen tilbage efter sommer eller vinterdæk.