Het aanbod is ruim en de service uitstekend. Bij het verpakken van de bestellingen gaat nog wel eens iets fout, maar wordt dan weer snel en correct afgehandeld. Ook bij de bezorgdienst (PostNL) gaat... Näytä lisää
Ik werk al zeker 15 jaar met Varuvo en ben altijd heel tevreden met de service, dus daarom 5 sterren! ECHTER, de nieuwe website ziet er leuk uit maar is totaal niet gebruiksvriendelijk. Voor mijn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Enorm assortiment drogisterij producten, reform en voedingssupplementen. Goede prijs. Super snelle levering. Komt bijna nooit voor, maar als er iets mis gaat met de bestelling wordt het snel opgelost... Näytä lisää
Ik was al jaren super tevreden, maar sinds de nieuwe website is het zoeken een crime geworden. De excel lijst van vroeger vond ik super fijn en vele malen overzichtelijker dan de huidige. Deze zou wat... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Heb je een vraag over onze website, onze service of over een product? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via onderstaande contactgegevens. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur
Bosberg 41, 7271 LE, Borculo, Hollanti
- +31 (0) 88 990 86 76
- info@varuvo.nl
- varuvo.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Altijd snel geleverd en goeie klantenservice
Een enorm ruim productassortiment en altijd snel geleverd :)
Snelle nette leveringen.
Snelle nette leveringen.
Vriendelijke uitwisseling zowel via telefoon als via mailverkeer.
Uitstekende en vriendelijke…
Uitstekende en vriendelijke klantenservice. Dit geldt niet voor een bepaalde datum maar die service is eigenlijk aldoor zo voortreffelijk.
O ja, laten we niet vergeten dat het bestelbedrag van minimaal € 75,- zeer op prijs wordt gesteld.
Prima bedrijf
Prima bedrijf. Grote keuze aan produkten en je bestelt vandaag en krijgt morgen geleverd. Goede klantenservice ook, mocht het mis gaan of wanneer je vragen hebt.
Totaalleverancier op het gebied van gezondheid
Varuvo is een groothandel waar je een ruim assortiment van belangrijke natuurgeneesmiddelen, voedingssupplementen, therapeutische producten en zelfzorgmedicatie kan vinden, ook een ruim assortiment die biologisch en/of glutenvrij zijn. Eenvoudig online te bestellen en heel snel in huis.
Verleende service.
De ene dag bestellen, is de volgende dag in huis. Uitstekend.
Het gebeurt toch wel regelmatig dat een middel niet op voorraad is, en dat kan dan soms heel lang duren voordat het weer geleverd wordt. Dit is vervelend voor patienten die al met een middel bezig zijn, en dan weer over moeten stappen naar iets anders.

Vastaus yritykseltä Varuvo
een betrouwbare partner in levering…
een betrouwbare partner in levering benodigheden
Zeer tevreden
Uitgebreid assortiment, snelle levering en duidelijke communicatie
Over Varuvo
Varuvo heeft een groot assortiment
Varuvo levert snel
Varuvo geeft goede informatie
Varuvo gaat professioneel om met klachten
Klachten worden correct en snel afgehandeld
Zeer tevreden over dienstverlening
goede klanten service
over het algemeen gaat alles goed en als er eens een probleem is met de levering wordt het altijd goed en vlot rechtgezet.
Vandaag besteld
Vandaag besteld, morgen in huis, breed assortiment en goede aanbiedingen.
Top bedrijf
Fijn bedrijf, nette levering en vooral heel snel. Problemen zijn er vrijwel nooit qua levering maar als ze er zijn, worden ze keurig opgelost! Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Makelijk om te bestellen en…
Makelijk om te bestellen en vriendelijke klantenservice.
Goede service! De levering is ook snel en je wordt goed geholpen ook.
Fantastisch bedrijf
Fantastisch assortiment, snelle levering, uitstekende klantenservice.