Na aanvraag van een asbestinventarisatie werden we snel teruggebeld met een verzoek om meer informatie. We konden snel een afspraak maken. Zelf hadden we weinig weet van mogelijk asbesthoudende mate... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij belden voor een spoedopdracht en hadden niet verwacht dat ze zo snel konden langskomen. Zij begrepen het gevoel van urgentie en ontzorgden ons daar waar het mogelijk was. Dachten mee, gaven tips e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
1e plaats wat voor mij de doorslag om te kiezen voor van Ekeren ,was de snelle alerte reactie op mijn offerte verzoek en latere vragen. Daar bleven de iets goedkopere aanbieders toch wel bij achte... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Professioneel en Zorgvuldig. Er wordt snel en adequaat gereageerd per email, je krijgt antwoorden op al je vragen. Ook de afspraak inplannen verliep soepel. Alles wordt goed en netjes uitgevoerd ti... Näytä lisää
Yritys on vastannut
van Ekeren advies en projecten B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van asbestinventarisatie, NEN2991 onderzoeken en projectbegeleiding bij asbestgerealiteerde sloopprojecten. Bij ons werken uitsluitend vak- gespecialiseerde medewerkers, de medewerkers hebben jarenlange ervaring in de bouw en onze branch.
Prinsessenlaan 28, 2761PB, Zevenhuizen, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
We zijn zeer snel geholpen. Het contact was erg prettig en alles werd goed uitgelegd. Dankzij Donny lopen we gelukkig weinig vertraging op met de verbouwing van ons huis.

Vastaus yritykseltä van Ekeren advies en projecten B.V.
Prettige ervaring met de firma Van Ekeren. De voorlichting vooraf was to the point. Zorgvuldige, heldere en systematische aanpak bij de uitvoering en een uitgebreide rapportage. De prijs van het onderzoek liep in de pas met wat in het algemeen standaard is.

Vastaus yritykseltä van Ekeren advies en projecten B.V.
Transparant en professioneel bedrijf.
Vriendelijk in het contact.

Vastaus yritykseltä van Ekeren advies en projecten B.V.
Goede communicatieve vaardigheden, en snelle service, maakt gelijk afspraak en goed advies.

Vastaus yritykseltä van Ekeren advies en projecten B.V.
Duidelijke en snelle communicatie. Er kon snel een afspraak gemaakt worden. Donny was op tijd aanwezig, heeft een nauwkeurig onderzoek gedaan en ik had binnen twee dagen een volledig rapport.

Vastaus yritykseltä van Ekeren advies en projecten B.V.
De balk boven de zolder waar de asbestplaten zaten, is beschadigd en bij de trap naar de begane grond toe, is een vlek ontstaan!
Verder prima werk!

Vastaus yritykseltä van Ekeren advies en projecten B.V.
Klantvriendelijk snelle inventarisatie met snelle rapportering.

Vastaus yritykseltä van Ekeren advies en projecten B.V.
Snel geleverd, prijstechnisch goed.
Er moest op korte termijn een asbestinventarisatierapport uitgevoerd worden. Dit kon en nog tegen een scherpe prijs ook nog. De werkzaamheden waren snel uitgevoerd en het rapport snel en eenvoudig beschikbaar.

Vastaus yritykseltä van Ekeren advies en projecten B.V.
goedemorgen. tevreden snelle reactie van jullie.
binnen een paar dagen was het geregeld.

Vastaus yritykseltä van Ekeren advies en projecten B.V.
Alles werd keurig uitgelegd en netjes afgewikkeld

Vastaus yritykseltä van Ekeren advies en projecten B.V.
Heel snel geholpen, professionele hulp en advies ook erg vriendelijk in de omgang.

Vastaus yritykseltä van Ekeren advies en projecten B.V.
Duidelijk en correct alles afgehandeld van inventarisatie rapport tot asbest verwijderd.

Vastaus yritykseltä van Ekeren advies en projecten B.V.
De mensen van Van Ekeren advies en projecten zijn vakkundig, goed bereikbaar en schakelen snel. Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren en de afspraken zijn goed, duidelijk en vooral heel erg snel nagekomen.

Vastaus yritykseltä van Ekeren advies en projecten B.V.
Aanbevelenswaardig voor een snelle en betaalbare asbestrapportage.