De afgeleverde nieuwe auto was conform de gemaakte keuze en de afhandeling van een extra diefstalbeveiliging is prima verlopen. Er werd volop tijd gestoken in de aflevering om het e.e.a. uit te leggen... Näytä lisää

Vandaag onze Audi Quattro a5 cabriolet occasion opgehaald. Tot nu toe erg tevreden ermee. Super geholpen door Stijn van Gils. Voor ons een super verkoper en de auto keurig afgeleverd! Kunnen ve... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We zijn al tientallen jaren klant bij van Mossel Audi Tilburg en zijn altijd tot volle tevredenheid behandeld zowel bij de aanschaf van een auto als bij onderhoud en reparaties. Reden voor ons om ook... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Al enige tijd top zoek naar een demo of andere jonge aangeklede Audi A1 Sportback. Bij Van Mossel Valkenswaard telefonisch geholpen door Sjors Beeks die zijn uiterste best heeft gedaan om tot een leuk... Näytä lisää
- Audi-kauppias
- Autokorjaamo
- Autoliike
- Auton korjaus ja huolto
- Moottoriajoneuvot
- Vaihtoautot ja käytettyjen autojen myynti
Tietoja yrityksestä Van Mossel Audi
Yrityksen kirjoittama
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Hollanti
- vanmossel.nl/audi

Profiteer nu van topdeals!
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Top service
Onlangs een auto opgehaald en dat was een fijne ervaring. Je wordt gelijk goed verwelkomd door de gastvrouw, die je ook iets te drinken aanbiedt.
Daarna ben ik naar de auto gegaan en geholpen door Gert, die alles duidelijk en op een leuke manier uitlegde.
Al met al gewoon top geregeld en zeker een aanrader!

Complimenten
Complimenten voor de fijne ervaring gedurende de aankoop van m’n Audi. Prettige uitleg van Gert mogen krijgen die daarbij zeker met je meedenkt.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Audi
Vandaag nieuwe Audi A5 Avant Quattro…
Vandaag nieuwe Audi A5 Avant Quattro opgehaald bij Van Mossel in Tilburg. TOP afgeleverd door Gert Schriek! Deze dealer is zeker een aanrader voor wie Audi wil rijden, wat een mooie showroom.

Professioneel
Zeer vriendelijk ontvangen, Professionele en zeer goede uitleg over de auto. het was aan het aan het einde van de dag maar Gert Schriek nam er echt alle tijd voor. Een echte Audi ervaring!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Audi
Vandaag Audi Q4 bij van Mossel in…
Vandaag Audi Q4 bij van Mossel in Tilburg opgehaald. Geweldig geholpen door Gert Schriek. Uitgebreide instructies en uitleg gekregen. Super ervaring. Ik kom zeker terug!
Zeer tevreden en zeker aan te bevelen.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Audi
Hele goede uitleg gehad van de auto
Hele goede uitleg gehad van Gert Schriek. Hij is alle onderdelen bij langs gegaan in de auto en heeft echt de tijd voor ons genomen. Zeer goede ervaring!

Super ervaring
Super ervaring, we zijn goed geholpen en zeer gastvrij ontvangen door Gert.

Altijd goede service
Altijd goede service, vriendelijk en nemen uitgebreid de tijd om alles uit te leggen.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Audi
Deze week een nieuwe audi q6 hier…
Deze week een nieuwe audi q6 hier opgehaald. Van begin tot eind goed op de hoogte gebracht over de status van de auto en uiteindelijk ook hele netjes afgeleverd met alle service wat je verwacht en hoort te krijgen. Deze dealer is zeker een aanrader voor wie een audi zoekt. PS best man Sales Gert Schriek( aanrader!)

Vastaus yritykseltä Van Mossel Audi
Erg goede ervaring gehad met Sjors bij…
Erg goede ervaring gehad met Sjors bij van Mossel. Van begin tot eind goed en prettig geholpen!
Aflevering nieuwe auto
Afgelopen dinsdag heb ik mijn nieuwe auto opgehaald. Het gehele traject, van verkoop tot en met aflevering, is perfect verlopen.
Speciale dank aan Gert Schriek, die mij gedurende het hele proces uitstekend heeft begeleid.

Super goede ervaring!
Onlangs heb ik een Audi gekocht bij Van Mossel in Weert. Ramon heeft me bij dit proces super goed geholpen. Hij had veel geduld, dacht goed met me mee op het gebied van financiering en verzekering én maakte van de aflevering een feestje. Ook door de rest van het team ontzettend prettig ontvangen. Goede ervaring!
Nieuwe Audi
Afgelopen vrijdag heb ik mijn nieuwe Audi opgehaald. Ik ben uitstekend geholpen door de mensen en ze hebben mij duidelijk alles uitgelegd! Heel erg bedankt!

Goede ervaring met Halil
Goede ervaring met Halil. Zeer veel kennis, rustig en klant vriendelijk.
In alles komt de kwaliteit en klasse die je van Audi verwacht terug.

Top service
Onwijs vriendelijk personeel (Gert en Stijn) en goed geholpen van begin tot einde. Auto zag er strak uit, de onthulling was leuk en we alle details van de auto zijn haarfijn uitgelegd.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Audi
Goed geholpen en duidelijke uitleg…
Goed geholpen en duidelijke uitleg gehad, geholpen door Maarten van Vugt.
Goed geholpen
Goed geholpen door Sjors! Bedankt voor de goede zorgen. Erg blij met mijn nieuwe auto.
Audi A3… de tweede in 4 jaar
Vorige voor de 2x in 4 jaar een Audi A3 mogen ophalen! Wát een feestje maakt salesman Gert ervan. Hij legt handig, snel, duidelijk én met een vlotte glimlach de kleine details uit. Fijn om hier voor de 2x van Gert zo’n mooie en fijne auto te mogen ontvangen. Van Mossel Audi, Tilburg, dáár verstaan ze hun vak! Gr. Max uit Gouda

Heel fijn geholpen door Sjors
Heel fijn geholpen door Sjors. Goede service. Zeker een aanrader 😊
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.