Onder de noemer van een ongeluk zit in een klein hoekje sta je ineens te kijken naar je mooie auto waarvan bijna de helft beschadigd is en denk je...dat was het dan! Vol ongeloof en bewondering h... Näytä lisää

Yritys on vastannut
De auto dinsdagochtend gebracht met paneelschade. Vriendelijke ontvangst bij de balie, er is dan al keurig vervangend vervoer geregeld. Woensdagmiddag al bericht dat de auto gereed is! Netjes... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben zeer vriendelijk en netjes geholpen door de man achter de balie. Echt super . De schade aan mijn wagen is zeer vakkundig hersteld. Echt vakwerk. De wagen is weer als nieuw. Echt super. Ik ben... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Op zich is de gehele schade afhandeling goed gegaan. Echter aan het gehele proces mankeren een aantal zaken die ik minder klantvriendelijk vind. Ik heb 3 keer gevraagd naar een kostenschatting en heb... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.
Osloweg 122A, 9723 BX, Groningen, Groningen, Hollanti

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Heel netjes en vriendelijk geholpen erg tevreden.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Serieus en met aandacht naar de schade gekeken. Reparatie erg netjes.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Prettige werkomgeving, goed contact met het kantoor, efficiënte afhandeling van de schade met uitstekende leverin.
De uitleg over de afhandelingsprocedure (telefonisch) was onduidelijk. De duur van de interventie werd niet duidelijk vermeld, wat nodig is om de beschikbaarheid van een vervangend voertuig te bevestigen (niet iedereen heeft dezelfde ervaring met dit soort situaties). Wellicht is betere communicatie tussen de verschillende afdelingen nodig.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Had een kleine schade en was binnen een dag klaar. Auto van binnen en van buiten ook nog schoongemaakt. Top!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Hier in Groningen kom ik niet weer. Voor een parkeerschade 4 keer terug geweest, in een half jaar tijd. Slecht afplakken, spuiten ongespoten onderdelen, blanke lak los en overal spuitnevel. Ik ben er klaar mee. Kost veel tijd en geld.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Eigenlijk alles positief, reparatie, leenauto, klantvriendelijkheid allemaal uitstekend

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Na vervelende aanrijding kreeg ik prima service en heldere communicatie van Van Mossel.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Goed bedrijf, zeer snel en vakkundig geholpen. Zeker een aanrader als je schade wilt herstellen.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
ik werd heel goed geholpen.
en kreeg een leenauto mee.
de schade is super mooi gemaakt .
en het personeel is super vriendelijk

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Goede service, ook het vervangend vervoer in de vorm van een leenauto. Reparatie top gedaan. Vriendelijke medewerkers.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Ze hebben prima vakmanschap afgeleverd
Alleen 1 minpuntje een collega had van te voren een lagere prijs door gegeven en dat was hoger
Deze collega had het nooit mogen doen
Dat doen de experts
Maar ondanks dit zal ik weer terug komen bij hun
Ze hebben puik werk afgeleverd

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Ik werd geholpen door een uiterst vriendelijke en bekwame medewerker, een verademing na alle onbekwame medewerkers van de verzekering.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Klantvriendelijk en ze leveren echt kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Schade keurig verholpen, goede service en helder en zeer vriendelijk.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep - Groningen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.