Schöne, hochwertige Flasche und schneller, schön verpackter Versand. Kritik wäre: Die Form des Strohhalm Mundstück könnte angenehmer sein. Durch die eckige Form liegt sie nicht sehr angenehm im Kinder... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super koeltas. En de klantenservice is ook perfect. Helaas was de levering niet geleverd door de vervoerder. Er is gelijk een nieuwe opgestuurd en deze gelukkig wel ontvangen.
Yritys on vastannut
Alles gewoon top. Design en kwaliteit bottle perfect. Levering foutloos en goede info tijd van levering. Product mooi compleet en keurig verpakt. Gewoon een top product. Heel blij weer mee
Yritys on vastannut
Ik heb voor mijn man een drinkfles, shaker en koffiebeker besteld. Hij is elke keer weer onder de indruk van hoe lang zijn drinken koud (of warm) blijft. Kortom: happy husband, happy life! 😊
Yritys on vastannut
At VANN, we believe that staying hydrated is essential to being the best version of yourself, whether at work, during your leisure time, or anywhere in between. That's why we've developed the ultimate drinkware for every occasion. Our drinkware is made from the highest quality materials to ensure maximum durability and performance. Whether you are traveling, going to the gym, or just going about your daily office life, VANN offers you the ultimate drinking experience.
Wernhoutseweg 26-B, 4881BT, Zundert, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Goede fles waarbij je drankje echt lang koud blijft!!
Zelfs in de warme Griekse zon!

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Super Qualität! Ich bin sehr happy, endlich etwas Schönes und Plastik-freies gefunden zu haben.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Blijft de hele dag gekoeld. Fijn om mee naar werk te nemen

Vastaus yritykseltä VANN bottles
De fles is erg prettig in gebruik. Ik moet nog wel steeds even wennen want hij is anders als mijn vorige fles.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
After using a month the plastic strow is already falling off.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Ik was op zoek naar een nieuwe drinkfles voor tijdens het sporten èn reizen. De website geeft goede info en daardoor heb ik de juiste fles gekozen; Ultimate bottle 650ml met draagtouw.
Super blij mee!!

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Mooie flessen die de temperatuur goed vasthouden.
Dop moet heel stevig vastgedaaid worden anders lekt die

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Ik vind het hele fijne flessen. Alleen ik kreeg de fles binnen en toen was het rietje kapot. Ik daarover gemaild. En kreeg als antwoord er zit een extra rietje bij dan gebruikt u die maar. Maar als ik iets koop verwacht ik dat het heel is ongeacht of er een ander rietje bij zit of niet

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Snelle levering en ben zo blij met mijn fles! Sleep m overal mee naartoe!

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Ik zelf ben erg tevreden over de shakebeker!
Mooie kleur en blijft zeer goed koud.
Mijn vrouw en dochter hebben wel hinder van de rietjes dop van de ultimate.
Beide rietjes waren al gescheurd bij aankomst en soms drinkt hij niet goed.
Als je de dop weer los draait en weer vast draait drinkt hij weer goed of iets losser draait zodat er wat lucht bijkomt .
Geen idee of er meer klachten over zijn.
Maar ik vind de rietjes wat kwetsbaar.
Misschien iets met vacuüm te maken?
Qua koeling doet hij het erg goed en dat geef ik 5 sterren!
Misschien maar de rietjes dop niet meer gebruiken,maar dat is het enigste minpuntje.
Voor de rest van prima kwaliteit!

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Fles blijft echt koud, na 24 uur zat er nog steeds ijsklonten in mijn fles.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Erg leuke en fijne fles gekocht. Helaas bleek de dop niet helemaal goed te sluiten maar ik kreeg direct een vervangende dop toegestuurd. Echt super fijn, top service! Erg blij met mijn nieuwe fles! Aanrader!

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Ik vind de flessen onhandig in t gebruik.ik ben nu op vakantie en hoopte op een fijne ervaring. Ze koelen prima maar passen in geen enkele (rug)tas. Het aparte tasje wat ik bij jullie gekocht heb voldoet niet echt: je hebt altijd een extra tas nodig ( want dat tasje is te klein om er bv je telefoon bij te doen)
Dus helaas, hoewel aanvankelijk echt enthousiast, ben ik niet echt te tevreden met mijn aankopen.
Ze staan nu werkeloos op t aanrecht🙈

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Hele fijne fles en het water blijft goed koud.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Perfect voor na de krachttraining, shake blijft heerlijk koel. Ook handig voor als je een dagje weg gaat.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Ik zocht een goede bidon waarin ik warme dranken kon meenemen omdat ik naar een koud land ging om te fotograferen. Via, ik dacht Instagram, kwam ik bij VANN bottles terecht. Na lang twijfelen en reviews lezen toch maar de investering gedaan. Want echt goedkoop is het niet. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Dranken blijven best lang warm/heet. En koude dranken blijven zeer lang echt koud. Omdat mij dit zo goed beviel heb ik er ook een voor mij vrouw gekocht. En ook zij is zeer blij en tevreden met haar VANN bottle. Ook op mijn werk, hij gaat dagelijks mee, hebben collega's al geïnformeerd en gaan en VANN bottle kopen. Ondertussen heb ik mijn vele plastic bidons weg gegooid. Ik gebruik alleen nog mijn VANN bottles. Dus, samengevat, uitermate tevreden

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Geweldige service en vooral heel persoonlijk. Ik heb dusdanig veel vertrouwen in dit bedrijf, dat ik meteen 2 flessen erbij heb gekocht. Nu de fles: Ik heb er drie, 1 van 650 en 2 van 1000. Zoals beloofd blijft mijn drinken er goed koud in voor uren. Ze lekken ook absoluut niet. Nu hoop ik dat er een lunchbox door ze wordt gemaakt, zodat de lunch, vooral het beleg, lekkerder blijft. Idee voor Vann: RVS lunchtrommel met een koelelementje uit de vriezer, die je in de dubbele bodem schuift vanaf de zijkant.

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Mooie, handige fles voor een redelijke prijs. Degelijke kwaliteit! Dranken blijven zeer lang koel. Ik ben fan van Vann

Vastaus yritykseltä VANN bottles
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.