Ik beveel deze winkel van harte aan. Bestel gerust als je informatie nodig hebt, ze helpen je graag met antwoorden en advies. 100% aanbevolen! Top!
Afgelopen week eerst even gebeld of de betreffende verf (Hermadix, aqua blue 714) op voorraad was, werd netjes te woord gestaan en geholpen, daarna 12 blikken besteld (online). De volgende dag op... Näytä lisää
Staan 3 nagenoeg identieke soorten Sigma lak van op de site. Bestel ik die met bijbehorende grondverf, krijg ik die geleverd zonder lak. Daar ben ik niet blij mee. Bij navraag via e-mail kort ma... Näytä lisää
Krijg bij mijn bestelling totaal andere kleur dan besteld. Na mail wordt gezegd stuur maar terug, verzendkosten zijn voor u. En dit terwijl duidelijk een andere kleur geleverd is. Meneer Ubbink is tel... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Goedkope prijzen voor top merken
Goedkope prijzen voor top merken. Verf was niet meer leverbaar, geld teruggestort gekregen binnen een dag.
Verkoopt producten met een andere inhoud dan er op het etiket vermeld staat
Inderdaad! Net als de onderstaande slechte reviews, is dat is ook mijn ervaring. De Jeroen Ubink verkoopt producten waar een ander etiket overheen is geplakt. Na geen reactie te hebben gekregen via de Whatsapp, eindelijk toch aan de telefoon gekregen. Na het e.e.a. te hebben voorgelegd en om een oplossing gevraagd, was de reactie; "daar ga ik helemaal niets aan doen" en brak het gesprek af.
Verfplaneet Waardeloos bedrijf koop hier niets!!!
Waardeloos bedrijf koop hier niets!!!! 5 liter naturel/ kleurloze olie besteld en ik heb bruine olie geleverd gekregen. Terwijl deze volgens de verpakking alleen in naturel, whitewash, greywash te verkrijgen is. Diverse keren gebeld, gemaild, geappt meestal geen reactie of telkens we zoeken het uit en komen er op terug!!! Er gebeurd niets uiteindelijk een onvriendelijke mail met alleen; het is de juiste kleur. Waardeloos bedrijf koop hier niets!
koop hier nooit iets levert oude verf…
koop hier nooit iets levert oude verf kleuren kloppen niet reageert nergens op let op fraude en bovendien een angsthaas. Te vinden op facebook onder jeroen ubink
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.