Versluis paint & non-paint B.V. Arvostelua 83

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 5/5 tähteä

De klantenservice is super betrokken en snel. Ik had per ongeluk het verkeerde product besteld, maar toen ik belde werd ik direct geholpen. De telefoon werd snel opgenomen en alles was zo geregeld. Ec... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Geweldige service. Met drie keukendeurtjes langs voor kleurenscan en tester. Er is uitgebreid aandacht besteed om een kleur te maken die identiek is aan de kleur van de deurtjes Aardige mensen met... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De service is goed, het bestellen gaat goed, maar het bestellen van compete dozen radiatorkwasten , in ons geval nr.65, is niet goed geregeld bij Versluis. Meestal zitten de kwasten losse stort,... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

De bestelling is in 2 x binnengekomen. PostNL heeft de levering gesplitst, vraag me niet waarom. Maar de levering is verder prima verlopen.

1. Tukkukauppias
  2. Maalikauppa

Yrityksen kirjoittama

Sinds 1946 dé betrouwbare specialist en leverancier in verfbenodigdheden.

4,8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Versluis hielp ons prima

Versluis heeft ons prima geholpen om de eerste stappen te zetten op een gemeenschappelijk pad dat hopefully gaat leiden ( en niet lijden) tot wat wij zouden willen noemen : Fruitfull partnership.

8. lokakuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

De service is goed,maar................

Meestal zitten de kwasten losse stort, met verschillende maten in één grote doos.
Maar wij willen voor jullie gemak en voor ons gemak complete ongerepte volle dozen bestellen, ( bijv. 216 stuks van 1½" in doos) zodat jullie en wij de zaak niet na hoeven te tellen en in ene keer de doos in het schap kunnen zetten.
Het doet ons best een beetje verdriet, dat we dat jullie tot nu toe niet duidelijk hebben kunnen maken.

Met vriendelijke groet, Dingeman Steijn - Oliehandel Steijn BV - Yerseke (ons klantnummer 800106)

3. toukokuuta 2021

Goedemiddag,
uw accountmanager neemt graag contact op, helaas vindt ik op de naam Dingeman Steijn geen klantaccount terug in ons systeem.
Zou u uw gegevens willen achterlaten, dan nemen wij zsm contact op.

Top firma!

Top firma!
Doe al jaren zaken met dit bedrijf en altijd keurig voor elkaar, voldoende voorraad en snelle leveringen!

30. huhtikuuta 2021

Ga zo door

Ga zo door, zorg er alleen nog voor dat je je op de site kunt zien wat er nog in backorder staat.

26. huhtikuuta 2021
Saanut 3/5 tähteä

Geen afdoende voorraad informatie

Geen afdoende voorraad informatie, helaas

15. maaliskuuta 2021

Goededag,
dank voor uw feedback. Uw accountmanager neemt zo snel mogelijk contact op.
Om te bespreken waar en op welke manier wij u beter van informatie kunnen voorzien, of mogelijk een alternatief kunnen aanbieden.

Marjuul

Saanut 3/5 tähteä

Goededag,
dank voor uw bericht. Jammer te zien dat u niet helemaal tevreden bent.
Mogelijk heeft uw opmerking betrekking op het al dan niet houden van backorders.
Wij laten uw accountmanager even contact met u opnemen.

Marjuul
Team Versluis Paint&Non Paint

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin