Van der Kam Mode Heerenveen & Leeuwarden Arvostelua 419

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag heb ik 2 artikelen in de sale gekocht. Heel blij mee. Maar vooral blij met de deskundige hulp, de eerlijkheid en de heel persoonlijke benadering. Altijd een luisterend oor, een kopje koffie.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hele fijne webwinkel met een mooi assortiment. Helaas had ik van mijn bestelling de verkeerde maten ontvangen, maar de volgende dag ontving ik al mijn juiste maten. Een leuk cadeautje was bijgevoegd.... Näytä lisää

1. Miestenvaateliike
  2. Vaateliike
  3. Naamiaisasut
  4. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

De webshop van Van der Kam Heerenveen & Leeuwarden (vanderkam.nl) is niet langer actief. In september 2023 zijn de winkels van Van der Kam in Friesland overgenomen door Van Uffelen Mode. Hierdoor is de webshop van Van der Kam Heerenveen & Leeuwarden (vanderkam.nl) niet meer actief en bereikbaar. Voor het vertrouwde aanbod aan dames- en herenkleding en dezelfde service kunt u terecht bij Van Uffelen Mode, zowel in onze vernieuwde winkels als online via www.vanuffelenmode.nl.

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Alsof je er in real life winkelt

Zeer goed online verlopen! Ze reageerden snel op mijn verzoek per e-mail voor extra informatie mbt een bepaald artikel. Zeer attent verpakt met vloeitje erom gewikkeld en een fijne pen met touchscreen soft top (promotiemateriaal)! Ik werd er helemaal blij van. Ik ervaarde het hele gebeuren (van infoverzoek tot/met ontvangst) alsof ik niet online, maar in real life had gewinkeld!

14. kesäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Verkeerde foto bij artikel geplaatst…

Verkeerde foto bij artikel geplaatst waardoor ik werd misleid in mijn aankoop. Er werd een verkeerde kleur geleverd. Ik vroeg om de retourzending vergoed te krijgen. Dat kon in eerste instantie niet. Uiteindelijk werd wel erkend dat de verkeerde kleur is geleverd en de verzendkosten alsnog vergoed gekregen. Maar geen fijne ervaring

13. toukokuuta 2023
Van der Kam Mode Heerenveen & Leeuwarden-logo

Vastaus yritykseltä Van der Kam Mode Heerenveen & Leeuwarden

Beste mevrouw Laan,

Wat jammer om te lezen dat u na ons uitgebreide contact niet tevreden bent over onze service. Zoals wij hebben geprobeerd uit te leggen, is er geen sprake geweest van een foute foto. U was op zoek naar een zwart jasje, maar u heeft per ongeluk een donkerblauw jasje besteld.

Echter bleek bij uw retournering dat wij twee tinten donkerblauw in ons assortiment hebben, waarbij de verkeerde tint blauw naar u is opgestuurd. Er is dus vanuit beide partijen een fout begaan, waarin wij onze verantwoordelijkheid hebben genomen, door u te compenseren in de retourkosten.

Gezien wij ons best hebben gedaan dit zo goed mogelijk uit te leggen, vinden wij het jammer dat u het contact als onprettig heeft ervaren.

Als wij verder nog iets voor u kunnen betekenen, horen wij het graag.

Caroline van der Kam

Top!

Snelle levering en heel vriendelijk geholpen bij het omruilen voor een kleinere maat.

13. huhtikuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Service en meedenken!

Snelle en nette levering. Het was fijn dat ik, na overleg mijn voucher voor gespaarde punten, ook online kon inleveren aangezien ik niet in de omgeving woon (Almere).
Dit vind ik extra service en meedenken met de klant.
Jammer dat er voor retourneren geen etiket met adresgegevens bij geleverd wordt en de kosten voor de klant zijn.

18. huhtikuuta 2023

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin