Van Den Berg Mode Arvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling geplaatst met track and trace maar uiteindelijk kon ik deze niet opvolgen, na een mail kreeg ik te horen dat de verzending 14 dagen kon duren. Tot op heden nog steeds geen levering ontvange... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Linnen jurk besteld en 100% polyester jurk ontvangen. Het bedrijf is puur bedrog, de website is fake. Kledij wordt gemaakt in China, hier is niets Nederlands aan. Terugsturen kost meer dan de jurk &... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

ook ik ben waarschijnlijk slachtoffer geworden van deze oplichtersbende. voor €107,38 2 kledingsetjes besteld. betaald etc. later kom ik alleen maar negatieve ervaringen tegen hier op trustpilot en... Näytä lisää

Yrityksen kirjoittama

Welkom bij Van Den Berg Mode, uw ultieme Nederlandse modebestemming, waar passie en kwaliteit samensmelten. Sinds onze oprichting ruim twintig jaar geleden staan wij synoniem voor vakmanschap en vertrouwen in de mode-industrie. Bezoek ons voor een persoonlijke stijlervaring, ondersteund door onze toewijding en deskundige advies.

Huono

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling geplaatst met track and…

Bestelling geplaatst met track and trace maar uiteindelijk kon ik deze niet opvolgen, na een mail kreeg ik te horen dat de verzending 14 dagen kon duren. Tot op heden nog steeds geen levering ontvangen!!!!

31. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Ik kreeg niet de jurk die ik besteld…

Ik kreeg niet de jurk die ik besteld had, deze was van polyester en niet zoals op het plaatje. Daarbij zou ik volgens de matenschema de grootste maat moeten hebben. Maar deze viel alsnog te klein uit. Ik baalde als een stekker want nu kan ik alsnog een andere jurk kopen en mijn geld ben ik kwijt. Want retour sturen kost €20 naar China. En krijg mijn geld niet terug volgens hun site.

31. heinäkuuta 2026

Nul sterren

Nul sterren, of min 500. Stom stom stom ben ik...voor de 2e keer ingetrapt...een linnen jurk, jaja, maar niet heus. Geen labeltjes in de jurk, dit is echt geen linnen....ik hoop dat ik nu mijn lesje geleerd heb.....pffffff

11. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Als ik een nul kon geven deed ik dat

Als ik een nul kon geven deed ik dat. Dit bedrijf is onbetrouwbaar en lichten mensen op. De kleding is niks waard. De website ziet er uit als een Nederlands bedrijf maar is Chinese troep. Als je verhaal haalt gaat de website uit de lucht. Ik vermoed dat de vijf sterren reviews ook nep zijn!!! Dus pas op.

23. kesäkuuta 2026

MISLEIDING BERGMANMODE.NL

Wat er mis gaat bij dit bedrijf is inmiddels duidelijk. Bent u ook slachtoffer van de praktijken van Bergmanmode.nl en heeft u nog geen melding gedaan. Maak dan melding bij Autoriteit Consumenten Wijzer; ACM consu-wijzer.

12. kesäkuuta 2026

Trui retour, geld weg

Ook ik ben hier met twee benen ingetrapt. Trui retour gestuurd omdat deze totaal niet voldeed aan de beschrijving. Trui ging retour naar China, geld pleithuizen. Was wel 60 euro.
Ellenlange mailwisseling zonder resultaat. We zijn nu bijna een jaar verder.
De waardering met 1 ster is nog teveel.

23. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Als je je geld weg wilt gooien, dan hier bestellen.

Kleding ontvangen die totaal niet overeenkomt met bestelde items. Vervolgens verzoek tot terugname artikelen verzonden, geen reactie op mail/instagram. Niet te bellen. Helaas blijkbaar bekende fraudeur. Als je je artikelen ontvangt zullen deze uit china komen (wat wel vermeld staat op de website) maar van vreselijk slechte kwaliteit en andere stoffen.

16. heinäkuuta 2025

Scam site

Via Instagram ads op de site gekomen en bestelling geplaatst. Nooit iets aangekomen en vervolgens is de site offline gehaald. Simpelweg één grote scam en zelf dom ingetrapt...les wel geleerd..

8. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Wat een snelle levering en mooie…

Wat een snelle levering en mooie kwaliteit.

Althans daar hoopte ik op. Maar nee het duurde 3 weken en was gewoon troep uit China.
Afbeelding met Google lens gaf ook een Site aan van een al heel bekende Webwinkel iets met Ali ?

11. heinäkuuta 2025

Trap er niet in

Trap er niet in. Wacht al maanden op geld retour, Chinese rommel zelfs nooit ontvangen. Mailen heeft geen enkele zin, alleen maar loze beloftes

23. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Een 1 omdat een 0 niet kan!

Een 1 omdat een 0 niet kan!
Ik ben vreselijk opgelicht!
Ik kocht meer dan 2 maanden geleden een paar laarzen voor ongeveer €80.
Ik kreeg intussen 3x een valse melding dat de laarzen verzonden zijn.
Ik vroeg al meermaals om een update, aangezien ik nog steeds geen antwoord kreeg. Intussen ben ik het echt beu en vraag ik mijn geld terug, waarop ik te horen krijg dat ik contact moet opnemen met hun leverdienst. Ik kreeg een nummer van de leverdienst, waarmee ik geen contact kan opnemen. Dit is diefstal!

1. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

HIER NOOOOIT IETS BESTELLEN!! NOOIT. Zonde van je geld.

De eerste vraag bij het schrijven van deze review is: 'Wat ging er mis' Beter: 'wat ging er goed'
Antwoord op het eerste deel: alles. Trui besteld in juni 2024, zag er leuk uit op een plaatje. Materiaal zou katoen zijn, volgens de omschrijving. Bleek bij ontvangst een of ander synthetische rommeltje te zijn. De maat was zo verschrikkelijk mis van het opgestuurde vodje; trui veel te kort (mijn lijf is te oud voor een naveltrui) en 2x de breedte van mijn lijf. Een flodder ding waar je je auto nog niet mee wilt oppoetsen. Mijn auto zou er ook heel verdrietig van worden. Zo slecht.
Retourneren dan maar. Op zich al een ramp, moest rechtstreeks naar China gestuurd worden, terwijl je het in Nederland besteld en gekocht hebt.
(Ik heb een auto van een Amerikaans merk. Als daar wat mee is hoef ik hem niet naar Amerika te verschepen)
Uiteindelijk de noodzakelijke formulieren ingevuld en het pakketje verstuurd, in juni 2024.
En, zoals verwacht geen enkele reactie.
Antwoord op de tweede vraag, wat ging er goed?
Heel kort antwoord: Niks!

22. heinäkuuta 2024

Pure oplichterij

Pure oplichterij, schandalig hoe ze hun klanten behandelen, en de kleding komt vanuit china, waardeloos spul voor belachelijke prijzen!! Je krijgt nergens antwoord op, ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben😡😡😡

18. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

NIET BESTELLEN BIJ DEZE CLUB!

NIET BESTELLEN BIJ DEZE TENT!!!
Na 3 weken de bestelling van drie Maurice shirt voor totaal 85,-. Wat een aanfluiting. Retour proces vervolgens ingezet maar dan moet je echt aandringen. Instructie is verzenden naar Magazijn/fabriek in China tegen ca &25,- retourkosten. Toch gedaan want shirts zijn waardeloos.
In Mei verstuurd naar China, daar ook aangekomen echter w”gebounced en pakket 6 maanden later weer in NL terug ontvangen!
Nu gesommeerd voor terugbetaling en ben ook van plan om aangifte te gaan doen bij politie als men geen gehoor geeft en dat start ik ook incasso op uiteraard.

Wat een waardeloos bedrijf en ook slechte reactietermijn.
Jammer dat men zo te werk gaat

18. huhtikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

17 maart 2 shirts besteld inmiddels…

17 maart 2 shirts besteld inmiddels 31 oktober nog steeds niks ontvangen ze liegen alles aan elkaar vast ook gevraagd om mijn geld terug te sturen reageren hier genees op steeds leugens, leugens en leugens .Wat een Vieze gore oplichters zijn dit.Inmiddels aangifte gedaan bij politie onderzoek loopt. Ook melding gedaan gedaan bij niet bezorgd. Nl ik raad mensen aan dit ook te doen .Want deze VIEZE GORE PRAKTIJKEN MOETEN STOPPEN!!!!!!!!

17. maaliskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin