Banner for Helseresepten

Helseresepten Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Helseresepten består av meget profesjonelle mennesker som ser helheten. Alltid tilstedet og støttende når man har behov for det. Jeg er evig takknemlig.

Legen var lett å prate med og jeg fikk tillit til ham umiddelbart. Det at han forstod " at det er tungt å være tung" fikk meg til å åpne meg. Ofte får man høre : 'det er jo bare å slanke seg".Hadde d... Näytä lisää

Veldig god oppfølging og tilrettelegging, utmerket folk som jobber der å følger oss opp! Gode samtaler og dyktige medarbeidere.

1. Painonpudotuspalvelu
  2. Lääkäri
  3. Terveyskeskus

Tietoja yrityksestä Helseresepten

Book en uforpliktende oppstartsprat Se priser

Norsk digital vektklinikk for medisinsk vektbehandling

Helseresepten er en norsk digital vektklinikk for medisinsk vektbehandling. Vi behandler overvekt og fedme som det de faktisk er: en kronisk tilstand som handler om biologi – ikke viljestyrke.

Behandlingen kombinerer GLP-1-basert vektmedisin med strukturert livsstilsarbeid, ledet av erfarne norske leger. Du får individuell dosering som evalueres hyppig, en strukturert behandlingsplan bygget på erfaring fra over 1 000 pasienter, og tett, personlig oppfølging hele veien – fra oppstart til varig vektkontroll. Vi følger deg også i vedlikeholdsfasen, slik at resultatene varer.

Alt skjer digitalt – uansett hvor i Norge du bor

Legetimene tar du på video hjemmefra, du kan sende melding til teamet ditt når du lurer på noe, og oppfølgingen tilpasses hverdagen din.

Mange av pasientene våre har prøvd mye før: dietter, treningsopplegg, kanskje vektmedisin uten en tydelig plan. Det er ikke viljen det står på. Derfor starter vi alltid med en grundig kartlegging av kosthold, søvn, aktivitet og livssituasjon, slik at behandlingsplanen passer livet ditt – ikke omvendt. Ingen streng diett, ingen skam – bare en plan som faktisk fungerer for deg.

Nyttige lenker

Slik fungerer behandlingen · Priser · Resultater fra pasientene våre · Slik velger du riktig vektklinikk

Anmeldelsene her på Trustpilot kommer fra ekte pasienter og forteller om å bli sett, hørt og fulgt opp. Det er slik vi mener medisinsk vektbehandling skal være.

Klar for varig vektkontroll?

Book en uforpliktende oppstartsprat med en av våre leger.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

29 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bra oppfølgning

Veldig positivt overasket over hvor dyktige fagfolk som jobber der. Man få faktisk veldig bra oppfølgning i tillegg til resept.

31. toukokuuta 2026

Profesjonell

Profesjonell, godt samvalg, trygghet og god innsikt i å motivere i riktig retning. Anbefaler på det sterkeste

20. toukokuuta 2026

God oppfølging over tid

God oppfølging over tid. Gode resultater med over 20kg vekttap. Jeg har blitt både sett og hørt, møtt med forståelse og fått god helsehjelp. Jeg kan anbefale Sindre Lee-Ødegård som er en veldig flink lege. Jeg kan virkelig anbefale helseresepten.

7. helmikuuta 2026

Det har vært en ekstremt positiv…

Det har vært en ekstremt positiv opplevelse for meg å registrere meg hos Helseresepten. Legen var informativ, og vennlig, jeg følte meg virkelig lyttet til. Kommunikasjonen via lenkene er ekstremt nyttig.

6. helmikuuta 2026