Van Soest Calamiteiten B.V. Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Onprofessioneel en veel gebakken lucht. Slaan je inboedel op, maar als de spullen terug worden gebracht en er zijn gebreken, dan geven ze niet thuis. Beloven van alles, maar komen die niet na. Ik zal... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitstekende service van Soest Calamiteiten B.V. . Vanaf het begin tot het einde is alles perfect verlopen. Ze kwamen netjes op tijd, hielden zich... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na een heftige lekkage hebben wij van Soest benaderd om bij ons de wanden en vloeren te drogen. Deze kwamen binnen 2 uur bij ons. Nadat een ze een inventarisatie deden, werd direct actie onderno... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Vesivahinkojen korjauspalvelu
  2. Ilmanvaihtokanavien puhdistuspalvelu
  3. Palovahinkojen korjauspalvelu
  4. Siivouspalvelu

Yrityksen kirjoittama

Van Soest Calamiteiten B.V. is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op het beredderen van uw vastgoed en inventaris na calamiteiten. We werken door het hele land en hebben klanten variërend van verzekeraars, woningcorporaties en schoonmaakbedrijven tot particulieren en Vve beheerders. We hebben ook partnerschappen met verschillende organisaties, waardoor we één aanspreekpunt zijn voor alle voorkomende werkzaamheden. Onze diensten omvatten onder andere het reinigen van inventaris en opstallen en herstellen na brand- en waterschade, inventariseren en afvoeren van inventaris en inboedels, opslag van inventaris en inboedels, droging van vastgoed na waterschade, lekdetectie en klimaatbeheersing. Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u vragen over calamiteiten, neem dan gerust contact met ons op. We zijn er om u te helpen.

Hyvä

Kaikki arvostelut

16 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Een dikke 10 voor Soest Calamiteiten

Vanaf het begin tot het einde is alles perfect verlopen.
Ze kwamen netjes op tijd, hielden zich aan de gemaakte afspraken, en gaven duidelijke uitleg over wat er ging gebeuren.
Wat mij opviel was hun vriendelijkheid en professionaliteit.
Ik ben ontzettend tevreden en kan dit bedrijf van harte aanbevelen!

15. marraskuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Van Soest heeft ons met zorgvuldigheid en sympathie support verleend.

Van Soest heeft ons na waterschade door noodweer fantastisch geholpen. Na de bewuste avond hadden we direct via de verzekeraar contact en werden droogmachines geplaatst. Support bij ruimen en schoonmaken door vakmensen. Goede en duidelijke communicatie. Inschakelen van de diverse co- bedrijven mbt reiniging.Nick van de Wetering was onze contactpersoon. We zijn zeer tevreden. In geval van nood is het goed te kunnen rekenen op betrouwbaarheid en zorgvuldigheid.

26. kesäkuuta 2024

Waterlekkage

Alles werd geregeld...het huis leegruimen ...het inpakken van de spullen. Kortom het ontzorgen...

17. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Van Soest Calamiteiten B.V.

Dankjewel Yvonne, fijn dat we bij jou de werkzaamheden mochten uitvoeren.

Pro actief

Pro actief, snel en adequaat.
De schade was bij mijn buren.
Kwamen langs om ook hier de schade te beperken. Was snel geregeld, met goedkeuring van mijn verzekeraar.

10. huhtikuuta 2024

Lekkage woning

Wij hebben een grote lekkage thuis gehad. Via via zijn we in contact gekomen met van Soest. Nick was onze contactpersoon en heeft steeds de controles bij ons uitgevoerd. Super aardige en bedreven kerel. Ook wat het maken van een meet afspraak betreft kon hij altijd kort schakelen!

10. tammikuuta 2024

Waterschade kelder

Na waterschade in mijn kelder, wist ik niet meer waar ik het moest zoeken. totdat van Soest bij ons voor de deur stond. Wat een top service en we waren binnen 2 weken weer droog en binnen 4 weken was alles alweer hersteld. Van Soest bedankt voor alles, mocht ik ooit nog een schade krijgen, weet ik wel wie ik moet bellen.

6. joulukuuta 2023

Zeer kundig

Zeer kundig, vriendelijk en werken oplossingsgericht.

4. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Van Soest Calamiteiten B.V.

Dankjewel voor deze review!

Zeer tevreden

Snel, efficiënt,transparant, behulpzaam.
Dit zijn enkele woorden waarin ik mijn tevredenheid wilt delen.
Top service Remco en zijn team. Alles snel geregeld en opgelost.

17. lokakuuta 2023

Dank voor de review!

Professioneel en prettig bedrijf

Professioneel en prettig bedrijf. Na waterschade door lekkage hebben de mannen vakkundig de boel gedroogd. Goed in communicatie en vriendelijk personeel. Ik hoop dat ik nooit meer waterschade krijg, maar als dat wel gebeurt, weet ik wie ik moet bellen.

7. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Van Soest Calamiteiten B.V.

Dankjewel en ook wij hopen voor u dat het éénmalig was ;)

Saanut 5/5 tähteä

Expertise en ontzorgen bij herstel

Na expert beoordeling via onze verzekering werd Van Soest aangesteld om de waterschade in ons souterrain te herstellen. Een schade situatie is altijd impactvol en van Soest snapt dat. We zijn van begin tot einde goed begeleid in het herstelproces en zoveel mogelijk ontzorgt. Fijn dat het mogelijk was om alle herstelwerkzaamheden in 1 hand te kunnen leggen. Specifiek het droogproces van de binnenmuren was echt vakwerk.

1. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Van Soest Calamiteiten B.V.

Dankjewel voor deze fantastische review

Altijd super vriendelijk

Altijd super vriendelijk!

Wij zijn heel wat lekdetectie bedrijven afgegaan voordat wij goede uit kwamen. Top Service! Ik heb nog niet meegemaakt dat ze niet wisten waar de lekkage vandaan kwam! wij zijn ERG tevreden.

16. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Van Soest Calamiteiten B.V.

Dankjewel en wij staan jullie graag bij :)

Saanut 5/5 tähteä

Van Soest Calamiteiten reageert super…

Van Soest Calamiteiten reageert super snel en schakelt ook direct met de expert, wat de uitbetaling van de schade versnelt.
Tevens is de schade snel door hen verholpen

23. lokakuuta 2023

Dankjewel voor de review

Probleemoplossers

Zeer snelle adequate reactie. Echte probleemoplossers.

17. lokakuuta 2023

Bedankt voor de review!

Goed en deskundig

In stressvolle situatie, een baken van vertrouwen.
Goed deskundig bedrijf. Aan te bevelen👍

26. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Van Soest Calamiteiten B.V.

Dank u voor de aanbeveling!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin