Bestelling geplaatst met track and trace maar uiteindelijk kon ik deze niet opvolgen, na een mail kreeg ik te horen dat de verzending 14 dagen kon duren. Tot op heden nog steeds geen levering ontvange... Näytä lisää
Linnen jurk besteld en 100% polyester jurk ontvangen. Het bedrijf is puur bedrog, de website is fake. Kledij wordt gemaakt in China, hier is niets Nederlands aan. Terugsturen kost meer dan de jurk &... Näytä lisää
ook ik ben waarschijnlijk slachtoffer geworden van deze oplichtersbende. voor €107,38 2 kledingsetjes besteld. betaald etc. later kom ik alleen maar negatieve ervaringen tegen hier op trustpilot en... Näytä lisää
17 maart 2 shirts besteld inmiddels 31 oktober nog steeds niks ontvangen ze liegen alles aan elkaar vast ook gevraagd om mijn geld terug te sturen reageren hier genees op steeds leugens, leugens... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Welkom bij Van Den Berg Mode, uw ultieme Nederlandse modebestemming, waar passie en kwaliteit samensmelten. Sinds onze oprichting ruim twintig jaar geleden staan wij synoniem voor vakmanschap en vertrouwen in de mode-industrie. Bezoek ons voor een persoonlijke stijlervaring, ondersteund door onze toewijding en deskundige advies.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ruim 30x gemaild maar mn bestelling van…
Ruim 30x gemaild maar mn bestelling van 10 juni tot op heden niet ontvangen.
Koop niets bij vandenbergmode.nl!
Op 16 juni truien besteld en betaald. Niets ontvangen. Ze zijn niet te bereiken, e-mails komen terug. Ik heb inmiddels nietbezorgd.nl ingeschakeld om mijn geld terug te eisen.
Heet Van den Berg mode nu van Dijck mode? Zeer slechte ervaring
Ik ben het eens met de meeste kritieken die ik lees. na een aantal keren te proberen iets te retourneren, kreeg ik een kadobon. Nu een maand geleden iets besteld én bijbetaald, maar niets ontvangen en geen klantenservice te bereiken. Mails komen terug. Site inmiddels uit de lucht. Ik krijg wél ineens mails van vandijckmode.nl en dat lijkt hetzelfde bedrijf te zijn? Kan iemand dat beamen?
Ook ik heb 31 mei een jurk besteld en…
Ook ik heb 31 mei een jurk besteld en nog steeds niet ontvangen. Ze deden zich voorkomen een familiebedrijf in Utrecht te zijn, maar het komt gewoon uit China. Inderdaad oplichters . Ook geen website meer te vinden
vreselijk
Vreselijk, wat een slechte webshop. Heb 10 weken moeten wachten op bestelling. Jasje kwam aan in een postzegel pakketje.Totaal gekreukt en van een kwaliteit die je nog niet durft aan te bieden bij de kringloopwinkel. Ik voel me opgelicht. Ook geen retour bericht, niks. Mensen denk na voordat je hier wat bestelt. Ik ga het niet terugsturen, dat kost meer dan de aankoopprijs. Dit jasje zou ik mijn hond nog niet aan willen trekken.Het is echt oplichterij.
Helaas is het niet mogelijk geen ster…
Helaas is het niet mogelijk geen ster te geven.
Krijg nog altijd uitgebreide excuses, helaas tor op heden geen mooi jurkje en trui gezien.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf! Eind mei wat besteld, nog steeds niet ontvangen. Mail en website zijn uit de lucht,
Ze zijn zeker op vakantie van ons geld! 🤪
Het zijn oplichters
Het zijn oplichters
Leveren niets
om van terugbetalen maar te zwijgen!!!!!!!
Bestelling aangetekend teruggestuurd
Bestelling aangetekend teruggestuurd, maar terugbetalen ho maar. Het zijn grote oplichters. Bestel er niks, want je krijgt slechte kwaliteit en bij retour kun je naar je centen fluiten.
na 6 weken niks ontvangen en de site is…
na 6 weken niks ontvangen en de site is uit de lucht. Helaas te veel naar de naam gekeken, leek uit nederland maar was gewoon een chinese oplichter. Dus weg 200 euro. En de site is ook uit de lucht
Nooit iets geleverd gekregen
Op 20 april een bestelling gedaan /Tot op heden niks ontvangen. (3 juli)
Geen enkele fatsoenlijke reactie op mijn mails.
Inmiddels heb ik nietbezorgd.nl ingeschakeld.
Vandenbergmode.nl
Bedankt M wegter voor de tip.
Ook ik heb een jurk besteld bij Vandenbergmode.nl.
Dit was in Maart 2024 maar tot op heden NIETS ontvangen. In het totaal al meer dan 25 mailtjes gestuurd om mijn geld terug te storten maar daar geven ze geen antwoord op.
Ook ik heb een melding gedaan bij nietbezorgd.nl.
Ik hoop dat deze oplichters snel gestopt worden. Dus mensen wees gewaarschuwd...BESTEL NOOIT BIJ VANDEBERGMODE.NL. JE KRIJGT NIETS en je bent je geld kwijt!!!!!
Oplichters
Ruim een maand moeten wachten op twee linnen overhemden.
bij ontvangst bleek het chinese rommel te zijn en 100% polyester!
Je krijgt mails van ene Maartje maar daar word je niets wijzer van.
Het zijn inderdaad gewoon oplichters.
Koop hier niks!
Same here
Same here! Wel geleverd, maar te laat en er zat een vlek op. Geen reactie op kostenloos retourneren...
Ik heb inmiddels nietbezorgd.nl…
Ik heb inmiddels nietbezorgd.nl ingeschakeld om mijn geld terug te eisen. Ik raad iedereen hier aan hetzelfde te doen. Laat deze oplichters niet wegkomen met deze vieze praktijken
Chinese troep
Chinese troep, pasvorm klopt niets van, levertijd duurt weken. Hoge retour verzendkosten. 25 jaar ervaring? Bedrijf
verkoopt alleen online
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf. Levert gewoon niet, geen ordernummer of orderbevestiging. Je kunt dus nergens aan refereren. Genereert prachtige antwoord mails, via ene Maartje, maar raken kant nog wal. NIET MEE IN ZEE GAAN. JE WORD OPGELICHT!!!
Pas op
Pas op! Wat een oplichters. Ze maken het echt onmogelijk om te retourneren. Ze veranderen ook steeds van naam! Spullen lijken in niets op wat je besteld.
Kleding niet geleverd
Kleding besteld en via iDeal betaald . Vervolgens een link gekregen, maar kleding is nooit bezorgd. De site is nu uit de lucht en je kan ze nergens meer bereiken. Afzetters !
ook ik heb wat besteld
ook ik heb wat besteld, eenmaal geleverd blijkt het niet wat het zou moeten zijn. Direct gemaild en na over en weer mailen heb ik het terug gestuurd en dat is nu 2 maanden geleden, geld kwijt voor de jurk en porto kosten . Ik heb meerdere mails gestuurd maar kreeg nooit een waardig antwoord, ze sturen steeds een geautomatiseerde mail waar je niks aan hebt.
De site ligt er nu uit , ik mag hopen dat ze aangepakt worden