Schöne, hochwertige Flasche und schneller, schön verpackter Versand. Kritik wäre: Die Form des Strohhalm Mundstück könnte angenehmer sein. Durch die eckige Form liegt sie nicht sehr angenehm im Kinder... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super koeltas. En de klantenservice is ook perfect. Helaas was de levering niet geleverd door de vervoerder. Er is gelijk een nieuwe opgestuurd en deze gelukkig wel ontvangen.
Yritys on vastannut
Alles gewoon top. Design en kwaliteit bottle perfect. Levering foutloos en goede info tijd van levering. Product mooi compleet en keurig verpakt. Gewoon een top product. Heel blij weer mee
Yritys on vastannut
Ik heb voor mijn man een drinkfles, shaker en koffiebeker besteld. Hij is elke keer weer onder de indruk van hoe lang zijn drinken koud (of warm) blijft. Kortom: happy husband, happy life! 😊
Yritys on vastannut
At VANN, we believe that staying hydrated is essential to being the best version of yourself, whether at work, during your leisure time, or anywhere in between. That's why we've developed the ultimate drinkware for every occasion. Our drinkware is made from the highest quality materials to ensure maximum durability and performance. Whether you are traveling, going to the gym, or just going about your daily office life, VANN offers you the ultimate drinking experience.
Wernhoutseweg 26-B, 4881BT, Zundert, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Prima product de tumbler. Drank blijft - zoals beloofd - 24 uur koel, ideaal!

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Mooie kleuren en een goede kwaliteit. Ik kocht er 3 om weg te geven. Bij de laatste 2 was de prijs na aankoop gedaald, vond ik jammer!

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Heel duidelijke site. Makkelijk om te bestellen en snelle levering.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Hele fijne fles en het water blijft inderdaad goed koel.
Waarom worden er bij de verschillende flessen ook andere doppen geleverd?

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Mooie waterfles isoleerde erg goed water blijft lang koud

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Da ich Probleme mit einem Rabattcode hatte, hatte ich mich an den Kundenservice gewendet. Dieser konnte mir super weiterhelfen, sodass der Rabattcode letztlich dann auch funktionierte.
Die Bestellung war unkompliziert und der Versand schnell.
Ich habe meinen Mann mit dem Edelstahlshaker überrascht, da wir bisher immer nur Plastik Shaker hatten, die dann schnell den Geruch angenommen haben, was uns gestört hat.
Der Shaker ist super! Mein Mann hat sich riesig gefreut und freut sich jeden Tag aufs Neue darüber.
- Shaker hält den Inhalt sehr lange kalt (morgens gemacht, 16 Uhr nachmittags getrunken); heiß haben wir noch nicht getestet, wird aber ähnlich sein
- ist super stylisch - wirklich ein Hingucker (für meinen Mann in schwarz, ich in creme/hell)
- ist gut zu reinigen
- das Proteinpulver löst sich durch den Einsatz sehr gut
- Verschluss schließt gut und hält dicht
- hat eine gute Füllmenge/-höhe
Alles in allem top! Sehr zu empfehlen 🙌🏻
Auch das Unternehmen leistet im Hinblick auf Nachhaltigkeit/Umwelt einen tollen Beitrag. Was will man mehr?!

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Superbeker, ijsklontjes blijven soms meer als 24 uur in de beker als deze met koud water 2x is nagevuld. Sta perplex hoe lang het ijs blijft. Iedereen om ons heen heeft ze nu ook gekocht, ouders broers en zussen en neven en nichten.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Al 2x hier iets besteld, verschillende formaten flessen. Was ze met de hand af en heel af en toe in de vaatwasser, flessen blijven mooi. Verzending is ook redelijk snel.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Ik ben erg blij mee mijn one tumbler. Snelle levering, goed verpakt de one tumbler doet wat men beloofd. Mijn drinken blijft lekker koud met warme dagen en genoeg drinken is voor mij toch gemakkelijker geworden.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Ik heb de Vann drinkbeker besteld omdat ik het handig vind om deze dadelijk ook te gebruiken onderweg op vakantie. Ik merk alleen dat deze net een maatje te hoog is om hem in mijn bekerhouder te kunnen zetten in de auto en dat ik dus eigenlijk een maatje kleiner had moeten bestellen. Nu gebruik ik hem op kantoor en het drinken blijft echt koud. Ik heb de test gedaan met ijsblokjes, maar waarschijnlijk heb ik er niet genoeg ingedaan want mijn ijsblokjes waren wel gesmolten.
Verder heel tevreden, de bestelling was snel in huis, had ook een extra rietje erbij ontvangen wat heel handig is, want dan kan je ze makkelijk afwisselen met schoonmaken.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Mijn dranken blijf echt lang koel en de verschillende doppen die je erbij krijgt zijn super handig en aan te passen aan verschillende activiteiten.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Was snel geleverd en je water blijft echt de hele dag koud, echt een super fles en zijn geld dubbel en dwars waard.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Ze zijn top blijven heerlijk lang koel.Ijsblokjes erin en de hele dag koud drinken 👌

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Heel blij met onze flessen!
En vooral mer deze warmte houdt heel
lang fris, koud water 💦 ingedaan fles stond op tafel in de warmte bij thuiskomst enkele uren later was het water 💧 nog even lekker fris🤩
Een aanrader mooie kleuren en makkelijk in onderhoud!
Sabrina Depoover

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Fijne website. Bestellen ging makkelijke en werd gelijk de volgende dag al bezorgd. Fijne service, fijne fles.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Het blijft de hele dag ijskoud.heerlijk met dit weer.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Het ontwerp is okee van de flessen. Ziet er leuk uit. Sommige flessen lekken wel zodra je de dop los draait om te gaan drinken.
Twee flessen besteld, gingen allebei stuk na enkele weken gebruik en dit wordt niet netjes opgelost door het bedrijf.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Echt superfles! Ik dacht ja, weer een merk die beloofd dat het echt koud blijft! Maar heb het meerdere keren uitgeprobeerd! Na 24 uur zit er nog echt ijs in de fles. Ook al drink je uit de fles! Ik ben super super tevreden!

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Ik heb een thermos beker en een 1L thermosfles. Ik ben ontzettend blij van beide producten. Na 9 uur zitten er nog steeds ijsblokken in mijn thermosbeker. Uitstekende kwaliteit!

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.