Toujours au top la viande est…
Toujours au top la viande est excellente et tout est frais on est bien reçu ils sont au top !! C’est notre QG RESTO depuis 2 ans fidèle au poste !
Tonton et vero 😊
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Tonton et vero 😊
Sød betjening, men det kunne ikke opveje en lille, tørstegt bøf i en tør bolle.
Jeg ventede 50 minutter på min burger, og den var ikke noget at råbe hurra for. Ikke engang nogle personale goder, så alt i alt dårlig oplevelse🤬😡
I have been here several times before. I was not very pleased to find out that the coffee wasn't local. Some of my favorite dishes are no longer available. I would probably come back more often if the service was better.
God oplevelse med lækker mad.
Vandt et gavekort gennem Facebook og købte selv drikkevarerne. Rigtig velsmagende burgere - kan klart anbefales.
Desværre er der gået ned ad bakke. Fik i dag en ganske velsmagende burger, men med en bøf på ca 125 gram. Trods menukortets lovede 200 gram. Bøffen var tydeligt mindre end min vens. Tjeneren forklarede at min vens burger rigtig nok var større, men det var fordi den vejede 300 gram. Tjeneren var venlig og beklagede, men tilbød ikke en ny burger med bøf på 200 gram. Blev ikke mæt. Fritterne var gode.
Min kæreste og jeg spørger efter et bord til to og får at vide at vi skal vente i fem minutter.
I løbet af de efterfølgende 20 minutter får tre andre par bord før os! Ikke reserverede borde, da de spørger på samme måde som os om der er plads.
Tjeneren ser os flere gange, men kommenterer intet og tager gæster ind der er kommet efter os.
Vi blev ærligt talt ret sure og trætte af at vente, så vi endte med at spise et andet sted.
God burger. God betjening.
Hvis ikke jeg boede så langt derfra ville jeg komme der oftere.