Studentmässan var väldigt bra och passade min dotter. Bra lvalité till bra pris! Beställning gick smidigt även om det tog ett par veckor innan den levererades, å andra sidan var det en beställningsvar... Näytä lisää
Jätte bra snälla när man pratar med dom via telefonen jätte fin mössa had jag fått materialet är perfekt allt fint också tack så mycket vasastudent för den underbara mössan jag har fått ska också få v... Näytä lisää
Fantastiskt fin och prisvärd studentmössa! En positiv upplevelse från beställning, kontakt med kundtjänst samt snabb leverans. Stort tack även för lyxboxen!
Ärligt talat rekommenderar jag alla studenter att använda just det här företaget. Leveransen är extremt snabb, kvaliteten är bra och priserna är rimliga. Jag hade möjligheten att designa en mössa prec... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Vasastudent är ett nystartat bolag med fokus på tillverkning av Studentmössor. Vi tillverkar allt inom Sverige och lovar kvalitet och snabba leveranstider.
Kavallerivägen 4A, 174 58, Sundbyberg, Ruotsi
- support@vasastudent.se
- vasastudent.se
Jag är supernöjd med mössan och…
Jag är supernöjd med mössan och produkten var exakt som beskriven. Jag blev verkligen glad över hur smidigt allt gick.
Jättenöjd fin och bra pris!
Bra upplevelse
Bra priser, fint resultat och snabb leverans! Rekommenderar starkt!
Ps: hade beställt lite för stor mössan och fick gratis underlägg, för att minska den lite! Underbart kundservice!
Bästa
Jätte nöjd verkligen, mössan är jättefin och kvalitén är på topp
Jätte bra ställe
Jätte bra ställe! Skickade med mig extra dustbag och Lyxbox som gåva. Så snälla och trevlig personal!! Rekommenderar 10000 gånger om! ❤️🤩
Enkelt att beställa
Nöjd!
Jag tycker ni har bra kvalitet och låga kostnader jämfört med andra företag.
Jag blev glad för att man kunde se designen medan man designade. Så man fick en inblick hur den kommer se ut. Jätte snabb leverans för att vara en studentmössa. Super bra!
Riktigt bra pris och kvalitet
tydlig webbsida och bra kvalitet:)
Mycket bra
Det var enkelt och veta hur man skulle göra för att mäta och mycket bra att det inte var mössan som kostade mer än 1500 utan paketen älskar det!
Rekommenderar vasa student starkt!
Är så sjukt nöjd att jag valde just vasa student, jag hade sån beslutångest över vilka färger jag ville ha på min mössa osv så jag skrev till dom och fick så bra hjälp. Jag ställde jättemycket frågor och fick jättebra svar på alla och dom va super trevliga. Leveransen var super snabb och passformen jättebra, jag har hört att det är vanligt att andra ställen har svåra storlekar och att mössan inte passar när man får hem den, men vasa students mått var jätte trovärdiga och den passa perfekt. Kommer absolut rekommendera vasa till alla jag känner som ska ta studenten, prisvärda och super fina!!
snabb service
Studentmössa Vasastudent🫶🏻
Jag beställde min studentmössa från Vasa Student och kunde inte vara mer nöjd! 🥰
Kvaliteten är fantastisk, detaljerna är så fina och den känns verkligen personlig och lyxig. Leveransen gick smidigt och kundservicen var supertrevlig – de svarade snabbt och hjälpte till med allt jag undrade över.
Mössan blev precis som jag hade tänkt mig (till och med bättre!), och jag kommer alltid minnas hur speciell den kändes på studenten 💫
Rekommenderar verkligen Vasa Student till alla som vill ha en unik, välgjord och minnesvärd studentmössa!
Vill bara säga hur proffsigt dom har…
Vill bara säga hur proffsigt dom har skött mitt ärende. Kan inte mer än att säga vilken bra service jag har fått. Är mer än supper nöjd med dom.
Jag har aldrig förväntat mig att jag skulle få så bra kvalitet på studentmössan med en så rimligt pris
Jag har aldrig förväntat mig att jag skulle få en sån resultat med så bra pris.
Kvalitet är så bra, och mycket bra pris.
Min syster tar student om två år, och hon sa att hon ska köpa från Vasa app 100% och även rekommendera hennes vänner på det.
Mina vänner ångrade sig att de köpte från andra hemsidor, för det var jätte dyrt där, men här på Vasa lovar hittade något som är jätte fint med jätte bra pris.
Man kunde köpa studentmössa med box och flagga bara på 2000kr, medan på andra appen kostar själv studentmössan 2000kr och högre utan box.
Jag önskar att alla studenter köper sina studentmössor av den här hemsida, och lovar ingen kommer att ångra sig, aldrig aldrig aldrig.