Jag äger en minecraft server, hostad av SweHosting. Detta är ett jättebra alternativ, man kan lätt hitta sin console och filer/plugins i deras panel som de har. Är mycket nöjd! PS: De har även m... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ni ska veta att ni har en helt fantastisk Liam i eran support. Han är så bra på att hjälpa till och allt annat, jag har behövt teknisk support på alla möjliga plattformar och web platser, men en sådan... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag letade länge efter ett bra webbhotell. Sedan så hittade jag SweHosting, där jag hittade ett riktigt bra webbhotell till ett lågt pris! När jag kontaktade de för att få hjälp med några saker som ja... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag har hört mycket bra om SweHosting men jag har suttit och väntat i fler talet månader och konstant besökt hemsidan men VPS produkterna är forfarande slutsålda. Jag skrev ett support mail för ca 5 m... Näytä lisää
Yritys on vastannut
SweHosting är en Infrastruktursleverantör som specialiserar sig inom Virtuella Servrar, Spelservrar samt Webbhotell.
Snabb leverans av vps för min del.
Johan är även väldigt flexibel att lösa mina tekniska frågor, vilket uppskattas.
supporten var 10/10 det var den bästa jag har varit med om
Bra och gedigen hosting. Även om de inte har en speciell installations-ISO i deras lista så är det bara att kontakta supporten så löser de det.
Man får raka svar snabb hjälp och dom är mycket trevliga samt jag är nog en jobbig kund då jag inte kan mycket om det jag gör och dom hjälper mig direkt med allt jag behöver-
Jag hade problem med att starta en minecraft server på vpsen eftersom att jag inte visste hur man gjorde vissa saker. Då satt Johan K uppe till 12 på natten och hjälpte mig till allt fungerade. Han var alltid trevlig och tålmodig när jag ställde alla frågor. Tusen tack för all hjälp.
Väldigt bra service. Snabb support som hjälper en med det man behöver. Rekommenderar!
Snabbt, okomplicerat och enkelt inredning. Väldigt snabbt vid support frågor. Kan varmt rekommendera swehosting.
Vi har haft för många gånger då vår VPS har åkt ned för att swehosting är en inkompetent hosting provider. Detta har hänt fler än 5 gånger på 6 månader. Hur är det ens möjligt?! Kass service och dålig hårdvara.

Vastaus yritykseltä SweHosting
Väldigt enkel setup, mycket tjänster att välja mellan, superb support men framför allt väldigt billigt för tjänsterna dom tillhandahåller. Kan varmt rekommendera dom, oavsett om du behöver en hemsida eller en egen vps. ( har båda )
Jag har nu provat VPS "Brons" med Debian 12 i en vecka och är mycket nöjd. Allt har hittills fungerat och jag har inte haft behov av supporthjälp. Genom att betala via PayPal fick jag igång tjänsten direkt utan att behöva vänta på överföringen. Jag hanterar denna Debian via ssh-prompt som om den var hemma. IP-adress, lösenord m.m. kom via e-post.
Jag störde mig en aning på att detta svenska företag hade amerikanskt format när kontot skulle skapas. Vadå "State"? Det har vi inte här! Missade också att fylla i "Captcha" och behövde då börja om från början.
Väldigt bra support samt service, snabba svar och trygg och säker hosting sida, rekommenderar till 100%
Riktigt trevliga i support, fick extremt bra svar som var proffisionella och bra. Kommer köpa alla mina kommande VPSer här. Riktigt 10/10. Rekommenderar detta företag extremt mycket.

Vastaus yritykseltä SweHosting
Jag har använt eran tjänst i ungefär 2 veckor och den är jättebra. Men det har hänt att min VPS har legat nere i 2 dygn en gång och 1 dygn en annan gång. Om det inte vore för det så är detta något jag verkligen rekommenderar.

Best Web Designer @Johan, 10/10 Helped me A lot With Things! C:

Vastaus yritykseltä SweHosting
Mycket trevligt bemötande och bra priser på VPSer

Vastaus yritykseltä SweHosting
Swehosting is a great company which offers both companies private individuals high quality hosting services and their customers support and staff is both knowledgeable and very helpful.
We are happy to be a client and would recommend their services to anyone looking for a top notch hosting service provider.
Thank you Swehosting for your commitment to offer a high level customer experience and world class IT/hosting products and servers.

Vastaus yritykseltä SweHosting
Jag tycker detta är en bra sida för att köpa vps. man kan lite på swehosting till 100% och man får hjälp snabbt.