Ik werk al zeker 15 jaar met Varuvo en ben altijd heel tevreden met de service, dus daarom 5 sterren! ECHTER, de nieuwe website ziet er leuk uit maar is totaal niet gebruiksvriendelijk. Voor mijn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Enorm assortiment drogisterij producten, reform en voedingssupplementen. Goede prijs. Super snelle levering. Komt bijna nooit voor, maar als er iets mis gaat met de bestelling wordt het snel opgelost... Näytä lisää
Ik was al jaren super tevreden, maar sinds de nieuwe website is het zoeken een crime geworden. De excel lijst van vroeger vond ik super fijn en vele malen overzichtelijker dan de huidige. Deze zou wat... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Heb je een vraag over onze website, onze service of over een product? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via onderstaande contactgegevens. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur
Bosberg 41, 7271 LE, Borculo, Hollanti
- +31 (0) 88 990 86 76
- info@varuvo.nl
- varuvo.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Bedankt weer voor makkelijke…
Bedankt weer voor makkelijke afhandeling en een snelle levering.
Heel tevreden als orthomoleculair therapeut
Breed assortiment, geeft mogelijkheid tot combineren van verschillende merken & website is gemakkelijk in gebruik. Behulpzame klantenservice.
Fijne duidelijke informatie op jullie…
Fijne duidelijke informatie op jullie website en folder. En snelle bezorging aan Huis°
Altijd snel geleverd
Altijd snel geleverd. Webstite met groot assortiment.
Goede service wanneer nodig.
Op enkele verbeterpunten na best tevreden
Het aanbod is ruim en de service uitstekend. Bij het verpakken van de bestellingen gaat nog wel eens iets fout, maar wordt dan weer snel en correct afgehandeld. Ook bij de bezorgdienst (PostNL) gaat er wel eens iets fout en gaat de bestelling weer het hele traject door met 1 à 2 dagen vertraging. Tenslotte zou de website op enkele punten wat gebruiksvriendelijker mogen zijn. Al met al toch best tevreden.
Fijne producten, goede service
Alles wat ik bestel komt de volgende dag aan in goede orde. Zo niet dan wordt er na een telefoontje meteen actie ondernomen.
Betrouwbaar, snel en goede kwaliteit
Betrouwbaar, snel en goede kwaliteit van producten
Gewoon prima service
Gewoon prima service, vlotte afhandeling bij "problemen" en fijn en ruim assortiment
Prima service
Prima service. Snel antwoord op vragen en perfecte levering. Heel dankbaar voor wat Varuvo doet.
Altijd perfecte levering van eerlijke…
Altijd perfecte levering van eerlijke producten
Gewoon tevreden zoals alles loopt
Gewoon tevreden zoals alles loopt.
Voor Duitsland is de bezorging zeer verbeterd in service en tijd.
Altijd goede service
Altijd goede service bij de klantenservice, snelle verzending, veel fantastische producten.