Kjøpte vekten for å blande egen e-juice til elektrisk vape. Den viser nøyaktig vekt når det blandes med e-juice aromaer. Jeg blander e-juice i gram kalkulert fra ml. Slik er det perfekt nøyaktighe... Näytä lisää
Bestillingen gikk fint, kom som avtalt og levert på døra. Har ikke fått testet vekta så mye foreløpig, men så langt er jeg veldig fornøyd. Så vurderer faktisk å bestille en ny pakkevekt som har litt... Näytä lisää
Bought Gulvvekt PD750L, had no issues, packaging arrived safely. Product works well and I'm very happy with it. Recommend! Small notice, UPS delivered at door step, but got no contact from delivery... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Vektekspert forhandler alle typer vekter for privat og profesjonelt. Stort utvalg og canon kundeservice!
Postbox 19, 4855, Froland, Norja
- 21 98 46 11
- support@vektekspert.no
- vektekspert.no
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Muut katsoivat myös näitä
Super kundeservice!
Jeg fikk god hjelp til og velge hvilken vekt som passet mitt behov, og forsendelsen ble ordnet smidig! Ikke minst fikk jeg raske svar fra Sofia på mine spørsmål!.
10 av 10
Super rask levering og god service :)
Må jo bli 0 stjerner
Må jo bli 0 stjerner, da jeg enda ikke har fått varen . Og blir beskyldt for å ikke ville motta varen .

Vastaus yritykseltä Vektekspert
Enkelt og raskt og bestille.
Enkelt og raskt og bestille.
Grei leveringstid med bra oppdatering
God kundeservice
God kundeservice, de hadde ikke produktet inne men fikk bedre produkt for samme pris
Fikk kontakt med dere via en kunde
Fikk kontakt med dere via en kunde, veldig rask og ryddig å få be
Alt så langt har vært bra
Alt så langt har vært bra. Både tid for levering, og pakking. Har kun brukt vekten ett par ganger for kontrollmåling. Den viser stor sett nøyaktig, men har, som sikkert de fleste vekter, utenom analysevekter, av og til noe avvik. så foreløpig kan jeg ikke si så meget om selve vektens kvalitet. Enkel i bruk. ( Kern EMB 0,01-1000 g )
Det var enkelt og bestille og varen ble…En fin og lettvint måte å finne det men skulle ha.
Det var enkelt og bestille og varen ble levert omgående. Flott opplevelse.
Hjelpsomme på tlf og rask levering
Hjelpsomme på tlf og rask levering! Kan anbefales.
Varene kom som de skulle
Varene kom som de skulle
Men fikk ikke desimaler på vektindikatoren...
Topp kvalitet, rask levering og god service
Topp kvalitet, rask levering og god service. Veldig fornøyd og blitt min go-to butikk i dette segmentet.
Hastighet, kunnskap, kvalitet
Veldig bra opplevelse med Sofia. Veldig rask, profesjonell og kvalitetsservice fra henne.