Azur Natural Bodycare Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik gebruik Beauté nu al een paar maanden op mijn psoriasis plekken. Een hele fijne en goede afwisseling met de gebruikelijke (hormoon) zalf. Aanwijsbaar minder vurig en herstellend. Echt heel tevrede... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Spedizione semplice! Senza costi aggiuntivi. Prodotto di altissima qualità completamente naturale e lascia la pelle levigata!!!! Complimenti ne avevo fatto esperienza con un regalo che mi avevano fatt... Näytä lisää

1. Kosmetiikkateollisuus

Yrityksen kirjoittama

Ambachtelijke zeepziederij uit Groningen. Alle producten zijn 100% natuurlijk, handgemaakt en plantaardig. Neem eens een kijkje op onze website voor de fijne producten en het verhaal achter Azur.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

85 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Heerlijke geur

Heerlijke geur, mooie vormgeving, ligt goed in de hand, prettig contact.
Zoek zéker op Azur als ik weer iets nodig heb

9. heinäkuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Body oil en balm besteld

Body oil erg fijn. De balm was harder dan verwacht, het is dus geen crème, het is een harde substantie, net als ossenwit. Smelt uit op je huid, door de warmte/wrijven
Is meer voor schrale plekjes. Bestelling was eenmalig. Wel met zorg ingepakt, stukje zeep erbij.

2. heinäkuuta 2026
Azur Natural Bodycare-logo

Vastaus yritykseltä Azur Natural Bodycare

Bedankt voor je review 💛 Wat fijn om te horen dat je blij bent met de Body Oil en dat je bestelling met zorg is ontvangen!

Jammer dat de textuur van Balm Beauté anders was dan je had verwacht. Balm Beauté is geen crème, maar een rijke, watervrije balsem zonder conserveermiddelen. De structuur is daardoor voller en beter te vergelijken met een voedende zalf dan met een crème.

De textuur kan iets veranderen door de omgevingstemperatuur. Bij lagere temperaturen is de balm wat steviger, maar door de warmte van je huid smelt hij tijdens het aanbrengen gemakkelijk uit.

Balm Beauté is ontwikkeld voor de droge huid, schrale plekjes en plekken die wat extra verzorging kunnen gebruiken. Ook heel fijn als gezichtsmasker 1x per week.

We hopen je in de toekomst weer als klant te mogen verwelkomen. 💛

Saanut 5/5 tähteä

Ik wil nooit meer andere zeep

Ik wil nooit meer andere zeep. Samen met het zeepzakje past dit helemaal bij mijn behoefte. De geur van de zeep laat me voelen dat ik mijzelf waardeer. Mijn huid voelt zachter dan ooit.

14. heinäkuuta 2026

De lippen balsem van Azur

Een poosje geleden een set van Azur producten verkregen als prijs bij een loterij. Meeste ervan niet relevant voor mij, maar de lippen balsem vond ik erg goed. Ik gebruik het vooral voor mijn nagelriemen, het helpt mijn nagels beter te groeien.

23. kesäkuuta 2026

Superproduct

Ik gebruik Beauté nu al een paar maanden op mijn psoriasis plekken. Een hele fijne en goede afwisseling met de gebruikelijke (hormoon) zalf. Aanwijsbaar minder vurig en herstellend. Echt heel tevreden.

19. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Top service

Bij opening van mijn bestelling bleek helaas het pompje van de fles kapot (en dat kan altijd gebeuren). Na mijn mail, met foto, werd er vrijwel direkt gereageert en kreeg ik een nieuw en gratis pompje opgestuurd. De produkten (zeep en body oil) bevallen ook super. Dus alleen maar tevredenheid hier!

26. toukokuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin