Vanilia Arvostelua 240

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Købte en smuk glimmer kjole torsdsg eftermiddag💫 Ringer til butikken for at høre, om de regner med at kunne nå at sende på dagen, så den ka nå hjem til julefrokost om fredagen🩷 Den ankommer i pakkeb... Näytä lisää

Har nu for tredje gang oplevet, at bestille tøj i Vanillas shop, hvor efter jeg (efter 2- 3 dage) får besked om, at varen er udsolgt og bestillingen annulleret. Varene jeg bestilte fremgår på dog s... Näytä lisää

Vanilia Viborg er en super fed butik, med en masse gode mærker, og med noget fantastisk personale 😊Jeg handler i Vanilia hver gang jeg er i Viborg , hos min datter og svigersøn og vores lille barne... Näytä lisää

Nem, god og yderst venlig telefonisk service inden min bestilling, hurtig og problemfri forsendelse med GLS, som er mit foretrukne leverings selskab:) Første … men SLET ikke sidste gang jeg vil ret... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike
  2. Vaateliike
  3. Vaatekauppa
  4. Asusteet

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Hos Vanilia finder du et bredt udvalg af modetøj, sko og accessories til kvinder fra mærker som Munthe, Mos Mosh, Gestuz, Lollys Laundry, Co'Couture, Leveté Room, Parajumpers, Tiger of Sweden, Lee og mange flere.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 28 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Super 👍

Første … men SLET ikke sidste gang jeg vil rette fokus og handle hos Vanilia:)

12. elokuuta 2025

Det er meget vanskeligt at returnerer…

Det er meget vanskeligt at returnerer en varer - hvis du ikke kan printe en returlabel er du på den - jeg fik ikke besked at min ordre var på vej - eller tak for ordren - kun beske af post Nord - min bluse var en størrelse for stor / jeg kan ikke bytte - jeg skal købe en ny og efterfølgende få penge for den varer der er sendt retur - det er kun JER der har fordele - I skal være sikre på I får en ny bestilling - jeg kom til at bestille varen 2 gange - samme størrelse fordi jeg ikke kunne se jeg havde bestilt een gang - begge varer sendes retur - varen er købt mindre andet sted - jeg gider ikke have 3 bestillinger a over 600,- kr liggende fordi jeres retur system er så dårligt

7. heinäkuuta 2025
Vanilia-logo

Vastaus yritykseltä Vanilia

Hej,
Vi beklager meget for din dårlige oplevelse - vi stræber efter altid at yde den bedste service.

Vi sender altid en ordrebekræftelse på den mail, der er blevet opgivet, dog ender den somme tider i spam-mappen.

Jeg har svært ved at forstå, hvorfor du skulle bestille varen to gange, men har du spørgsmål eller andet er altid mere end velkommen til at give os et kald på 86602122, og så kan vi fælles finde en løsning, der gavner os begge:)

Mvh
Vanilia

Forsendelsen ok

Forsendelsen ok. Desværre kunne jeg ikke bruge det jeg havde bestilt.
Returneret men beløbet jeg skulle have retur kunne tage op til 10 dage - det synes jeg er alt for mange dage.

28. maaliskuuta 2025

Havde tydeligt bedt om indpakning

Havde tydeligt bedt om indpakning, da det var til gave. Ingen indpakning og ingen byttemærke elle andet over prisskiltet. Mega træls måde at aflevere en fed gave på, når man stod foran modtageren uden gavepapir mm.

5. maaliskuuta 2025

Fuld tilfredshed

Jeg modtog min pakke hvor mine varer var så fint pakket ind.
Der er mange flotte varer at vælge på siden. Modtog hurtigt min pakke. Ikke sidste gang jeg handler hos Vanilia.

2. tammikuuta 2025