Hei hoi, Sinds ruime tijd Superfan van de oogcrème en de heerlijke rozenolie!! My skin Loves it 🌹!! Oogcrème plakt of prikt niet in mijn ogen, wat ik al jaren zoek! En de Rozenolie: ik... Näytä lisää
Ik liet me meeslepen door het enthousiasme van Sylvia Geersen en dacht waar ben ik nu weer ingetrapt want ik kan werkelijk nergens tegen maar geheel tegen de verwachting in kan ik grotendeels tegen d... Näytä lisää
Heerlijke geur niet te sterk, fris goed smeren, weinig nodig, echter lekkere en goed werkende producten. Een aanrader met veel kennis dmv gebruik verschillende merken van L'Oréal en sisley. Ko... Näytä lisää
In meerdere reviews gelezen en inderdaad erg belachelijk dat ze zogenaamd voordelig 1+1 aanbieden. Daar krijg je dan een “ik word beetje voor de gek gehouden “ denken ze dat we daarin trappen? Teleur... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Velveux gelooft dat iedere persoon van nature een ‘glow’ heeft, een soort gloed of aura om je heen. Het straalt aantrekkingskracht, vertrouwen en geluk uit. Deze "Glow" trekt onbewust mensen naar je toe en Velveux gelooft erin dat iedere persoon op deze natuurlijke manier kan schitteren. "Discover Your Natural Glow" met Velveux.
Zaagmuldersweg, 9713LJ, Groningen, Hollanti
- +31623854921
- info@velveux.com
- velveux.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Mijn huid is de afgelopen tijd…
Mijn huid is de afgelopen tijd ontzettend rustig geworden. Ik durf met gemak zonder smuk op mijn gezicht de straat op!
Klantenservice is top! Ze denken goed mee wanneer ik een vraag heb,
Kwaliteit prijs is prima!
Gewoon weg drama
Gewoon weg drama. Stuur wat terug. Contact gehad daarover. 1 keer antwoorden. Retour was verwerkt volgens hen. Maar in klarna staat die nog steeds. 5 keer gemaild. Geen bericht terug. En hij staat nog steeds in klarna geregistreerd. Hoe moeilijk kan het zijn om dit even aan klarna door te geven zodat hen de order eruit kunnen halen. Nu moet ik er steeds achteraan. Zeer Klantonvriendelijk.
Fijne producten.!
Fijne producten, goed verpakt. Goede informatie over de producten.
Heel fijn om nu de hele lijn te hebben
Fijne produkten
Overzichtelijke webshop. Wel veel info die bij alle produkten terugkomt. Vlotte verzending. Fijne producten. Trekken goed in de huid, makkelijk smeerbaar, zuinig in gebruik, prettige geur
Het zijn hele fijne producten
Het zijn hele fijne producten. Mijn huid ziet er beter uit voelt heerlijk ontspannen aan.
Goede ervaring
Prima - de Crème was er snel en was keurig vepakt. Ik ven hem nu aan't gebruiken - ik ben benieuwd naar het effect ervan.
Hartelijk bedankt.
Produkten vlot aan huis,zeer goede…
Produkten vlot aan huis,zeer goede produkten, zeer tevreden .
De produkten hebben goed geholpen,had last van droge rode schilfertjes rond mijn neus,en nu geen last meer en mijn huid van mijn gezicht ook mooi glad.👍
Te duur voor het testsetje
Fantastische creme voor je ogen veel…
Fantastische creme voor je ogen veel zachter de lijntjes ..heerlijke geur en leuk kadootje erbij ik ben fan ...dit is echt de moeite waard om te bestellen
Het zijn heerlijke producten
Het zijn heerlijke producten. Ze ruiken lekker en werken gewoon serieus goed!
Leuk om er een presentje bij te krijgen, zo voel ik me extra verwend!
Top producten en tijdige levering
Prima levering. Hele goede oogcreme: de eerste die ontzwelt en opheldert zonder enige irritatie en dat op mijn eczeemgevoelige oogleden. Echt indrukwekkend, dankjewel 🙏❤️!
nog steeds niets ontvangen en na…
nog steeds niets ontvangen en na verschillende pogingen via whatsapp, telefoon en mail is er tot op heden ook geen contact te krijgen met ze.
Nog steeds niets ontvangen
Wat een fijn product is dit!
Over dit product schrijf ik met plezier een review. Ik heb psoriasis en tevens een vette huid. Als ik mijn gezicht behandelde tegen psoriasis had ik daartegenover laat van acne. Na alle positieve reviews te lezen wilde ik de gok wagen en nog geen sec spijt van. Ik heb geen last van psoriasis in mijn gezicht en de acne verdwijnt. Mijn gezicht ziet er stralender en gezonder uit. Of het helpt tegen rimpels kan ik nog niet beoordelen want gebruik het net nog geen week maar dit product kan ik niet meer missen in mijn dagelijkse gezichtsroutine. Ik gebruik het savonds en als het gedroogd is doe ik nadien een beetje bio oil op. Elke ochtend wordt ik wakker met een gezonde,stralende uitziende huid. De 5 punten zijn zeker verdiend. Mijn flesje bewaar ik in de ijskast omdat ik ergens gelezen heb dit het beste is voor producten met retinol
Werkt helaas niet bij mij
Ik gebruik de oogcrème voor wallen al een paar weken. Zonder enig resultaat. Ze reageren onmiddellijk na een email maar maken enkel hun excuus. Ik mag 1 onaangebroken potje niet retour sturen. Ben gewoon mijn geld kwijt. Je mag het wel binnen 90 dagen terugsturen als je je bedenkt. Het zal ongetwijfeld niet bij iedereen werken. Ik heb mij laten leiden door de positieve reacties. Wees dan als bedrijf zo netjes om het aankoopbedrag terug te storten. Wel zo netjes.
Heb startpakket gekocht en ben er zeer…
Heb startpakket gekocht en ben er zeer tevreden mee, huid voelt zachter aan . Ben al aan het kijken voor volledig gamma aan te schaffen