Studentmässan var väldigt bra och passade min dotter. Bra lvalité till bra pris! Beställning gick smidigt även om det tog ett par veckor innan den levererades, å andra sidan var det en beställningsvar... Näytä lisää
Jätte bra snälla när man pratar med dom via telefonen jätte fin mössa had jag fått materialet är perfekt allt fint också tack så mycket vasastudent för den underbara mössan jag har fått ska också få v... Näytä lisää
Fantastiskt fin och prisvärd studentmössa! En positiv upplevelse från beställning, kontakt med kundtjänst samt snabb leverans. Stort tack även för lyxboxen!
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Vasastudent är ett nystartat bolag med fokus på tillverkning av Studentmössor. Vi tillverkar allt inom Sverige och lovar kvalitet och snabba leveranstider.
Kavallerivägen 4A, 174 58, Sundbyberg, Ruotsi
- support@vasastudent.se
- vasastudent.se
Snabb leverans och välgjord…
Snabb leverans och välgjord studentmössa, vi är hel nöjda
Super nöjd!!
Uppfyllda önskningar
Jag hade ringt och ändrat min val för mössan och alla va uppfyllda och jag fick den mössan som jag ville ha!
Bra service
Jag tycker om kundservicen, väldigt trevliga arbetare och håller sig till dig idén som är beräknad.
Mössan såg ut som den skulle
Mössan såg ut som den skulle. Kan inte kräva mer än så.
Så nöjd
Så nöjd, ser exakt likadan ut som alla andra dyra mössor, snabb leverans och bra service. Väldigt bra kvalitet, rekommenderar starkt
Väldigt bra pris jämfört med andra…
Väldigt bra pris jämfört med andra stora företag som säljer studentmössor och kvalitén är inte sämre för det. Kundservicen är bra. Vasastudent bryr sig om sina kunder och svarar snabbt när man kontaktar dem. Det märkte jag när företaget erbjöd att skicka två extra stenar att välja mellan när jag upptäckte att stenen jag själv beställde inte passade mössan så bra. Därför rekommenderar jag starkt vasastudent för andra treor som ska ta studenten.

Vastaus yritykseltä Vasastudent
Det va väldigt fina mössor till bra pris
Det va väldigt fina mössor till bra pris och vår klass fick jättebra rabatt

Bra material och snabbt leverans 🚚
Bra material och snabbt leverans 🚚

Vastaus yritykseltä Vasastudent
Jag vill verkligen rekommendera Vasa…
Jag vill verkligen rekommendera Vasa student för köpa student mössor! Personalen var otroligt snälla och hjälpsamma, vilket gjorde hela upplevelsen väldigt positiv. Priserna är verkligen bra för studenter jämfört med andra företag. Min mössa var jättefin och kom i en riktigt fin förpackning, vilket jag verkligen uppskattade. Det känns som att de har tänkt på allt. Alla mina vänner blev jättenöjda med sina mössor också. Tack för en fantastisk service!

Vastaus yritykseltä Vasastudent
Jag vill bara tacka er på VS Gruppen…
Jag vill bara tacka er på VS Gruppen för den fantastiska mössan! Den är precis vad jag letade efter och håller både stil och kvalitet. Jag uppskattar verkligen ert arbete och ser fram emot att handla hos er igen.

Vastaus yritykseltä Vasastudent
Jag är väldigt nöjd med mössan och hela…
Jag är väldigt nöjd med mössan och hela paketet, materialet är den bästa och jag tycker om den, rekommenderar stark

Tveka inte!
Ärligt talat rekommenderar jag alla studenter att använda just det här företaget. Leveransen är extremt snabb, kvaliteten är bra och priserna är rimliga. Jag hade möjligheten att designa en mössa precis som jag ville, fast för halva priset jämfört med andra företag! Deras service är väldigt bra, de hjälper alltid till och verkligen bryr sig om sina kunder. Dock skulle jag tipsa om att vara extra noga med storleken, jag råkade få en lite för stor, men detta var det enda jag skulle vilja ändra med mössan, annars är jag väldigt nöjd.

Vastaus yritykseltä Vasastudent
Jätte trevliga och super fina samt bra…
Jätte trevliga och super fina samt bra kvalité på mössorna!!

Studentmössa
Så bra kvalitet på mössan och till ett bra pris . Snabb leverans och trevlig personal. Ända grejen jag hade velat fixa är så man kan välja att ha en bild inne i mössan utöver det så bra.

Nöjd kund
Är verkligen så nöjd över hur min mössa ser ut. Kvaliteten är så bra. Super nöjd kund!