1. Era chaufförer har antagligen LSD sponsrat av Nintendo intravenöst, då dom tror att dom spelar Mario Kart. 2. Hur kan man INTE ha toaletter ombord på bussar som tar. mer än en timma? Tack vare... Näytä lisää
Jag vet allvarligt inte om jag ska skratta eller gråta? Förseningar och otrevliga chaufförer som inte kör i tid. När jag kontaktar kundtjänst så får jag alltid samma svar, ta taxi och spara kvitto... Näytä lisää
Tycker faktiskt att det är väldigt bra. Kontrollanterna är väldigt trevliga och tillmöteagående. Kundtjänst är jättetrevliga och busschaufförerna är trevliga. Dock så tycker jag att biljetterna har fö... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Välkommen till Västtrafik! Vi har hand om kollektivtrafiken i hela Västra Götaland. Gå in på Västtrafik och se hur du tar dig till rätt destination.
Skövdevägen 23, 549 31, Tidan, Ruotsi
- vasttrafik.se
Varför ni vill inte rutten inte bussen…
Varför ni vill inte rutten inte bussen direkt från Nils Ericson till Kungsbacka station? Skräp er Västtrafik...
Jag har pendlat mellan Ale kommun och…
Jag har pendlat mellan Ale kommun och Göteborg i sju år. Förseningar, elfel och inställda avgångar är vanligare än fungerande trafik, och jag blir ofta sen till jobbet trots god marginal. Dessutom används gamla vagnar från 70-talet utan möjlighet att ens ladda mobilen – samtidigt som en enkelbiljett kostar 74 kronor. Under all kritik.
Mariocart utan toalett
2. Hur kan man INTE ha toaletter ombord på bussar som tar. mer än en timma? Tack vare detta fick jag avbryta min färd i Mario Kart-simulatorn. På TRE ÄLGAR! Sveriges sämsta vägkrog...
3. Nästa gång ska jag försöka få med mig ALLA passagerare och gemensamt göra en flashmob där vi skiter på golvet..
Betygskalan räcker inte -5 ungefär…
Betygskalan räcker inte -5 ungefär ligger de på nu.
Andra gången har jag har blivit lursd av Västtrafik,första gången sista tåget inställt taxi hen
Första gången lurad på 3,5 tusen,andra gången ringde jag då la dom på luren,ingen info ,krimminellt företag
Samma visa idag igen
Samma visa idag igen. Vilket skräpföretag detta är.
Extrem dåliga
Extrem dåliga med tider. Specielt 30kinhen som blir försenad ninst 5 minuter varje gång. Dessutom har dem nu bytt till nya elbussat som är sk*t, det finns så fruktansvärt lite säten i dem. Extremt dåligt
Dåligt företag som aldrig är i tid och…
Dåligt företag som aldrig är i tid och har en sjukt överpris. Sen lägger de sina pengar på kontrollanter istället för förbättringar. Ett företag som inte borde få en krona av mina skattepengar.
Skratta eller gråta?
Jag vet allvarligt inte om jag ska skratta eller gråta?
Förseningar och otrevliga chaufförer som inte kör i tid. När jag kontaktar kundtjänst så får jag alltid samma svar, ta taxi och spara kvitto så får du reseersättning...
Biljetterna blir dyrare och dyrare och då borde det ha blivit bättre och göra förändringar efter all klagomål men nope.
De gör princip ingenting för det är samma sak och problem varje helg och jag har tröttnat. Västtragik är mer passande namn...
Ventilation på 100 bussarna, pinsamt
Detta är en fullständigt oacceptabel situation. Västtrafik borde skämmas över att låta 100-bussarna mellan Borås och Göteborg rulla i trafik utan fungerande kylsystem. Att tvingas sitta instängd i vad som i praktiken är en rullande bastu i närmare 60 minuter är inte bara obekvämt det är direkt orimligt och ovärdigt ett modernt kollektivtrafikbolag.
Hur kan det ens vara acceptabelt att köra långlinjetrafik utan fungerande ventilation eller luftkonditionering? Temperaturen blir outhärdlig, luften står stilla och det känns som att syret tar slut. Det handlar inte om “lite varmt”, det är så pass extremt att människor faktiskt har svimmat ombord. Det är en allvarlig säkerhetsrisk.
Det är pinsamt att dessa bussar överhuvudtaget tillåts vara i trafik under sådana förhållanden. Passagerare betalar för en trygg och rimlig resa, inte för att utsättas för hälsorisker. Att ignorera detta problem signalerar en total brist på respekt för resenärerna.
Åtgärda kylsystemen omedelbart eller ta bussarna ur trafik. Allt annat är oansvarigt.
Bästa kollektivtrafiken någonsin!
Nu är inte biljettkontrollanterna…
Nu är inte biljettkontrollanterna uniformerade längre och kommer istället klädda som ett gäng uteliggare, hälften i traditionell religiös klädnad och skidbyxer, ett gäng kvinnor och en man med manbag som för tankarna till en säljare.. av tvivelaktiga varor. Det finns ingen integritet kvar längre och det enklaste är väl att bara ge upp och älska marxismen.
Har åkt pendeln som går GBG-Strömstad i…
Har åkt pendeln som går GBG-Strömstad i flera år, men nu är det pinsamt dåligt! Tåg går sönder, fel på växlar, det går inte att ha någon planerad tid för var och varannan tågavgång blir försenad 30-45min. Tågpersonalen gör förstås vad de kan, så en stjärna till er som får stå ut med eländet mer än vi som bara ska till/från jobb eller skola.
Min jacka tog bokstavligen nästan eld…
Min jacka tog bokstavligen nästan eld på tåget pga elementen. Går inte sitta vid fönstren. Till och med väggen är glo varm.
Än en gång kraftigt försenad med…
Än en gång kraftigt försenad med Väst-tåg från Ytterby, missat anslutningståg till annan ort.
Värdelösa underleverantörer
De kontrakterar bolag som nobina utan att ta ansvar för hur nobina sköter sina uppdrag. Det finns så många fel.
1. Nya bussar. Dörrar fungerar inte, gps fungerar ibland, gången så trång att det är svårt att få med sig packning, sätena så hårda att man får ont, backspeglar 1/4 så stora som på de gamla bussarna, dålig värme, bälten som inte fungerar och som är så korta att om du som mig väljer 10 kg för mycket o har en vinterjacka inte kan knäppa och många av dem går inte att knäppa fast, väldigt trångt om plats för benen man sitter som i en sardinask, de första chaufförer verkar inte kört på landsorten utan har svårt att hantera bussen i fast över 70 km i timmen och många är helt okunniga om hur man kör i snö. De ställde in turen häromdagen för att det snöat 4 cm och en annan dag för att chauffören turen innan sagt att vägen var svår att köra. Jag åkte med den turen och det hade gått så mycket bättre om chauffören inte kört i drivorna hela tiden utan mer i körbanan och om han saltat mer o inte hållt 70 på vägen men försökte prata m honom för han hade nog aldrig kört i snö men han förstod inte svenska så bra. INGEN håller 70 när det är drivor där. Man sänker farten till 60 iaf och undviker att köra på kanten där drivorna var. Men då lyssnade trafikledning på honom och ställde in alla turer genom mölltorp tills jag ringde o berätta om föraren. Då började de köra genom mölltorp igen turen efter o det gick hur bra som helst resten av kvällen. Ni kan ju inte bara stänga en väg utan att ta reda på fakta. En okunnig chaufför gjorde att vi som handlade o räknade med buss fick bära grejer 1-2 km istället. Så väldigt dåligt. Nu fick jag chauffören att köra en alternativ rut så han fick med axtorpsvägen och mölltorp centrum i turen och jag slapp nära så långt och jag anser att om ni stänger av gamla karlsborgsvägen för trafik så måste bussarna köra in axtorpsvägen och upp i byn till karlsborgsvägen så ni åtminstone får in två hållplatser i byn och sedan att det står i appen att den vägen körs så folk kan ta sig dit från de 4 hållplatser bussen missar. Detta är inte upplevt 1/1 utan detta är varje dag problem.
Kaos så fort det snöar
Varje år så fort det kommer lite snö så blir det helt kaos och kollektivtrafiken fungerar inte, trots att det liksom snöar i flera månader varje år.
Hur svårt ska det vara att hitta en lösning på detta problem?
Snabb Hantering när resa inte blev som…
Snabb Hantering när resa inte blev som man trodde eller planerat. Bra app för reseplanering o köp av resor
Jätte dåligt Service
Jätte dåligt Service, man ser verkligen på de att de hatar sina jobb.
Tågvärden såg mig springa jag va jätte nära tåget och väljer ändå att stänga dörrarna och åka
Hör och häpna .Res 4 och betala för 1!
Hör och häpna .Om du använder västtrafikkort och laddar det med periodbiljett och skulle vilja ta med barnen så måste du betala för var och ett av dina barn.
Men köper du samma periodbiljett för samma pengar i appen så kan du ta med 3 ungar in till stan utan att betala extra!!!
Smart och briljant ,eller hur ? Tack Västtrafik ,ni gör livet enklare för oss som har barn och ni uppmuntrar våra barn att resa kollektivt nu och i framtiden. Och allt detta i ett land som har ett av Europas högsta skatter !