van Ekeren advies en projecten B.V. Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

1e plaats wat voor mij de doorslag om te kiezen voor van Ekeren ,was de snelle alerte reactie op mijn offerte verzoek en latere vragen. Daar bleven de iets goedkopere aanbieders toch wel bij achte... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Professioneel en Zorgvuldig. Er wordt snel en adequaat gereageerd per email, je krijgt antwoorden op al je vragen. Ook de afspraak inplannen verliep soepel. Alles wordt goed en netjes uitgevoerd ti... Näytä lisää

1. Asbestinkartoituspalvelu
  2. Tekninen konsultti

Yrityksen kirjoittama

van Ekeren advies en projecten B.V. is gespecialiseerd in het uitvoeren van asbestinventarisatie, NEN2991 onderzoeken en projectbegeleiding bij asbestgerealiteerde sloopprojecten. Bij ons werken uitsluitend vak- gespecialiseerde medewerkers, de medewerkers hebben jarenlange ervaring in de bouw en onze branch.

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Zeer professioneel.

8. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä van Ekeren advies en projecten B.V.

Vriendelijk bedankt voor uw review, wij zijn blij dat u tevreden bent geweest met onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, van Ekeren advies en projecten

Asbestinventarisatie door van Ekeren

Na aanvraag van een asbestinventarisatie werden we snel teruggebeld met een verzoek om meer informatie. We konden snel een afspraak maken. Zelf hadden we weinig weet van mogelijk asbesthoudende materialen, zoals beglazingskit. De inspecteur heeft dit zelf proactief onderzocht. Ook de prijs voor inventarisatie is zeer goed!

Achteraf hadden wij nog wat vragen die per mail zijn beantwoord. Goede ervaring!

8. toukokuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Ouderwetse klantvriendelijke benadering en door de deskundigheid volledig ontzorgd

Wij belden voor een spoedopdracht en hadden niet verwacht dat ze zo snel konden langskomen. Zij begrepen het gevoel van urgentie en ontzorgden ons daar waar het mogelijk was. Dachten mee, gaven tips en konden heel snel schakelen. Ook de nazorg was prima in orde; oprecht en geïnteresseerd. Ouderwetse klantvriendelijke benadering; waar vind je dat tegenwoordig nog?

1. kesäkuuta 2026

warm aanbevolen

Daar bleven de iets goedkopere aanbieders toch wel bij achter!
De Medewerker kwam bekwaam over en had een goede uitstraling!
Al met al genoeg reden om de firma aan te bevelen
wg Aad Wannet

21. toukokuuta 2026

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf. Heldere, eerlijke en snelle communicatie. Toen de bouw stil leek te komen te liggen, reageerden ze snel en konden we snel weer verder bouwen. Goede uitleg, vriendelijke mensen, degelijke rapportage.

15. huhtikuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Van Ekeren is snel, goed en professioneel. En wat mij betreft redelijk qua prijs.

Van Ekeren reageerde snel op mijn vraag over een onderzoek naar asbest in mijn woning en kon het onderzoek ook snel uitvoeren. Ik had daar haast mee maar dat was geen probleem. Voorafgaand aan het onderzoek kon ik mijn meest dringende vragen al per telefoon stellen. Mijn e-mails werden snel beantwoord. Het onderzoek is professioneel uitgevoerd en de rapportage kreeg ik nog diezelfde dag. Op al mijn vragen kreeg ik een snel en duidelijk antwoord. En de mensen van het bedrijf waren vriendelijk. Ik voelde me begrepen in mijn vraag naar het onderzoek en met betrekking tot mijn haast. Ik vond de prijs redelijk.

18. helmikuuta 2026

Snel

Snel, vriendelijk en goede prijs...helemaal top!

16. tammikuuta 2026

Toppers

Vriendelijke en deskundige vaklui zowel aan de telefoon als op locatie. Reageren snel en zijn flexibel.
Top Martin

6. lokakuuta 2025

Flexibel en goede communicatie

Ze waren heel flexibel. De inventarisatie kon 2 dagen later uitgevoerd worden, ondanks dat het druk was. Goede communicatie, goede uitleg!

18. tammikuuta 2025

Super snelle service

Super snelle service. Zelfs op zaterdag contact kunnen krijgen en ze waren die week gelijk langs voor de inventarisatie.

8. marraskuuta 2024

Saanut 4/5 tähteä

Fijne ervaring

Fijne ervaring.
Neem de tijd alles na te lopen en uitleg te geven

28. marraskuuta 2024

Very professional!

Very professional!

7. marraskuuta 2024

Een aanrader

Vriendelijk, professional, betrouwbaar en efficiënt. Snelle reactie en levering - zeer tevreden

8. marraskuuta 2024

Saanut 5/5 tähteä

Snelle service en duidelijke uitleg

Snelle service en duidelijke uitleg. Ook zijn de afspraken goed nagekomen.

5. marraskuuta 2024

Saanut 5/5 tähteä

Goed en vriendelijk contact aan de…

Goed en vriendelijk contact aan de voorkant. Zeer nette prijs en snelle uitvoering. Top!

14. lokakuuta 2024

Echt mega goed geholpen

Echt mega goed geholpen, snel een afspraak kunnen maken en duidelijke toelichting op mijn vragen.

Ook nazorg is boven verwachtingen, prijs ook scherp. Kan niets bedenken wat beter had gekund, kortom aanrader!

1. lokakuuta 2024

Betrouwbaar en snel

Makkelijk een afspraak maken, op korte termijn en conform afspraak het rapport ontvangen

22. syyskuuta 2024

goed service en op tijd

16. syyskuuta 2024

Saanut 5/5 tähteä

Erg fijn en snel geholpen

10. syyskuuta 2024

Fijne medewerker

Fijne medewerker, goed rapport.

9. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä van Ekeren advies en projecten B.V.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin