Yrityksen kirjoittama
Velmico erbjuder högkvalitativa tjänster inom hostingbranchen.
Muut katsoivat myös näitä
Bästa vps hosten
Bästa vps hosten! Shoutout till Liam som fixar detta!
Great Experience
Very good experience. Nice and stable android server
Det är riktigt bra och kraftfulla vpser…
Det är riktigt bra och kraftfulla vpser har köpt 8 olika här ifrån, alltid varit lika nöjd
Riktigt bra
Riktigt bra
Eftersom det inte gick att betala med mitt kort av ngn anledning så kommer dem som jobbar där upp med nya lösningar för att hjälpa mig tack
Världens bästa hosting rekomenderar…
Världens bästa hosting rekomenderar denna hosting för att han är så snabb i sina tickets och samt biliga vpser där också och så är dem bra
Bra vps snabba i pm och allmänt hjälp…
Bra vps snabba i pm och allmänt hjälp sam av sig. rekommenderar starkt!
Jag fick mycket bra hjälp
Jag fick mycket bra hjälp, rekomenderar denna tjänst :D
Skulle säga att det är otroligt bra men…
Skulle säga att det är otroligt bra VPSer men skulle vilja se lite billigare s¨man kan köpa en o ha kvar när man vill ha en enkel dev server
Tack för hjälpen och VPSen
Jag vill tacka er för VPSen och supporten Munken var hans discord namn jätte trevlig och hjälpsam. Hopps ni går bra och har en jätte fin dag
Mvh Theo/Spurre
Vegas Roleplay/339 RP
Snabba och smidiga alltid tillgängliga om de behövs hjälp trevliga och kunniga på de dom gör rekommenderar starkt pris värt med
Omdöme
Vpsen funkar helt felfritt och skulle rekommendera Velmico väldigt mycket till personer som söker vps.
Jag upplever produkten väldigt bra och…
Jag upplever produkten väldigt bra och vps:n är prima
toppen VPS
Hej alla. Rekommenderar denna vps mycket mycket! Den lagga inget och det var bra pris på på en så här bra vps 10/10