Yrityksen tiedot

1. Kiinteistön arvioija
  2. Kiinteistönvälittäjät
  3. Kiinteistöarvioija

Yrityksen kirjoittama

Värderingsverket utför skriftliga värderingar med hjälp av din information och erfarna fastighetsmäklare. Vi använder data från de ledande värderingsinstituten. Snabbt, enkelt och tryggt. Använd Värderingsverket för att snabbt få en korrekt värdering, utförd av en registrerad fastighetsmäklare registrerad hos Fastighetsmäklarinspektionen. Vi samarbetar med flera banker som kräver en skriftlig värdering som underlag för att erbjuda bolån.

4,0

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Köpte en skriftlig värdering som jag…

Köpte en skriftlig värdering som jag använde för omläggning av lån. Snabb leverans som utlovat. Nöjd kund.

5. toukokuuta 2026

Hej Tom.
Tack förr ditt omdöme, kul att du blev nöjd.

Mvh Joakim på Värderingsverket

Smidigt

Använde värderingsverket för ett skrivuppdrag, var väldigt smidigt och proffsigt gjort. Inga konstigheter alls. Rekommenderat till några vänner också.

4. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Värderingsverket

Hej Moa. Det var roligt att höra att du blev nöjd och att du vill rekommendera Värderingsverket till andra. Tack för ditt omdöme.

Mvh Joakim på Värderingsverket

Saanut 2/5 tähteä

Återbetalning

De skriver att de återbetalar om underlaget inte blir godkänt. Jag fick ingen återbetalning även om deras underlag inte var godkänt av den banken.

15. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Värderingsverket

Hej Roger! Det enda underlag vi fick att göra bedömningen på var att banken sagt att mäklaren skulle vara registrerat hos FMI vilket mäklaren också var. Det svarade vi men fick sedan aldrig något mer svar. För att göra återbetalning behöver nekande bank kontakta oss alt. att vi får kontakta banken för att höra vad det är som inte är giltigt. Det är enda sättet för oss att kunna kontrollera att vi inte utfärdar värderingar som används och sedan ska återbetalas.

Smidigt!

Vi har renoverat vår villa och behövde en värdering snabbat för att kunna lägga om våra bolån som löpte ut. Kan verkligen rekommendera värderingsverket, snyggt, enkelt och proffsigt!

1. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Värderingsverket

Tack Victor! Kul att du är så nöjd med vår tjänst.

Otroligt smidigt

Otroligt smidigt!
Behövde ett nytt underlag till jag skulle värdera vår bostad då Nordnet hade ett otroligt bra erbjudande och att få tag på mäklare som ville göra en värdering skulle ta veckor.

22. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Värderingsverket

Perfekt, det är precis sånt vi kan hjälpa till med. Hoppas ni fick en riktigt bra deal!

Saanut 5/5 tähteä

Efter renovering ville vi lägga om lånen.

Efter att ha renoverat vårt hus ville vi lägga om lånen. Med Värderingsverket gick det snabbt och smidigt att få en ny värdering. Vi är jättenöjda med både service, resultat och framför allt hur smidigt allt gick.

10. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Värderingsverket

Hej Martin! Kul att ni är nöjda, hoppas att det löste sig bra för er med lånen.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin