Vs voulez payer 0.99 pour 1 certificat non-gage mais en meme temps ils vs obligent a 1 abonnement de 39,90 que vs devez resilier au bout de 48heures ,j'ai refusé cet abonnement mais ils ont qd mm prel... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
A fuir...j'ai, comme beaucoup de personnes, payé une prestation à 0, 99€ et on m'a prélevé des sommes mensuelles de 39,90 € sans mon consentement. Le site ne répond ni aux mails ni aux appels télé... Näytä lisää
Je suis passé par se site pour la vente d’un véhicule et comme de nombreux autres je n’ai pas vu dans les conditions que je souscrivais à un abonnement de 39 euros par mois, c’est peut être légal mai... Näytä lisää
Ich hatte bei verif-auto.com eine Plakette für französische Umweltzerstörung bestellt. Leider wurde von mir unbemerkt ein Abonnement über mtl. 29 Euro eingetragen und bereits 2 mal von meiner Visa Ka... Näytä lisää
On vastannut 52 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Réception rapide mais abonnement
La réception du document demandé a été rapide et très peu cher effectivement merci. Néanmoins il n'est pas clairement établi qu'il y a un abonnement mensuel ensuite et il faut alors procéder à la demande de remboursement. A part cela, c'est très bien et ils sont réactifs. Merci

Vastaus yritykseltä Verif Auto
Halen ten onrechte geld van je rekening!!!
zelfde verhaal als de andere.
Eerst vignet besteld en betaald en nooit ontvangen.
Dan tweede besteld en wel ontvangen.
Zie nu dat er intussen als 3 x een bedrag van €39.90 zelfs in maart 2 x van mijn creditcard is gehaald!!!!.
Heb direct een bericht gestuurd en hoop dan ook mijn geld dat ten onrechte van mijn creditcard is gehaald terugbetaald te krijgen. Wat een bedrog is dit.
Ik heb een gisteren naar het mailadres een bericht gestuurd en intussen ook mijn creditcard geblokkeerd! Is niet fijn dat je je kaart moet blokkeren voor een onnozel vignet dat amper iets kost. Ook de kaart vervangen kost wederom geld en kan minstens een week mijn kaart niet gebruiken. Telefonisch niemand te bereiken. Ik hoop dat, zoals u schrijft er snel een reactie komt en ik terug wordt betaald. Begrijp niet hoe het kan dat een bedrijf dat voor de franse overheid werkt het zich kan permitteren om frauduleus zo geld van mensen hun rekening te halen.
Echt te zot voor woorden. En ik heb nogmaals de site nagekeken en nergens vind ik iets terug op mijn account wat een reden zou zijn voor de geldafnames.
Net een mail ontvangen waarin ze schrijven dat ik akkoord gegaan ben met een abonnement dat 2 dagen gratis is en nadien €39,90 per maand! Nooit dat aangevinkt of enige bevestiging van ontvangen. Buiten dat is er intussen in de maand Maart zelfs 2 x dat bedrag van €39.90 van mijn kaart gehaald. Ze betalen niet terug maar hebben nu zogezegd het abonnement stopgezet. Via een link in hun mail kom je op de pagina van dat abonnement en staat nog steeds actief maar heb nooit daar een akkoord voor gegeven. Ze misbruiken je betaling met je creditcard om dan nadien je gegevens te gebruiken volgens een zogezegd abonnement. Misschien kunnen we samen klacht indienen als gedupeerden zodat dit stopt en iedereen zijn geld terug krijgt.
Want sommige worden wel terugbetaald en ik en anderen niet.

The website bad
The website bad.
Everything is misleading.
I have been overcharged and trying to deal with them is impossible!!
Would NOT recommend

Vastaus yritykseltä Verif Auto
Vérif-Auto des voleurs qui effectuent des prélèvements illicites
Si je pouvais mettre 0 étoiles, c'est tout ce qu'ils mériteraient.
Vérif-Auto m'a prélevé depuis novembre 2023 la somme de 29€. Je m'en rends compte cette semaine parce qu'on ne fait pas toujours attention aux petits montants des relevés bancaires. Or, je n'ai pris aucun abonnement ! Et on ne sait même pas à quel prestation correspondent ces 29€ !
Apparemment lorsqu'on demande un certificat de non-gage ou une vignette crit'air, il doit certainement y avoir quelque chose écrit en tout petit. Résultat, ils prennent certainement une empreinte des données bancaires et les présentent chaque mois en paiement plutôt que de mettre en place un prélèvement.
Le vice, c'est que cela passe en paiement CB et pas en prélèvement. Du coup, la seule solution pour y mettre fin c'est mettre la CB en opposition. Si c'était un prélèvement classique, on pourrait simplement le révoquer.
Bref, c'est du racket délibéré.
Je vais faire un signalement à la DGCCRF.

bedrog
Bij aankoop van een FR vignet wordt automatisch €39.90/maand van je rekening geplukt! Online bedrog.

Vastaus yritykseltä Verif Auto
Estafa y no puedes contactar
Llevan un año casi cobrandome una suscripción que cancele pero por lo que veo ahora es que su email NO EXISTE

Vastaus yritykseltä Verif Auto
Ça reste quand même une escroquerie
Ça reste quand même une escroquerie, répondes pas aux emails, font le beau ici en demandant qu'on répondent par email, alors que moi j'ai envoyé plusieurs emails, que dalle, site des escros

Vastaus yritykseltä Verif Auto
Geprobeerd een frans milieu vignet te…
Geprobeerd een frans milieu vignet te bestellen, dit is niet gelukt. Wel werd ongemerkt 39,90 abonnementsgeld afgeschreven. Na diverse mailtjes te hebben gestuurd het geld terug ontvangen.
Positief is dat men wel blijft reageren.

Misleidende site
Op 10/3 en 18/3 geprobeerd om via deze site een milieuvignet voor Frankrijk te kopen, maar niets ontvangen, ook geen enkele communicatie. Er is wel 2 keer 39,90 euro via mijn kredietkaart afgeboekt. Zeer onduidelijke, misleidende site. Ik neem via mail contact op en hoop mijn geld te recupereren.

Dure crit'air
Bij het bestellen van een crit'air heb ik niet goed opgelet en ongemerkt een abonnement afgesloten, dat kostte me 39,90. Wat er nu precies gebeurd is is me nog steeds niet duidelijk maar het crit'air heb ik nooit ontvangen en ik ben 39,90 armer.
Ik heb zoals door Verif-auto voorgesteld een e-mail gestuurd met de door hun gevraagde informatie want "We willen dit graag samen met u uitklaren en een passende oplossing bieden". Helaas kreeg een afwijzende reactie in het Frans. Het staat allemaal duidelijk op hun (franstalige) website en ik had dus beter moeten opletten. Geld weg en geen Crit'air. Het blijft dus bij 1 ster.

Vastaus yritykseltä Verif Auto
très mauvais centre de control auto…
(( a suite à votre réponse , oui c'étais mon avis pour un contrôle auto et non pour une vignette ))
très mauvais centre de control auto 73110 valgelon la rochette
du refus une personne pas agréable des personnes suivant le véhicule il on surement des réparateur en cheville , a fuir vérif auto et même 38/73 a coté des voleur car si on pays sur un site pas cher il nous trouve des chose pour revenir et nous faire re payer , et surement il travail a la commission ( car il y a deux ans se n'étais pas le même agent et il a passer et la re caler ( malgré que le véhicule je ne m'en sers pas beaucoup et il et toujours pareil bizar )

ATTENTION !!!!
ATTENTION !!!!! Ne surtout pas aller sur ce site, vous risquez de vous retrouver avec un abonnement mensuel de 39,90 euros. Ouverture d'un dossier de procédure pour fraude ouvert par l'intermédiaire de ma banque. Un conseil aux personnes s'étant fait avoir, veuillez faire cette procédure avec votre banque et signaler ce site comme frauduleux.

Fraude
Ik heb een Crit'Air-vignet aangevraagd (voor Frankrijk), maar sinds die tijd betaal ik via VerifAuto elke maand €39,90 voor een abonnement dat ik niet bewust heb afgesloten. Ik heb een mail gestuurd naar maar ik krijg geen reactie.
Hun zetel zit in Dublin, Ireland
Dit is pure Fraude.

Top klantendienst van Verif
De klantendienst van Verif, met name Gaspard, reageerde snel en correct op mijn klacht. Ik had per ongeluk een abonnement van €29,- afgesloten via hun site. Na een mailtje werd de afschrijving direct stopgezet en het geld teruggestort. Topservice!

Vastaus yritykseltä Verif Auto
Même problème que les avis précédents. ARNAQUe
Même problème que les avis précédents
Détournement de commande faite sur Crit Air
Pas de mail d'information d'abonnement et encore moins de possibilité de résiliation
Plusieurs mails ont été envoyés pour fournir la preuve de souscription à un quelconque abonnement mais j’attends toujours …
C'est une ARNAQUE

VERIF-AUTO Arnaque
Même problème que les avis précédent.
Commande faite sur Crit Air. Miraculeusement on se retrouve sur Vérif.Auto,qui après coup nous facture 39.99€ d'abonnent mensuel que nous n'avons pas demandé.
C'est une arnaque!
Détournement de commande faite sur Crit Air
Option d'abonnement forcée
Pas de mail d'information d'abonnement
J'ai résilié l'abonnement et demandé un remboursement à l'adresse mail du service client.
A suivre

This is a scam
This is a scam. You think you pay a one off fee for an emissions certificate but they charge you monthly. There is absolutely no service provided for this charge.

Pure oplichting
Tijdens mijn zoektocht naar een milieuvignet voor Frankrijk kwam ik terecht op een website die er zeer officieel uitzag. Bij het plaatsen van mijn bestelling ging er echter iets mis met de betaling, waardoor ik dacht dat deze niet was gelukt. De volgende dag probeerde ik het opnieuw. Toen realiseerde ik me dat ik onbedoeld akkoord was gegaan met een soort abonnement waarvoor €39,90 in rekening werd gebracht, terwijl de correcte prijs slechts enkele euro's bedraagt. Hoewel ik de procedure onmiddellijk heb stopgezet, blijkt dat mijn eerste poging toch succesvol was.
Naast het onverwacht afsluiten van een abonnement, heb ik geen bevestiging of vignet ontvangen. Dit is een geval van pure oplichting.

Belachelijk
Belachelijk! Ongevraagd wordt er een abonnement gestart en wordt 40 euro per maand even afgeschreven zonder dat je dit door hebt! Oplichters!

Oplichters 1ste klas!
Oplichters 1ste klas!! Net zoals veel anderen slachtoffer geworden van een ongevraagd abonnement toen ik mijn vignet wou aankopen. Zonder dat ik ooit iets aangevraagd heb is er plots 39 euro van mijn rekening, dieven zijn het!! 🖕🖕🖕🖕

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.