Alla är medvetna om er ur usla hantering av biljetter. Personal som saknar förståelse. Har aldrig blivit mer kränkt eller för del delen rädd som på en buss från er... Kan inte annat än säga att g... Näytä lisää
Den värsta kundservicen jag varit med…
Den värsta kundservicen jag varit med om. Kontrollanten ger felaktiga uppgifter och jag fick betala 1500 i straffavgift för att telefonen hade laddat ur när det var kallt). Kontrollanten sa att jag inte behövde ladda för det var bara att skriva till kundservice (hade laddaren med mig så jag hade kunnat ladda på bussen) så behövde jag inte betala. Kundservicen sket fullständigt vad kontrollanten hade sagt.
Prejad i sidan av er buss som bara körde vidare utan att stanna
Jag blev precis prejad i sidan av en utav era bussar i Jönköping när jag var på väg hem från jobbet 16/2. Jag låg i vänsterfilen på Kungsgatan bredvid er buss med serienummer 2408 ca. kl. 04.47 när chauffören vinglade över en bra bit in i mitt körfält och prejade mig i sidan så att min sidobackspegel böjdes in och skrapades. Trots att jag hängde mig på tutan och även körde efter fanskapet med tutan blåsandes så vägrade er chaufför att stanna och ta ansvar för sitt vårdslösa körande, utan körde bara vidare längs Junegatan. Smitning alltså.
Har era chaufförer över huvud taget körkort som alltså inte bara kör och prejar medtrafikanter, utan sedan dessutom smiter från platsen utan att ta ansvar för olyckan och skadan de orsakat?
Bussen skippade vår hållplats
Bussen var försenad pga vägarbete. Det var ok. Men sedan stannar bussen inte vid min hållplats. Den blev mer och mer försenad. Det står sedan att den avgår 17:27. Jag har stått vid busshållplatsen sedan 17:00, (bussen ska normalt avgå 16:51). Vill inte missa bussen, så är där i god tid då tiderna sällan stämmer med appen. Kan spåra bussen fram till 16:15, sedan försvinner den från kartan. 😓 Just innan 17:30 ser jag bussen passera på storvägen nedanför (skulle stannat 17:27 på min hållplats). Den har inte kört upp till min hållplats, kanske för att spara tid? Ringer jlt, de kan (vill?) inte säga var bussen befinner sig. Ringer då någon annan att hämta mig, men ser att bussen som ska vara där 17:57 är där 18:08. Åker inte med dem då min skjuts kommer en minut senare. Men vet nu att bussen innan ALDRIG körde till min busshållplats. Den som kom var den senare tidslagda bussen. Dåligt av jlt! Kan inte lita på er, era tidtabeller, eller er app med att spåra bussar eller info. Dålig information! Ni kan själva inte heller ha koll på var bussarna befinner sig. Ni har nyligen gjort uppgraderingar för att spåra bussar men de fungerar inte! Skärp till er!!! Har rest med bussbolag som fungerar mycket bättre än er. Subpar 😓
Dålig service
Det tog över 2 månader att få svar från kundtjänst/handläggare
Service i toppklass
Det gick inte att köpa biljett i apper vilket är ett minus. Men eftersom jag fick så bra hjälp av busschaufförerna, eftersom batteriet i telefonen tog slut, fick jag hjälp med både direktion om var jag skulle byta buss och låna en sladd så jag kunde ladda telefonen. Supertrevliga chaufförer och det vet ju alla att en busschaufför är en man med glatt humör. Så resan gick jättebra trots allt. Biljetten var dock lite dyr men servicen i toppklass.
Funkar
Appen var ett skämt. Gick inte förnya eller avbryta pågående biljett.
Svårt och krångligt att skicka biljett som gåva. Stort minus för rallyförarna till busschaufförer.
Så mkt motstånd!
Så mkt motstånd.. har varit i kontakt med er 3 ggr senaste veckorna. 2 ggr har vi pratat med Victoria. Ikväll fick vi reda pä att jag som bor på orten vi ska resa ifrån måste fylla i uppgifter. Så undrade jag varför de ej berättar detta under de två tidigare samtalen ooch varför det ej står något om det på er hemsida. Då gick hon i äg och var borta ca 6 min för att prata med "någon annan". När hon kom tillbaka fick vi ingen återkoppling på vad vi tidigare pratat om utan då säger Viktoria plötsligt att vi inte kunde boka in någon Närtrafikresa nu ikväll (klockan var 22:40, ca, när vi ringde). Även detta är väldigt märkligt då det ju står på jlt.se (under info kring Närtrafik och vid nr för bokning) att det är öppet för bokning till kl.23 på sön- och helgdagar!
Ni är extremt otrydliga med info kring Närtrafik. Vi sitter som frågestecken här nu och det vart ingen inbokad resa denna gång heller. Faktiskt märkligaste telefonist/info vi någonsin upplevt! Vi har RÄTT att resa in till tätorten! Bor ca 10.000 meter (1 mil!) från närmaste busshållplats med buss nu på sommaren!)
Riktigt dåligt
Riktigt dåligt, bussen blir alltid försenad, ibland blir den inställd utan att man blir förmedlad genom appen, appen funkar aldrig och när det inte går att köpa biljett så kommer kontrollanterna och ger en 1500 i böter
Oftast kör det otrevliga förare
Oftast kör det otrevliga förare
Helt okej bekvämlighet på sittplatserna…
Helt okej bekvämlighet på sittplatserna på krösatågen, inga starka lukter.
Dåligt med toalettpapper och lite ofräsch, behövs städas bättre.
Totalt värdelösa
Totalt värdelösa oseriösa, håller inte tider, otrevliga…
Hatar Krösatåget
Hatar Krösatåget. Finns inga laddar uttag å när de väl finns så funkar dom inte. Går knappt tåg till tranås
Dåliga chaufförer
Detta avser linje 2 som avgick klockan. 14:46 från Dalvik 1 april 2025.
Idag krockade bussen med en lyktstolpe och backspegeln gick sönder. Efter detta så blev det en försening då föraren pratade i telefon om incidenten. Resan fortsatte senare med !trasig backspegel! Och föraren körde mycket aggressivt. En stund senare körde han även mot rött och var en meter från att köra på en fotgängare i relativt hög hastighet. Kort efter det stannade han och sa att alla skulle gå av och att han skulle till verkstaden.
Trött chaufför såg att han höll på att…
Trött chaufför såg att han höll på att somna flera gånger fick hoppa av och gå istället och otroligt dyr resa
Bussarna håller inte tiderna
Bussarna håller inte tiderna, förarna kör stressade, stor del av förarna hälsar inte, fåtal gånger har en förare kommit till mig och sagt till mig att sluta trycka på knappen, utan att jag har ens rört knappen och kallat mig fula ord "Idiot, horunge" och hotad slänga av bussen om jag inte skärper mig.
Appen och biljettscanningen är nog inte det mest trevligaste, de borde ta lärdom av skånetrafik.
Busschaffören stängde bussdörren på mig…
Busschaffören stängde bussdörren på mig och mitt ben fastnade
Bra täta turer.
Finns alltid en buss nära till hands. Punktlighet och fantastiska bussar och tåg. Vänlig och hjälpsam personal.
Helt värdelöst företag!
Helt värdelöst företag!
Förseningar varenda gång man åker, helt otroligt. Katastrof, är tyvärr det ända företagen i länet.
Alla är medvetna om er ur usla…
Har aldrig blivit mer kränkt eller för del delen rädd som på en buss från er...
Kan inte annat än säga att glädje är känslan som förgyller min själ då morgontimmen bjuder på en artikel där ni riskerar miljonbelopp i vite!
Håller tummarna era undermåliga muppar!
Riktig kass app
Riktig kass app. Flyttat från Skåne upp till Husqvarna och denna appen är verkligen kass. Dem får lägga ner lite tid och pengar för att få den att fungera på ett bra sätt. Skånetrafik appen är 100ggr bättre på precis alla sätt