Fikk leveringen min lenge etter at det var bestilt, to batterier til vape. Det ene batteriet var ikke i orden, etter litt om og men, ingenting utenom det vanlige, så sier de at de skal sende et til. T... Näytä lisää
Fikk bestillingen etter en uke og da sendt fra Nederland. Så ingenting å klage på her. Kan virke som at Vapnorge er et dropshipping firma uten lager i Norge. Dette kan forklare at enkelte ikke mottar... Näytä lisää
Gjorde en bestilling 21/5-24 og fikk varen 14/6-24. Pga lite oppdatering og ordrebekreftlse uten etsimert lev.tid, var jeg noe bekymret for om dette var svindel. Men fikk altså varen til slutt og alt... Näytä lisää
Bestilte ting som var på lager men det skjedde ingen ting. Etter noen uker sende jeg mail å fikk svar om at de manglet noen varer å beklaget dette. Det skulle selvfølgelig bli ordnet!! Noen uker sener... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Norges beste e-sigarett nettbutikk. Bestill en e-sigarett uten nikotin og du får frakten gratis! Vi tilbyr vape som : Smok, Eleaf, Ijoy & Joyetech.
Norja
- vapenorge.no
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Godt utvalg
Godt utvalg, eneste som tilbyr det jeg så etter.
Handlet fra de flere ganger i ettertid.
Er å anbefale!
God erfaring med denne bedriften
God erfaring med denne bedriften, et godt or bredt utvalg, god kundeservice osv.
Spurte om de hadde noen spesielle coiler, det fikk de bestilt opp.
Kjempe!
Veldig godt utvalg
veldig godt utvalg, handlet her flere ganger
Dårlig kundeservice, treg levering.
Bestilte her i August, mottok varen 2,5 måneder etterpå. Fikk aldri ordrebekreftelse og tok kontakt med kundesupport 2 uker etter bestilling og de sa ordren var på vei men kunne ikke gi meg ordrebekreftelse.
Etter flere forsøk og vage svar fra kundesupport fikk jeg endelig ordrebekreftelse etter litt over 2 måneder og varen etter 2,5 mnd.
Værste kundeservicen jeg har vært oppi.
Total useriøs nettbutikk
Bestilte og betalte varer 1.9. Purret mange ganger på nett, mobil og mail. har ordrenummer, men får ikke svar annet en at det var like rundt hjørnet tidlig i september. Særdeles useriøs gjeng, skjønner godt at flere vurdere TV2 hjelper deg og Forbrukerrådet.
STYR UNNA VAPENORGE!!
STYR UNNA VAPENORGE!!
Ser det er flere som synes at kundeservice er dårlig, og jeg er HELT ENIG!!
Lang leveringstid, nesten 2 mnd, og feillevert vare.
Da jeg tok kontakt og lurt på hvorfor jeg ikke fikk den bestilte varen, var svaret at de hadde hatt så mange problemer med den aktuelle varen, og derfor sendte en annen vare istedenfor. UTEN å spørre kunden først!! WTF?!?
Hvorfor får man da kjøpt den aktuelle varen i andre mere seriøse nettbutikker?!?
Varen jeg fikk, var mindre, både mtp tank, batteri, og luftgjennomstrømning.
Har noen flere lyst til å ta saken sin til "TV2hjelper deg."?
Jeg har tenkt å gjøre det.
Om det er flere, så gi meg beskjed.
Treg levering...
Treg levering.
Jeg har fått varene ca. 2 uker etter bestilling. Så og si, ok. Men reagerte på at jeg fikk ikke svar på min email. Man får negative opplevelser. Er fornøyd med bestillingen. Håper eieren av firma, svarer sine kunder. Han får mye mer positive kunder.
Lykke til videre.
Veldig fornøyd
Fikk bestillingen etter 8 dager, fikk alt jeg bestillte, og veldig billig. Kommer til å bestille her igjen!
Etter de fikk nye eiere har levering og…
Etter de fikk nye eiere har levering og kundeserservice blitt mye bedre.
Bestilt mye greier fra Vapenorge, fra kits, e-juice, til elf bars - meget fornøyd med alt!
Elf Barene kom veldig raskt og smaker…
Elf Barene kom veldig raskt og smaker godt:)
Egentlig bare gode ting å si
Egentlig bare gode ting å si. De har en del eliquid med merker fra USA - som jeg ikke har sett fra andre norske butikker.
Anbkefaler secret keys og prestige.
Kjøpte 5 e-sigaretter, en av de måtte spesialbestilles , så det er vel greit nok
Bestilte omtrent 10 ganger og har…
Bestilte omtrent 10 ganger og har alltid blitt fornøyd.
Bra produkter , mye som andre leverandører ikke har . Spesielt eliquid
Meget fornøyd med handelen
Meget fornøyd med handelen. God levering, gode produkter. E-juicen er noe av det beste jeg har prøvd.
37 dager uten å få varen levert
Jeg kjøpte 2 batterier, altså vapes for 37 dager siden.
Jeg har sendt mange mails, og kun fått svar om at "Varen er kun på fjernlager og vil derfor ta ca 8-12 virkedager før levering". Det har som sagt gått 37 dager. På deres nettsider står det kun at "Your order is confirmed,You’ll receive an email when your order is ready.". De har altså ikke enda behandlet bestillingen, etter snart 40 dager. Det er helt ubegripelig å drive slikt i Norge. Jeg lukter at forbrukerrådet kommer på besøk ganske snart.
Best eliquid
Best eliquid, ikke noe skvip som i andre butikker. Har mange varer andre ikke har. Bra utvalg!
Leveransetiden har bedret seg…
Leveransetiden har bedret seg betrakelig og produktene svarer til forventningene. De har mye bra Juice og ikke bare tilfeldig skrot som på en del av de andre norske sidene
Elendig.
Elendig.
Jeg bestilte i september, og etter en måned spurte jeg om varen var på vei. Intet svar. Jeg sendte mange flere eposter, fortsatt ingen svar, og nå er det februar. Jeg har bedt om pengene tilbake, men de bryter norsk lov ved å ikke la meg avlyse kjøpet.